Plastický chirurg

Ahojky
v prvom rade gratulujem k prskam:) Ako citam tak uz je to lepsie. To som rada. Celkom si nam s Pepou nahnala strach:( Tak dufam ze sa rychlo zahojis a budes sa coskoro tesit z novych prsicok:) A ako velkost? Si spokojna?

ajoj
Dakujem… Prvy dojem sa mi zdali take mensie, mam 285ml. ale uz som si docela zvikla… bohuzial viac sa mi nezmestilo mam dost uzky hrudník…ale priatel hovori ze v pohode…

adka…
…aj ja som bola na modelácii aj zväčšení prsníkou zároveň, bola som u Tršku a som veľmi spokojná…on je veľmi dobrý aj čo sa ludského prístupu k pacientkám. Ja som tú modelaciu síce nemala vo veľkom rozsahu ale veď vyskúšaj

…aaale dobré súúú

Sú to kozy ako vozy? :)))

haló cicuš čo ty ten skype, celý víkend bol neaktívny , kde že si sa mi tulala? Áno má Jaja pekné cici :slight_smile:

Ahoj Patricia a ostatne babeny. Vy co ste si citali moj prispevok tak viete, ze mne operacia bohuzial nedopadla dobre. Teraz po 6 tyzdnoch ma to caka vsetko znovu, idu mi ten 1 prsnik napravit. Termin mam teraz v stredu, na 8h mam byt tam. Budem rada ak si na mna spomeniete - aspon mi bude drzat palce viac ludi a dufam, ze tento krat to dobre dopadne. Reklamaciu mi sice uznali ale aj tak si musim nieco zaplatit znovu anestezia, ubytovanie ale kaslat uz na peniaze hlavne nech je vysledok dobry. Operovat ma budu na tej istej klinike no teraz idem do ruk INEMU doktorovi. K nemu som povodne chcela ist lenze bol obsadeny, takze teraz predsa k nemu idem len skoda, ze az na opravu. Ani neviete ako vam v dobrom zavidim, ze vam vsetko dobre dopadlo a ste spokojne. pa

ahoj suzy a ktory doktor ta tak pokazil,ak sa smiem spytat.dakujem a vela stastia prajem,nech vsetko dobre dopadne

ahojky, dostala si moje maily?

Ahoj Suzy…
…držím ti palčeky, aby ti to dobre dopadlo a daj potom vedieť…V stredu od 08:00 budem na teba myslieť…aj keď sa nepoznáme, ale mna to tiež potešilo na tomto fóre, keď mojej sestre držali babenky palce a dopadlo to o.k. …tak ešte raz držím palce.Pa

ano draha, a uz som ti aj odpisala. ozvy sa.

ahojte baby tak ja idem ku dr.Fabrymu 20.marca by mala prebehnut operacia ak vsetkoklapne… kedze som v uk vsetko som riesila cez maily tak je to take na dlho lakte, ale viacere tu pisali nanho celkom dobre tak dufam, ze som si vybrala dobre. Dilemu mam len ze som doteraz chcela len anatomicke, ale po fotkach co som videla u niektorych bab zacinam tuho uvazovat o okruhlych… a este nieco… bojim sa toho ze aj ked mam 3 tyzdne volna ze nezvladnem nastup do prace/casnicka… po troch tyzdnoch ste uz boli schopne nosit na rukach nieco tazsie???

ahoj Mandy ja som 5dni po opke a bola som v Ruzinove u dr.Palencar som velmi spokojna robil aj moju sestru a kamosky vsetky sme spokojne tak mozem odporucit.je tam velmi mily personal a starostlivy.mna to uz ani neboli len citim tlak v prsiach ale inac pohoda myslela som ze to bude horsie.

ahoj pepa vdaka za odpoved. a prosim ta ked mozes vedela by si mi prezradit, kolko si tak spolu zaplatila? a nemas naodou foto? bola by som velmi zvedava. a ake ti potom dala implantaty? velkost tvar? vdaka moc

baby a nevite mi poslat fotky, kde mate zmensenie a zväcsenie alebo oboje naraz? vdaka

Adka…
…bohužiaľ foto nemám , platila som spolu 86 000 tisíc a to 81 000 za opku + 5 000 za modeláciu…dal mi tam 405 ml - anatom., znie to ako velké prsia , ale mám ich také prirodzené pri mojej výške 179 cm a váhe 67 kg…nosila som podprdu 80B a teraz nosím 80 D-E podľa strihu podprdy…a som veľmi spokojná , kludne sa pýtaj mne to vôbec nevadí

Ahojky. No nejak som sa nedostala na net. Takze Jaja ma pekne cici? To som rada. A uz v pohode? V pondelok ide na stehy, ze?

ahojte kočky,ide niektorá s vás k Dr.Červeňovi 18.marca?

ďakujem dada, ten môj lekár je v budove, kde je plastika ruky, neviem, či si bola tam, alebo v hlavnej budove

ahoj mandy je to ta nizka budova vedla nemocnice,plasticka chirurgia ale myslim ze oproti je oddelenie ruky a ordinacia je dole na prizemy no vsak uvidis viskusaj toho tvojho,ja uz sa citim dobre len ma trochu taha koza mam to tam narvane.daj vediet ako si dopadla u tvojho doktora