A ty si bola de Yayi? Sranda, že všade je to inak a pritom v podstate ide o to isté. Aj ja dúfam, čo dúfam, VERÍM.Síce mám dosť ročkov ( 36 ), ale nepripadá mi to, vôôôôbec:-)A s dcérou sme jak kamošky. Ja sa veľmi teším, na ten supriš pocit.Zmenilo ti to asi dosť, že ?
rozdiel je v tvare implantátu.gulaty je gulaty a anatomický je akoby v tvare slzy
ahoj Mandy,tak to je fakt rozdiel.Aj ja mam anatomicke 320ml,operovana som bola u Dr.Trsku a platila som 85000sk.A tak ako Yaya,implose ma stali 32000sk.Opka 38000sk a zaloha 14600sk.To je ca 20000sk rozdiel.
Inak,ruzinovska nemocnica je velmi dobre vybavena a aj super Dr.su tam.Bola som tam viackrat operovana.Musis mat nechtiky odlakovane a vôbec ziadny male up a pod.Oni su dost haklivy na hygienu.pa,drzim palce
…ale, ale čo sa nám to tu rozvinula aká diskusia ako svet…Mandy držím palčeky, to máš teda fakt super cenu nato, že je to v BA…my sme boli s Yayou spolu u Tršku a sme maximálne spokojné…moja sestrička Jaja tam bola teraz v pondelok…ešte tam chudátenko je , ale už ráno fičím pre ňu a hajdi domenko,a inak niesi prvá čo si si pomýlila s tou Yayou a Jajou…ale pochopila si to
Ten lekár je inak zlatý, lebo tú cenu mi dal vlastne pred tým rokom a pol, čo som mala ísť prvý krát.A teraz povedal, že cena ostáva.Možno teraz by to bolo drahšie, neviem…Nechty ? a keď mám gelové, neva ?
aj ja mám gelové nechty to nevadí, len si ich odlakuj
dík, odlakujem
Pepka ? aj si hovorila lekárovi ako si to asi predstavuješ, nejaké obrázky a tak, alebo si to nechala na ňom.Videla som aj obrrázky, keď ich mali kočky dosť od seba a mne sa to páči tak s minimálnou medzerou medzi prskami.
No Mandy…vieš tie prská musia byť tak prirodzene od seba , vieš si to predstaviť, keby boli hneď vedľa seba, to by sa ti vôbec nepáčilo…nechaj to na lekára, uvidíš , že budeš spokojná…všetky babaenky čo poznám
a boli na opke tak ich majú tak prirodzene pekne od seba a ani na jednej mi to nepripadalo škaredé…
Asi máš pravdu, som teraz plná všelijakých pocitov a úplne hltám všetky info.Nechám to na neho. Ja som jeho robotu videla u kamošky, tá mi ho vlastne aj odporučila a bola to bomba !!!A ty ich máš pod žlazou?
Ahoj.
Ja som 2,5 mesiaca po op. Bola som na sone, tiež, že tam vlastne nič nevidno. A že odteraz by som mala chodiť na megnetickú rezonanciu. Tak snáď to by pomohlo.
Na každej klinike dávajú inú. Ale je to taká ako klasická športová podprsenka (polotielko). Ak si nedáš niečo napasované s veľkým výstrihom alebo priesvitné , tak to nepoznať.
dakujem elis, a ty si mala nejaky problem,ked si isla na sono? nevies nahodou, ci potrebujem ist ku svojej obvodnej kvoli tej magn.rezonancii??alebo ako sa tam da dostat?lebo obvodacke asi tazko vysvetlim,co citim,ked ono to ani tak velmi neboli,len to je taky divny pocit…
Carmen,to mi je jasne,ale co to spravi na velkosti.Diky
fuuuha,tak takto sa do toho nevyznam,ale myslim,ze velky rozdiel vo velkosti by tam nemal byt
Ja chodím pravidelne na onkológiu a tam mi robili aj to sono. Ja som vlastne bola na odstránení žliaz a následnom vložení implantátov namiesto tých žliaz. Neviem ako postupovať aby si sa dostala na tú MR. Ale asi by si sa mala v prvom rade poradiť so svojim chirurgom, že čo sa ti nezdá a on môže dať aj podnet na nejaké konkrétne vyšetrenie. On určite bude vedieť, že čo sa vlastne deje s tým, čo sa ti nezdá.
Nemusis sa bat nizkeho profilu, ja mam nizky profil a som velmi rada. Su prirodzene a aj ked si lahnes tak netrcia ale nie su ani nizke, su proste prirodzene.
Pokračujem na začiatku diskusie hore, lebo tu sa to už pomali nezmestí …hľadaj hore prosím
Mandy…
…ja mám 405 ml,anatomy pod svalom…mne povedal Dr.Trška, že si môžem vybrať, či chcem pod žľazu, alebo pod sval, že u mna je to jedno, zvolila som sval, lebo si osobne myslím, že ten sval predsalen udrží to prsko dlhšie pevnejšie ako žľaza…a ty si sa ako rozhodla ? Sval alebo žľaza? No teda ako ti to tvoj lekár navrhol?
Pepa…
mne povedal pob žľazu. Pýtala som sa aj na vyriantu pod sval, ale povedal, že toto je lepšie.( myslím si aj, že nie je zástancom pod sval ) Ja ti neviem.Tiež dosť makám v posilke a neviem či by to bolo okaj pod sval.
Ahoj Mandy
vcera som uz musela frcat prec z netu:))) Citam ako sa tu rozvinula debata:) Ta medzera medzi prskami - ja mam dost siroky hrudnik a mne doktor na rovinu povedal ze s tym nic neurobi - aby som si nemyslela ze budem mat jarcok - jedine ked budem mat dobru podprdu - ta to urobi. Ale bez nej ich budem mat od seba. Pravdu ti poviem nie je to az take hrozne - upne v pohode. Nie si zaregistrovana na omlazeni.cz? Tam maju baby fotky pred opkou a aj po opke. Ja som na tej stranke pred opkou bola non stop:))))