Plastický chirurg

Dievcata, chcem sa opytat, bola niektora z Vas u dr. Valdmana z Presove? prosim, napiste, aky je.

PEGGY
Ahoj poznam,bola velmi spokojna aj s vysledkom a myslim ze platila okolo 56,000 sk…co je celkom dobra cena…

Pre LIVU

Dakujem. Aj ja sa tam asi chystam.

Ahoj LIVA. Chcem sa ťa spýtať či si spokojná s prácou čo ti spravili v Košiiciach v Chirmede. Aj ja sa tam chystám. Vieš aj mne poslať fotky? A nevieš či sa tam dá plastiť aj na splátky? Aké silikony si si vybrala?

Ahoj Tina. Aké implantáty si si dala operovať? Ja sa tiež chystám do KE. Nov neviem či do KE alebo do BA. Poradte mi.

Ahoj. Chcem sa ťa spýtať, že u Dr. Fábryho sa koľko platí za celú operáciu? Vdaka

CAute baby. Prosím poradte mi. Ku komu mam ist na plasticku operáciu do BA k Fabrymu alo do Košíc do Chirmedu?

napista mi na e-mail:hulanska@centrum.sk

Ja som si si dala zvacsit prsia v ´98 ako 28 ročná, po jednom dietati. Operacia bola v BA - ULK. Cena cca 75 tis. Teraz je to uz o dost lacnejsie, konkurencia tlaci ceny dole. Akurat dufam, ze nie aj kvalitu. Dala som si minimalne zvacsenie z 2 na 3. Celkom fajn, akurat bradavky sa moc nepodarili. Druhe dieta necheme a ani nemam komplikacie, ale aj tak uzvazujem o odstraneni. Chcem si dat len zdvihnut prsia - jednoducho navrat k prirode. Byt prsnata ma bavilo len docasne - cca 10 rokov :slight_smile:

Ahoj Klára,netreba mať obavy,implantáty niesú škodlivé,treba len vyšetrenia prsníkov ak sa chceš uistiť či tam niesú nejaké zmeny a potom sa v pohode dajú vložiť implantáty

AHoj Adi! Chcela som Ti poslat mail, ale vratil sa mi, je to dobra adresa?
Ja som bola v CHirmede, Fabryho nepoznam osobne, ale nic zle som na neho nepocula, takze ja by som sa rozhodla pre toho kto je blizsie. Odkial si?

Ahoj Tina,lekára si si dobrého vybrala,ja som v Medical -centre na Bajkalskej,ak budeš niekedy niečo potrebovať -ozvi sa

Ahoj Adka,ja som si uz s tebou pisala,mam este jednu otazku…pocula som ze robite u Vas na klinike aj odstranovanie prsnych zliaz na vyziadanie.je to pravda?kolko to cca stoji.dakujem a pekny den prajem

pre suzie cue:
Ahoj.Prosim ta,napis mi na moj mail podrobnosti o operacii v BB,kolko si platila,kadial ti robili rez,ake implantaty a ak mozes,tak mi prosim posli nejake fotky.Rozhodujem sa medzi Kosicami a BB,tak ma to dost zaujima.Dnes som tam volala a boli mili,tak by som tam zasla na konzultaciu,ale zaujima ma nazor niekoho,kto tam uz absolvoval operaciu.Diky moc.mirka

Ahojte, chcela by som si dat zvacsit prsia a tak sa chcem opytat, ci ste uz niekto boli u Dr. Cervena v BB? Mozte mi dat nanho nejake referencie? Ako pracuje? kolko u neho stoji operacia? boli ste s vysledkom spokojne? Dakujem

ahojte, ma niektora z vas skusenosti s klinikou Medestic v bratislave? viete mi poradit vyborneho chirurga na zvacsenie prsnikov? dakujem

Ahoj Vlaďka ,zmenšenie prsnej žľazy robíme, u mužov a cena je od 15 000 sk ,je to hodinový zákrok po ktorom môže ísť klient domov.

Ahoj Tina,

ja som z NZ. Skus mi poslat na hulanska@build.gov.sk

Ahojte kočky, chcela by som sa opytať tych ktoré su po operácií prsníkov aké mastičky používaju na svoje jazvičky. Som 4tyz. po operácií a rada by som si nejaku nachystala,tie 2týž. prejdu rýchlo. Možte mi niečo odporučiť? ďakujem

ahojte. o necely mesiac idem k dr. kacmarovi na zmensenie a nasledne o pol roka na zvacsenie psnikov. je tu niekto kto toto absolvoval ? chcem sa na nieco opytat. diik

Ahoj.

čítala som že ideš na zmenšenie prs. Kolko to stoji? A potom o pol rok uz možes ísť na zvačsenie. aj ja som to tak chcela ale som nevedela či sa to da? Možem sa spýtať aké ich maš veľké a preco si ich chces zmenšiť? Zaujala by ma hlavne cena spolu. Vdaka