Téééda Jani, tak to by ma asi dobre nasralo, sorry, že sa tak vyjadrujem,ale inak sa nedá.A vŕtali potom do teba ,ja mám tiež plán,že oznámim PN.Prídem do roboty potom akože nič, len neviem kam schovám prská…budem sa tváriť, že to s tej choroby, nech ich zožiera zvedavosť.Ach jo,je to našlaktraf.Moja kolegyňa normálne skúma razítka od lekárov, keď niekto prínesie PN-ku.
Milé dievčence, viem, že ide o dosť chúlostivú tému, keď vás budú v práci rozoberať. Myslite však na pozitíva, ktoré vám táto operácia priniesla. Stali ste sa krásnymi a atraktívnymi ženami, preto sa vykašlite na ohováranie neprajkýň. Tvárte sa sebavedome, a keď vám čokoľvek naznačia, tak im povedzte, prečo ste sa pre tento zákrok rozhodli a koľko práce vás stálo, kým ste na to našetrili. Y
ahoj, ja idem 3.2. ale na konzultaciu. ale neviem kedy mi da termin. to ja by som chcela co najskor. no dam ti vediet na kedy sme sa dohodli. mozno ze to bude aj na ten tvoj datum, tak uvidime. a ake si davas velkost a znacku,lebo ja som zvedava co navrhne mne v utorok. a kto ti to bude robit?
Mandy, Ak ti možem poradiť, tak PN nech ti da tvoja lekarka a nie v tej nemocnici kde pôjdeš. Lekarka ti to bude akceptovať. A potom keď prídeš do práce, tak akože si bola chorá. A nechaj to tak a uvidíš či sa ťa niekto odváži na niečo opýtať. Ja už som sa dobre ponaučila, ale toto som nečakala ani v zlom sne. S tou svinou sa nebavím a je mi jedno čo si šuškajú ostatné.
Ahojte babenky. Čo to tu všetko čítam? Takto ste sa tu o mňa strachovali? To Vám veľmi DAKUJEM. Tak som to teda prežila. V poctate celý priebech už poznáte, veď to tu písala moja sestrička.
Baby koľko trvá tá bolosť akože svalovica?? Už som stoho zúfalá.
Ahoj kocky, vie mi niekto povedať ci som si dala spravne velkosti implantatov…mam 164/53kg a obvod hrudnika 75cm a teraz take male dvojky, nemala som este babo tak mi ich da pod sval okruhle 300ml je to dost?dakujem, kedže sa nemam s kým poradiť a termin mam už 25.2. v BB
no ja si myslim ze to bude super! ja mam vysku aj vahu ako ty a pod prsiami mam 76/77.len moje prsia su velkosti asi 1! a tiez by som chcela tie 300ml, okruhle a pod sval. lebo co som si pozerala a citala po internete, tak tie by sa mi pacili a velmi! tak potom sa ozvy, skus odfotit aby som sa mohla inspirovat, troska! iza79@centrum.sk ja termin este nemam ale na konzultaciu idem teraz v utorok. tak ti drzim prsty nech je to super tak ako si to predstavujes. ozvy sa potom. pa
Ahoj Iza,
pokial viem, tak v Chirmede uz davaju po 28.2, aspon tak mi nedavno pisala jedna baba, tak asi dostanes cca taky nejaky termin. Ja idem ku Magdovi a davam si 280ml, stredny profil, eurosilikon. Ale este raz by som chcela ist na konzultacku, pretoze rozmyslam, ci by nebol prirodzenejsi nizky profil.
ahojky, skús napísať a opýtať sa, čo by ťa zaujímalo, pa, pa
môj mail je nayca@azet.sk
odkaz pre izu…môj mail je nayca@azet.sk
aka je to prosim ta stranka? vdaka
ahoj Janka, konzultaciu mam az teraz v utorok, takze mi nevadi ze ma objednaju az po 28.feb. Ja som chcela ist na marec kvoli antikoncepcii, menstruacii a podobne. a kedy mas termin? a Magdo je plasticky chirurg alebo len chirurg? ja idem aj na konzultaciu k dr.Kacmarovi.
Matka velmi pekne ti dakujem, ozvem sa pa.
ahojte nevite mi prosim vas niekto poradit? ja by som potrebovala ist na zmensenie prs ale by som si naoniec chcela aj spevnit so silikonmi. neviete mi niekto povedat ze ci u nas to robia naraz oboje a kolko to stoji, a ak je tu nejaka kocka ktora to tak mala tak by som bola rada keby sa ozvala, ak je tu aj taka ktora mala najprv zmensenie apo nejakom case len silikony a s nou by som sa rada porozprava. som zufala. prosim pomozte. vdaka
ahojky,tak ja som to mala asi dobry mesiac,ale ono sa to ukludnovalo kazdy tyzden.nemozem poveda,ze kazdy den,ale p 7 dnochsom vrazne citila to hojenie,tlak som uplne pestala pocitovat az po7 tyzdnoch…
ahoj kika,dakujem za tvoju odpoved,zajtra mam tyzden po opke a az dnes som sa citila celkom dobre. O tyzden mam nastupit do práce, dúfam že budem schopná…tak sa maj pekne pa
Ahoj Adka,
skus vyskusat Fabryho - ten to tusim robi naraz alebo potom Trska - ten je vynikajuci. Aj ja som bola u neho a som max. spokojna. On uvidi ci sa to bude dat naraz alebo najskor modelacia a potom silikony. Viem ze robi aj tak aj tak. Uvidi podla situacie. Viem ze niekedy sa to naraz neodporuca. Aj ked niektore baby su nedockave a chcu to naraz a potom maju problemy:( Teda aspon co som citala… Ja som bola len na zväcseni.