ahoj Ada. za par rokov som schudla zo cca 100 kg na 65kg a teda aj z prsnikov, takze dr. Kačmar mi doporucil najprv prebytocnu kožu zmensit, a o pol roka, ked sa to zahoji pojdem na vlozenie silikonov. ja teraz v podstate nemam ziadne prsia. idem do chirmedu v ke a dr. mi povedal, ze zakrok stoji 27000, anestezia 5000 + specialna podprsenka, kt. treba potom nosit cca 2000 sk a implantaty podla typu 24000-34000, ak sa nemylim s tym, ze inde by som platila najprv za to zmensenie cize za pracu a anesteziu a o pol roka zase za pracu, anesteziu a + implantaty, ale ze oni to robia tak, ze za pracu cize 27000 zaplatim len pri zmenseni a o pol roka len za tie implantaty, cize celkovo ma to vzjde na 65000,- vzhladom na stav mojich prs mi doporucil najprv len to zmensenie, vraj je to z dlhodobejsieho hladiska tak lepsie a aj to bude lepsie vyzerat. len skoda, ze treba cakat pol roka, ale to dufam, zbehne raz dva
biba držím ti plce. aj ja mam taký istý problé, chcela by som mať oekné prsia mi tiež vysia. aj ja som schudla. to si ma potesila s tým, že nemusis platit zvlast za zmensenia a aj za zvacsenie. Mohla by som s tebou ostat v kontakte? Kedy ides na tu operaciu? Inak ty si odkial? Ja som rozmyslala nad hirmedom a Fabrym z BA. A neukazoval ti ten doktor že ako budu vyzerat prsia pri zmansení či tam nebude vela jaziev.
Ahojte. Ak ma niektora implantaty pod zlazou,tak ako ja,prosim ozvite sa mi. Chcela by som prekonzultovat pooperacny stav.
Dakujem.
Ahojky, prof.Brozmana môžem vrelo odporučiť. Mne zväčšoval pery a dopadlo to nad moje očakávania:-)
ahoj Ada. dakujem a jasne,ze mozeme ostat v kontakte. ja idem na zmensenie 16.jula. uz sa mi to krati . fotky zmensenia mi neukazoval, ale asi ich ma, ale ja som si nepytala ich vidiet. povedal, ze lepsie je takyto postup, vraj to bude lepsie vyzerat ked mi daju potom implantaty,a aj kvoli strijam, len skoda, ze sa musi cakat pol roka na nasledne zvätsenie. ale ja mu verim, ak si citala prispevky na tejto stranke tak baby su s vysledkami spokojne a aj s jeho poradenstvom. som z KE, takze preto Chirmed.
ahojte. chcem sa opytat, ci si niekto po operacii nemyslel, ze mohol mat aj trochu vacsie prsia. sice ja som z vysledkom spokojna, ale niekedy len rozmyslam, ci nemohli byt aj trochu vacsie. moze mi niekto napisat, o kolko cisel sa to da maximalne zvacsit. ja som mala predtym 65 A {v anglickom cislovani dokonca AA} a teraz mam 65 B. dakujem
biba ja sa tešim spolu s tebou. Budes velmi pekna. Uz aj ja by som chcela ist ale este nemam nasetrene peniazky. Vies čoho sa len bojím, že pri zmensovaní mi tam ostanú velké jazvy. Tak sa drž.
vdaka. ja sa jaziev nebojim, radsej nech mam male jazvy ako ziadne prsia, pod plavkami to nevidno. rezy sa robia okolo bradaviek- dvorca co asi velmi nevidno alebo v dolnej casti prsnika v tvare otoceneho T. mne tusim dr. spominal rez okolo dvorca. ja som si na to vzala pozicku, takze to postupne budem splacat, lebo keby som setrila tak prsia budem mat v 40tke pri mojom setreni
a ako sa ti podarilo vybavit pôžičku. Kde?
Ahoj Lubka. Ja mam implantaty pod zlazou, ale som este len druhy den po operacii…Ty ich mas ako dlho?
mozem sa opytat kolko stala ta operaci aj ja si chcem dat zvacsit prsia
mozem sa vas opytat kolko stoji zvacsenie prsnikov???prosim
ahoj. v postovej banke mam vedeny ucet, tak tam som poziadala o uver, budem to splacat 3 roky, ale aspon uz budem mat nejake prsia. chalani si kupuju auta a baby prsia :)))
Ahoj, Nika. Ja som 14 dni po. Kde si bola?
ahoj livka poslala by si aj mne, zaujimaju ma tie foto ohladom vsetkeho
ahoj, mozem ta poprosit, ak by si mi napisala do mailu kolko stala operacia a kde ti ju robila a ak mozes aj foto, dakujem pekne
zabudla som mailovu adresu:Monka18szs@azet.sk
operacia so vsetkym spolu ma vysla na 65.400,-
pardon, pomylila som sa o tisicku, operacia bola 66.400,- {od konzultacie az po specialnu podprsenku} plus poplatok 1.000,- za vysetrenie u interneho lekara a 450,- za ultrazvuk prs {v normalnych pripadoch to stoji okolo 250,- lenze na mne asi manzelka sukromneho doktora chcela zarobit, kedze vedela ze idem na tu operaciu a pracujem v zahranici}.
ahoj. Monika. zalezi ze kde pojdes a podla implantatov, ale od tych 56000 do 70000, co som to tu citala. mna to vyjde na 65tis.