zabudla som, ak sa smiem spytat. ake si ides dat? lebo ja som sa este nerozhodla, asi dam na lekara. len dufam ze to bude podla mojich predstav a budem spokojna ako Mata.
no tak tie boli zabite:))))))A ako sa hadali ohladom Ordinacie v Ružovej záhrade:)))
Janka, drzim palceky, vsetko bude v poriadku. Prideme ta kukuč:)
ahoj Mati, mohla by si mi napisat trocha podrobnejsie ako to prebiehalo a vsetko to okolo toho? nech som v obraze.ja dost vela o tom citam ale vlastna skusenost je nieco ine, ze? tak ak ta to nebude obtazovat tak skus mi to priblizit. iza79@centrum.sk
elis-ako sa mas? pisala som ti aj mail…
ahojte…chcela by som sa opytat,ze kde ste si davali robit predoperacne testy??je nejake sukromne centrum v ba kde vam to uroia do 3 dni??aj sono prsnikov??dakujem
Ahojte,
chcem vas poprosit o radu. chcem si dat nizky profil, gulate, 280ml implose, ale neviem najst nejake fotky. Povodne som chcela anatomy, ale bojim sa pootocenia, takze riskovat nebudem, preto rozmyslam nad inou alternativou a snad by bolo nieco podobne, nizky profil. Neviete mi poradit nejake foto, kdy by som si to mohla pozriet? Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved,
pa
to sa nas tam stretne teda viacej, ja som tiez Maťa
ahoj evitka: v Ba je sukromne centrum Provitae,kde ti urobia vsetko do 3 dni.Krv,moč,interne vys.,sono.
Budes platit okolo 3000sk=100euro.
Sidlia na Palisadach,na Svoradovej 13.
www.provitae.sk
Lekári sú tam dvaja, mladší sa volá Magdo myslím, starší Kačmar, na konzultácii som mala mladšieho, ale myslím, že operuje také veci iba Kačmar, lebo on je plastický chirurg a ten druhý je len chirurg, napísala som ti svoj mail, ak budeš mať nejaké otázky, kľudne napíš, pa.
ahojte dievčatká
chcem sa spýtať, či ste niektorá na operáciu išli tesne pred menzesom a či ste už trebars nemali aj nejaký predmenzesový výtok, či to nevadilo .Ď.
držím palce
…ďakujem carmen
dakujem za radu martina…uz som sa tam hned aj objednala…
KAPSULARNA KONTRAKCIA NIE JE OBAL VYTVORENY OKOLO IMPLANTATU!!!
Obal vytvorený okolo implantátu je , KAPSULA, a ked nie je kapsula v poriadku a začne stláčať implantát a tým vlastne spôsobí deformáciu celkového výzoru prsníka, to sa nazýva ,KAPSULARNA KONTRAKCIA,
zial, drviva vacsina zaujemnkyn o augmentaciu prsnikov ovela viac potrebuje pomoc psychologa, nez plastickeho chirurga…
milá znalá veci-
si slepá - lebo toto fórum má názov plastický chirurg - pomoc psychológa si klikni niekde inde. My vieme, prečo sme tu, ale ty? Žeby závisť,nemáš prachy a tvoje prsia sú ako dve lentilky pod kobercom , tak útočíš na tie, čo na to majú? Moja, klikni na psychlóga a potom budeš znalá veci - okrem toho -čo ťa to štve, veď teba sa to netýka.
no,ja som tiež čakatelka na prsia,ale myslim,že spominana ma predsa len v niecom pravdu.ved ja si tiež stale vravím,že som len marniva, vyhadzujem zbytocne peniaze a len preto,že sa nedokažem zmierit so svojim prirodzenym starnutim, tehotenskym ovisnutím,a pod.som vsak clovek,ktorý sa stale snaží na sebe makat,aj fyzicky,takže co sa da vlastnym usilím zmenit,snažím sa zdokonalit sama,lenže tato vec ozaj nejde,ani cvicenim,ani jedenim,ani nicim…a mam fakt trosku z tych prs depku.tak sa mi zda,že mi pomožu len dve veci: psycholog alebo plast chirurg… a ja som sa rozhodla pre to druhe,asi jednoduhsie.to len tak na zamyslenie odomna.pekny den,žienky moje
prosim Vas,kocky,nemate niekde link ako vyzera ta podprda,co sa dava po opke?zaujima ma to,co to vlastne budem nosit.a vidno to pod trickom,ked ju mate??dik
znalá veci…
ja fakt nechápem čo ťa primelo čítať toto fórum a už vôbec reagovať na ňho…veď keď máš problém , zájdi si ku tomu psychológovi ty…pa
ahoj mati, prepac ale ziadny mail mi od teba neprisiel. tak skus este raz prosim ta.