Plastický chirurg

cauko rosy tak myslim ze tymto link si nam v rozhodovani moc nepomohla to je total brutal ale snaha sa ceni pa

ahoj kika, neviem ci si to ty ktorej som davnejsie pisala o trskovi a o tom ze k nemu chcem ist na modelaciu, takze ides aj ty?? ja som s nim dohodnuta na 24.2 zatial dufam ze si to nerozmyslim. stale vaham. ci to stoji za to … vcera som bola na sono prs u gynekologa a ten mi hned povedal ze co vymyslam blbosti ze budem mat zjazvene prsia… no zase ma aj on uplne odradil uz mi z toho prisaham sibe rozmyslam ci sa tie jazvy pekne zahoja ci tie prsia zase neovisnu casom… ty to ako citis uz si pevne rozhodnuta?? ak budes mat naladu napis nejake povzbudive slova papa

fabry boze myslela som fabryho nie trsku, no hovorim ze uz mi hrabe… omluvam sa

fabryho som myslela oprava nie trsku:-))))

Martinka…budeme len radi keď sa na chviločku pridáš…veď vo Viedni si po diaľnici , len taký fukot…

Yaya…neboooj , zdokonalín sa v tom skypovaní a bude to komunikácia len taká radosť…teším sa na pondelok…pa pa babenky

Vy užovky. Vy si pojdete veselo na kafe a ja budem ležať v bolestiach. Závidím Vám!!!

Jaja
akurat som vcera hovorila Pepe ze by som sla este raz - aj teraz namiesto teba. Ze to nebolo take strasne - a ona so mnou suhlasila. Neboj, vsetko bude ok. A od bolesti ta nadopuju infuzkami. Este dobre ze bola so mnou na opke Pepa - cele dva dni sme sa tak nasmiali…:))) Som ani nevedela ze to moze byt v nemocnici take fun:))

no vidíš Janka…hovorila som ti, že je to v pohode…
Yaya…
aj ja som rada, že sme si v tej nemocnici sadli…a tie babičky na izbe, že dajte si tie korzety na noc dievčence dole…šak je to asi aj nepohodlné…hi-hi tie boli zlaté,že?

baby,a co tie kosice,chirmed,idem na bud tyžden,dajte dake referencie

ok. tak ma pridite s Petkou pozreť…
pa

kočky kedy asi vznika kapsularna kontrakcia ako dlho po operácii…to vypudenie implantatu z tela…dik

ahojky, ja som bola v Chirmede na opke 19.1., vložené mám 410 ml. okrúhle pod sval, zatiaľ som veľmi spokojná, v utorok idem na kontrolu, dúfam, že všetko bude pokračovať dobre a že nenastane nejaká chyba, zatiaľ som s výsledkom veľmi spokojná

prosim,napis mi na moj mail.mam viac otazok.dakujem pekne slama2@orangemail.sk

Asi po troch mesiacoch

prečo si myslíš, že ide pri tom o vypudenie implantátu z tela?? pri kapsulárnej kontrakcii sa vytvorí okolo implantátu- obal- zhrubnuté väzivo, ktoré ti môže zdeformovať implantát.

okrem toho, kde by sa to vypudilo:))

doktor ti odpovie ako…je to jedno z rizik vkladania implantatov,

zuzky, ale kapsulárna. kotrakt.je vytvorenie puzdra okolo implantátu - ja sama ju mám- idem na opku - po12 rokoch

ahoj, ja idem tiez 3.februara na konzultaciu, ale to ty uz budes asi po. potom daj vediet ako si dopadla. dufam ze to bude o.k.

ahoj, ktoreho lekara si mala? nech viem na koho sa mam pytat. ci oni ti pridelili? alebo ako to funguje vlastne.ten co s tebou konzultoval ta potom aj operoval? dakujem ti zatial