to aj mne povedal môj doktor 5 mesiacov po druhej operácii a ešte pridal, či chcem vyzerať ako Jackson. tak som sa vybrala k skutočnému odborníkovi, ten mi nos poriadne popozeral a vyniesol nie príliš dobrý verdikt. ale aj tak idem do toho, nebudem vyzerať jak nosatá príšera
Iba ho chcem mať z každej strany rovnaký viac nič.Začnem šetriť a pôjdem inde, lebo sa v živote nikomu nepozrem do očí.
Tak objednaj sa k nejakemu jeho kolegovi z Ruzinova na konzultaciu. Opytaj sa, ze co si o tom mysli on, ci je to na opravu,a ak ti povie ze hej tym padom uzna, ze ti to spravoli zle. Tak potom povedz, ze ved si bola operovana na ich klinike u toho Dr. (…)u ktoreho si bola a ze vobec nevies co mas robit nakolko ti Dr. reoperaciu odmietol. A chces ist znovu k nemu, ci isla by si na tej klinike aj k inemu chir. na reoperaciu? Lebo ked si pisala, ze nemas peniaze aby si isla inde, tak to ries cez Ruzinov ale cez ineho chirurga ako ja. Pretoze ty nedavas penieze Dr. ale tej klinike v ktorej je on zamestnany a klinika vyplaca Dr. normalne ako svojho zamestnanca. Takze oni uznaju ze ich Dr. pochybil a uz nemusis platit znovu. Dufam, ze to hovorim spravne.A neviem ci sa to da vsade tak robit, ze na reoperaciu mozes ist k Dr. kolegovi. Ja som to riesila uz len cez toho druheho chirurga. Neviem, ved za vyskusanie nedas nic.
chod ešte raz za ním a na rovinu mu povedz, že ten nos vyzerá z každej strany inak a nech ti ho ZADARMO opraví, tak ako to robí každý normálny doktor. reklamovať môžeš aj medicínske zákroky. ak neustúpi, podaj naňho sťažnosť, alebo chod za jeho nadriadeným
Ahoj Lia, a na ktoru kliniku ides? a kedy? ja idem 11.marca na kliniku Chirmed.
ahoj, kedy si bola na opke? a aku velkost si si dala?
Ahojte, najde sa tu nejaka kocka co ide 11.marca na prsia? Klinika Chirmed v KE.
Ahoj, no ten mail som zial nedostala tak skus prosim este raz, lebo mi na tom dost zalezi, Ďakujem ti pekne:)
Ok skusim ísť ním ešte raz, čo mi povie na to teraz.
Sarah-neboj sa ist za nim,alebo respektive nemaj “zle svedomie”,ze by si ho nebodaj s tym otravovala…Je to jeho povinnost ti to opravit…
vela stastia!
Ahoj. Tak ja ti radim nevahaj a chod do toho ak ja som na zaciatok mala pochybnosti a hlavne po operacii no kazdy den to bolo lepsie.300 nie je vela pod svalom.je to uplne ine ked si silikon vyskusas dat do podprsenky ako ked to mas uz pod svalom tak sa neboj je to super pocit mat cici:-)
Ahoj posielam znova ten mail cau.
Aj ja prajem veľa šťastia,všetko dobre dopadne.
No uz som ti ho poslala mas ho alebo nie?Ak nie skontroluj e-mailovu adresu, ci si ju napisala dobre.Za “com” vidim ze si dala ciarku, ale to je asi ciarka vo vete nie?Ja som ju do tvojej adresy nedala ze by bola v tom chyba?Cau
ahoj Bety.Radis tu ze 300pod svalom nie je vela. Mohla by si poradit aj mne? Prv som aj ja mala mat tie 300ml. A teraz budem mat 350 mentor okruhly, vysoky profil. A tiez mam obavy ze ako to bude vyzerat. nebude to prilis velke? A ty mas ake ak sa smiem spytat? Skus poradit. dakujem
Fabry chodi cez jarne prazdniny lyzovat.
Dnes - v podnelok - tam urcite uz bude, zavolaj mu, alebo pockaj, urcite ti odpise.
ahoj sarah
plasticka chirurgia je spinavy biznis a pokial nemas prachy na esteticku operaciu,nabuduce k nim nelez.Ine je v pripade plastiky po napr.amputacii prsnika,ked to hradi poistovna…
vezmi si uver na operaciu,potom sa na teba aj usmeje pan doktorko
Ahoj Patricia,
velmi pekne Ti dakujem za Tvoju odpoved, len stale pochybujem…mozno uz ani nie pre tu velkost (aj ked by som si predsa len dala asi mensie
ale preto, lebo som sa tu docitala, ze po cca 10 rokoch je potrebne implantaty vymenit. A to ma naozaj odradza. Ja som proste nad tym v tomto smere ani neuvazovala a ked mi to doslo, tak ma to dost zarazilo. Predsa len stoji to nemalo penazi a o 10 rokov budem mat este “iba” 42 a to mi predsa stale nebude jedno ake mam prsia. Takze zase dalsia pozicka, operacia…Pisala som aj doktorovi, ale necakam zazrak, ze by mi napisal, ze mi silikony vydrzia vecnost…A v podstate mi moje rozhodnutie neschvaluje nikto z tych, kto o tom vie. Mozno keby aj manzel tuzil po tom, aby som mala prsia ani nie ze velke - staci normalne, ale on mi hovori, ze on to neriesi a ma ma rad taku aka som. Bola som taka aj ked ma spoznal, aj si ma taku vzal a som taka aj po dvoch odkojenych detoch. Tak uz som z toho celkom na nervy, ci sa mam do toho pustat, alebo pojde zivot dalej tak ako doteraz…
Ahojte kočky,v prvom rade Vám chcem zaželať veľa šťastia pri op!! Aj ja som už 10 mesiacov šťastná s novými prsiami.Za to vďačím Mudr.Trškovi,ktorý je naozaj skvelý odborník.A ak náhodou niektorá potrebujete pooperačnú podprsenku,ponúkam ju za cenu,ktorú si navrhnete.Je opratá,ako nová.Veľkosť je 75A,obvod pŕs mám 92cm.
Ahoj
ja tiez uvazujem uz o 3 plastickej operacii nosa, len som o tom neni uplne rozhodnuta, bol mi odporuceny doktor Kovac z BB. Ku komu ides ty ak sa smiem spytat. dik