Ahj Ivanka, ja som isla cca 4 dni prd menz.a dopadlo to dobre,hlvne,ze nekrvaca,to je zaklad,ja som u aj oduteprsia maa z hormonov,a nevadilo to,som sa bala,lebo sak vacsia bolest a vsetko,ale vsetko j super a mam kraaasne trojky.drzim palce ;))
Čafino kočky, ja mám termín v marci u dr. Hulína, máte niekto skúsennosť ?
Si jedna zo závistlivých zakomplexovaných žien… mám ich plnú robotu. Budú mať blbé pripomienky ku všetkému, ale nedokážu si priznať, žeby aj oni chceli lepšie vyzerať. Ľutujem ťa !
Yeees…moje slová Mandy
Neodsudzujem tie ženy, je mi ich ľúto… Ja som poctivo šetrila dva roky na prská, teším sa jak blázen . Konečne mi bude všetko držať, tak jak má
Ahoj Kika, veĎ to je najhoršie, že ja neviem, či to nemám také stresové. ja mám 16. deň cyklu, vieš?Takže možno budem mať takýto krvavý výtok aj týždeň a možno potom sa mi pustí menzes.Na OP mám ísť v pondelok, tak idem volať dr., čo mám robiť. Ale ďakujem, ahoj
Ahojte baby, aky je rozdiel medzi anatomickymi 280ml a gulatymi 280ml?
Ivanka, ja by som mala mať tiež tvoj objem. Ako si vysoká ? Ja mám 160 a po dcére mi ostali prsia trochen ovisnuté 80/B.
Veď ani ja ich neodsudzujem , len nemám rada, keď niekto takto reaguje…
Ty sa kedy chystáš na opku a ku komu ideš?
Ahojte kocky, vedeli by ste mi pls niektora napisat, ci existuje nejaky pristroj,ktory ma uisti,ze pod aj nad prskom je vsetko ok? som 3mes.po op a trochu mi robi starosti to prave,nejaky divny tlak tam citim aj bradavka boli a vraj sono nic neukaze.dakujem za kazdu odpoved:-))
Ajoj Pepa ( inak tak ma volali naši od mala :-). Ja idem dr. Hulínovi do Ružinova. Už som bola objednaná pred rokom a niečo, ale nejako mi to nevychádzalo finančne, tak som to pozastavila. Dúfam, že teraz to výjde. Neviem sa dočkať
Baby nejdete niektora na opku do SNOP-u 9.2.2009?
Ahoj Mandy
aj ja idem do Ruzinova - ale na lipo. Cici uz mam hotove:))
Dr. Hulín - ja som si myslela ze ides do Ciech. To jeho meno znie tak cesky:) Nepocula som este o tomto doktorovi. Ja idem na lipo k Trskovi. KOlko ta vyjde opka?
Ajojky, A aké ich máš veľké ? ja mám naplánované 395. Výjde ma to cca 65 000
Ja mam 360 ml anatomicke vysoky profil. To mas dobru cenu. Asi mas nvrhnute gulate,ze?
Yayi, práveže anat. Teraz má podprdu 80/B, ale pred 18 rokmi
po pôrode mi trošku klesli. Není su katastrofálne, ale horšie to bolo keď som sa zohla:-) Yayííí, ty si Pepkina sestra, že ? čítala som si disk. a teraz som si to uvedomila. Takže si čerstvo ceckoško ? a ako sa cítiš ? A ešte somm chcela, máš uložené pod žľazu ?
Tuším som sa poplietla, Ty si Yaya a Jaja je tá druhá kočka. Sorry :-)))
Mandy,
tak tak. Ja som bola spolu s Pepou na opke a teraz v pondelok operovali jej sestru - jaju. A tak to je super cena za anatomicke. Aj vies aku mas znacku implosov? Ja som mala pred opkou 85B - ale s vypchavkami a teraz mam C-D bez vypchavok:)
Číslo ešte neviem. Opku mám 02.marca a prvý feb.týždeň ideme urobiť už záväznú objednávku.Cena je super,viem že čisto impl ma vyjdu rovných 52 tis. a potom sú tie ostatné veci.Veď uvidíme.Mám strach či to nebude veľké, ale zase keď som kojla som mala 6 :-).Inak trochu premýšlal, lebo som dva milimetre pod prsníkovou ryhou, či nechcem najprv mamaplastiku, ale to som povedala, že e-ee.Videla som fotky pred a po a boli tam ženy s úplne zdevastovanými prsiami( chúdatká ) a išli bez mamapl.
Ze 6. To si neviem ani predstavit. Tak to sa potom neboj tych 395ml. Ja este deti nemam. Mna vysli implantaty 32 tis. a ostatne opka - ta bola mastna fest teda - v porovnani s tvojou. No hlavne nech ti to pekne urobi a aby si bola spokojna:)