Plastický chirurg

elen napis sem na forum ci ti prisiel mail blbne mi posta.dnes som ti poslala o 20:50cauko

Ziadna odpoved, nikto nema s tym skusenosti? tak dik…:frowning:

veru nie,cakam a nic nechodi

MUDr. Trška nema chybu:)
odporucam, mna operoval 16.12. a bola to najlepsia volba…

Ahojte.
Ja idem k Trškovi 26.01.2009. Ozvite sa mi ak idete niekto.

Ahoj,
súhlsííím…aj ja som bola u tršku 8.12.2008 a som spokojná…odporúčam

no,akurat tak na kontrolu ideme 3 baby v ten den…
neboj,vsetko dobre dopadne
drzim palce

Ďakujem…Aj moja sestra ide na kontrolu v ten deň.

ano,viem…na druhom fore je pod nickom sakura,vsak?

Nie tu je ako Pepa.

aha…sorry!
myslela som si,ze ta kocka-lebo ona je tu pod nickom YaYa-tak nejako,tak z toho som vydedukovala,ze to bude asi ona.Tak to nas pôjde viac v ten den.

v pohode…
už si kolko po opke? a ake maš? myslím tvar, aj velkosť ak ti to nepŕekáža.

ahoj Maťka…
Pod nickom Yaya , je tu kočka čo sme boli spolu na zákroku, a už sme dohodnuté aj na kafčo … ak chceš môžeš sa pridať… pokecáme…pa

ahojte chcem sa spitat ci ma niekto urobenu plastiku bruch ja sa na to odhodlavam ale vy tu kecate len o kozach.dik za reakcie.

seruste babenky. No co to tu citam:)))) Jasne ze sa ide na kafeee. Jaja ty si Pepyna sestra,ze? A inac ahoj Externa:)) Pepa ako? Cici posluchaju?

Yaya…
…ahoj moje srdiečko…už som bála, že ani nezareaguješ, ale nesklamala si. Už sa teším na toho 26-teho, aj na teba a som strašne zvedavá na moju novú sestričku…

sestrička už to zavri a páĎ domenko a nemysli na to stále…neboj všetko dobre dopadne…pa…cmuk

elen,dufam ze ti ten mail uz prisiel.ak znovu nie nakontaktujeme sa inak alebo ti odpisem na forum

cavte…no,trochu ma to poplietlo,myslela som ze ak mate podobny nick…tak budete asi sestry…Ale,vsak neva…Sorry!
sakura-sevas!

no,tak to sa v pondelok pravdepodobne uvidime.Na kavicku velmi rada,ale mam rocne dietatko,a zijem vo Viedni…mozno,ak sa fakt stretneme u Trsku v pond.tak môzme zbehnut do nejakej blizkej kaviarnicky.

mam anatomy,polytechy,pod sval 320ml…zatial som spokojna…

Pepa
…ja a nereagovat? :))))) Inac dnes si ma potesila s tym skypom:) Aj ja sa strasne tesim na pondelok - a som aj zvedava na Jaju:)