Plastický chirurg

Ahojky,
ako segra? Uz je domka?

Yaya … Nie som, ale pojdem tak kukenzi. Dík za radu.Ako vravím, ja teraz hltám info, ale to asi každá kočka pred obkou.Sledujem niekedy doma stav rozloženia :slight_smile: a nemám ich ďaleko.Ale asi je to fakt indi-vindi.Ja som lekarovi povedala, nech mi ich robí potom ako vlastnej žene:-)Tak sa teškám,a budem rada, keď Vám babulkám pošlem foťky.ja si myslím, že keď ich naplní nemali by padnúť, keď som tvrdohlavec a nechcem najprv mamaplastiku.Fakt je to len 1-2ml pod ryhou, takže načo to zbytočne dvíhať a hlavne tie jazvy do kotvy.A nemám tam len kožu.Môj drahý hovorí, že sú úplne v poho aj teraz, ale teda je tam trošku pokles.

Mandy
na tej stranke je toho vela - aj baby s upravou aj bez nej. Uvidis ako to vyzera a hlavne baby tam aj pisu ako sa to chova po nejakom case. Takze sup sup sa zaregistrovat a hltat nove info. Ta stranka je na zblaznenie:)))))))

Musím počkať, kým sa vyparia kolegyne.To je našlaktraf.Keby vedeli, že pôjdem, tak tu zhorí kancloška od ohovárania :slight_smile: To sú presne typy ako tá ZNALÁ VECI.To ma ešte len čaká, keď sa objavím v robote po obke.Ale nech :-)Každá máme možnosť pre seba nečo urobiť,len treba chcieť.A ty si veľmi veľmi spokojná ? a ako je to zo spaním ?Treba na chrbte stále ?

Aha, takze takto. No jasne, zavistlivky sa najdu - vzdy a vsade… Ja som tiez za to ze kazda mame moznost si narabat so sebou ako chceme. A kazdy nech sa stara hlavne o seba, no nie? Mna sklamala moja naj kamoska - rozpravala o mne po za moj chrbat ze som bola zakomplexovane chudatko tak preto som si to dala urobit. Tak to ma dojalo. Uz je pre mna len kamoska ktorej sa uz ani nezdôverujem ani nic. Ja som komplexy nemala ziadne - skratka mi nenarastli tak ako mali. POdprdou som to vedela urobit ale najako som zabludila na taketo stranky a bolo rozhodnute:)))
Ja som s cici spokojna. Aj ked som mohla dat trosku väcsie:)))) No spavam stale na chrbte - uz niekedy aj na boku a skusala som uz aj na bruchu - ale to som sa vselijak podopierala vankusami:))

To je asi všetko o zvyku( s tým spinkaním ).A ja som mala kamošky v robote, kopec bohužiaľ poodchádzalo:-(, ale jedna tu ostala a to sa teším. Ona si dala robiť prská pred pol rokom, tak si o tom rozprávame.No a naj dôverník je aj tak moja dcéra, síce je teraz ďaleko a cez Skype všetko riešime. Aj som jej hovorila o tomto fóre a že sú tu zlaté baby :-)Môžem mať aj intim otázku :-)?

jasnacka, pytaj sa:) Inac to je super ze mas taky dobry vztah s dcerou. Ja mam taky isty s maminou. Mamina ma 45 rokov ale je to maska prvej triedy:))) Som sa jej bala povedat o opke - ale nejako mi to vyletelo z ust - a jedine co mi na to povedala ze keby mala peniazky tak by sla aj ona:))

Teda, neviem, či máš partnera.Ale keď máš, tak kedy možeš normálne fungovať…šak vieš, čo myslím.Nik( dcéra je supriš ), fakt sme jak kamošky, mala som ju síce v 19, ale neľutujem.Aj mi hovorí krstným menom :slight_smile: a každí si myslí, že sme segry.Drží so mnou, vždy tak zlato povie, že keby ma tak nevypapkala, tak by mi prská držali.Kojila som ju skoro dva roky.

Aj mna mala mamina tak skoro - v 18 a tiez ju oslovujem krstnym menom:))) A aj o nas si kazdy mysli ze sme segry:)) No tak po prve to bolo asi po 3 tyzdnoch - ale nic moc:))) Tak teraz skoro po 2 mesiacoch sa da - aj ked na cici moze siahnut len zjemna:)) Vsak take normalne dotyky su v poho az po 3 mesiacoch - pisali baby na omlazeeni:))) A asi to tak aj bude. Ja som teda este na 100% v poriadku neni…

Ja mám obavy z toho, žeby som stratila citlivosť a to by ma asi dorazilo :-)Preto som aj odmietala mamapla.Lebo tam je zásah do dvorca a je tam večšie riziko straty citlivosti.Načo by potom boli krásne prská bez citu, žejo :-)Ja to mojej mamče povedať nemôžem, predsa už má 60 a je to stará škola, bola by nervózna a mala kopec rečí. Poviem jej to opatrne až keď bude po tom.Ozaj a môžeš mať v ten deň opky návštevu ?

