Ahoj, spomínaš lekárov z Interklinik? Akú máš s nimi skúsenosť? Plánujem tam ísť na operáciu pŕs a rada by som o nich mala nejaké referencie.
Carmen, ja idem 19teho marca, Ty už budeš mať “po” a ja Ti budem závidieť 
ahoj Kaťa, ospravedlňujem sa, že sa ti ozývam tak neskoro, nedalo sa mi skôr, bola som v piatok na konzultácii u MUDr. Fábryho, je veľmi príjemný, všetko mi dôkladne vysvetlil, nakreslil a predbežne sme sa dohodli na operáciu 27. 2. (týždeň predtým má dovolenku). Keby si mala záujem aj o info ohľadom financií, ozvi sa mi na mail, popíšem ti aj prvú konzultáciu a bola som totálne šokovaná, aké rozdielne ceny sú v rôznych zariadeniach. Pekný dník, pá
no samozrejme pripájam aj môj mail: brumko04@azet.sk
mesika,
ja som cez nich absolvovala opku u dr. Trsku,som max. spokojna,starostlivost vyborna,ale su dost drahy,inak odporucam.
LENKE-tak to sa asi stretneme,škoda ,ze nejdes 18teho
baby,ake mate skusenosti s plast chirurgiou prs v Prievidzi?
Ahoj prosim ta,mozes mi napisat na mail jahoda101@centrum.sk, mne navrhol taku istu velkost a neviem sa rozhodnut,zda sa mi to male. Dakujem
elen ja som bola operovana v decembri a bola som max.spokojna hlavne s dr.trškom.ak budes chciet este info kludne
ahojte,ma niekto skusenosti v KE? konkretne chirmed?
ano,prosim Ta,napis mi viac,ako vsetko prebiehalo a pod.planujem tam ist na konzult.dik
este mail kralova4@orangemail.sk
Ahoj Elen ja som bola operovaná v Prievidzi a som velmi spokojná.
Elen ozvem sa na mail
kočky kedy asi vznika kapsularna kontrakcia ako dlho po operácii…to vypudenie implantatu z tela…dik
Ahojte kočky, tá kapsulárna kontrakcia by zaujímala aj mňa, ak tu je baba, ktorá to mala, rada by som sa o tom niečo dozvedela…pre istotu.
Ahojte baby bola ste niektora na operacii na zvacseni prsnikov u dr.Marsala v TT? Dakujem
Ahojte baby, uz par rokov uvazujem nad zväcsenim prs, ale az teraz som sa pevne odhodlala ze sa na to dam. Mohlo by mi par z vas napisat v akych relaciach sa pohybovali vase op., cela som uz zmätena z tych internetovych stranok. Chcela by som priblizne vediet ci to stihnem do dochodku… A ci je lepsie dat sa na to az po dietati. Velmi pekne dakujem
ahoj Janka.ja idem na operaciu 18-teho marca k dr.Červeňovi.Budem mat impl.350ml-anatomicke.Operacia aj vsetko okolo toho ma vyjde presne 69500sk t.j.2307eur
baby,ake mate skusenosti s pracou plast chirurga dr Filu,vola sa MUDr marcel Filo, Prievidza