No ja mam rez pod prsiami a bradavky som mala take citlive az ma islo z toho porazit. Z toho som bola brutalne nervozna - lebo mi ich trosku natiahlo. Ale uz je to v pohode. No, cez dvorec ta strata citlivosti nic moc - aj ked cez dvorec nie je vidiet ze ti nieco robili - teda ako komu. Hovorim - to omlazko je super - a zda sa mi ze dost bab tam ma vkladanie cez dvorce. No ale vkladanie a uprava je nieco ine. Aj Pepa to ma cez dvorce. Ked pride - asi isla pre sestru do nemocnice, tak sa mozes spytat na tu citlivost…No ja si myslim ze navsteva bude v pohode - pokial nebudes buvkat. Ja som spala skoro stale…

Opýtam ? A tá jej sestrička tam bola nejako dlho, že ? ak som dobre teda čítala.Yayi? a na opke máš na sebe nejaké spodné prádlo, alebo ti dajú len tú plachtu ?

No, bola tam o jeden den dlhsie ako my. No, ja som bola na opke na Evu:)))) Som sa hambila ako pes:)))) Doktor fesak, jeho pomocnik fesak ako hrom… Este som chcela vyjednavat ze ci si nemozem nechat nohavicky ale potom mi to uz bolo jedno:)))

Mandy
No čo vy dve opice, ako ste sa mi tu rozhrkútali…ccc…áno aj ja to mám cez dvorce a je to v pohode, nie nemala som žiaaadny problém s necitlivosťou…je to ako má byť …všetko čo mám cítiť, cítim…je pravda, že po opke som ten ľavý dvorec necítila ale už je to v poho…pýtala som sa to hneď lekára a on my na to, že robil už x operácií cez dvorec a ani raz sa mu nestalo (zatiaľ) , že by nejakej kočke zostal necitlivý dvorec…takže tak
Yaya
…no sestra je už domenko

Ajojky Pepi, no trošku sme kvákali :slight_smile: A ako sa má segrička ?Asi je rada, že už to má za sebou. Booožinku, aj ja už chcem. To čakanie je hrúza.

Sestra je v pohode , trošku sa jej ten pobyt v nemocnici pretiahol ale inak, o.k. Neboooj to ti ubehne ako voda…ani sa nenazdáš a už aj budeš na dovolenke na pláži vyvalená aj s novučkými cici a novými plavkami…A jaká budeš heeerečka

Ahojte,
hladam spriaznenu dusu, ktora sa c hysta koncom februara na opku do Chirmedu! Ja mam termin 24.2.

PRE MANDY

Toho sa neboj že by si to tvoje ,dobré kolegine, všimli. Na mne si to nevšimol absolutne nikto a po prebudení po operácii dokonca ani ja sama. Budeš nosiť špeciálnu podprsenku a tá ti ich musí fest sťahovať, takže sa toho neboj a smelo do toho. Ja som 2 mesiace po zákroku a ešte stále ju nosím a dokonca v nej spím. Včera som bola na kontrole a doktor ma do neba vychválil, že prská sú krásne aj vďaka tomu že ešte stále nosím podprsku, vraj boli aj prípady ked si baba nedočkavo dala klasickú podprsku a pohol sa jej implantát(anatomický). Zrejme to podcenila a dala si podprsenku s vypchávkami a to sa vraj tak skoro nesmie.

Ďakujem Paťka.Dnes som sa sem moc nedostala, ale sú tu strašne milé baby ( aspoň podľa toho súdim teda ako píšu)Mať ich tak všetky v robote, to by bola partia :-)Samé krásne prsňošky:-).Hladala som ale či bol niekto v Ružinove u dr.I.Hulina a nikto.Mne ho odporučila kamoška, má krásne spravené prská, len som pátrala ešte po nejakých názoroch.

Mendy
veru niektoré baby sú fakt svine, mne sa v robote stalo, že jedna kolegyna má v tej nemocnici, kde ma operovali známeho doktora a ten jej všetko povedal, že na čo som v tej nemocnici. Skoro som sa zblaznila od nervov. Stačilo ak som doniesla PN s razítkom tej nemocnice a už aj mu volala.