Plastický chirurg

Ahoj Andrejka,
kedze pises,ze si sestricka, ake vsetky vysetrenia musim absolvovat pred augmentaciou prsnikov??
poznas aj doktora Minarovjecha?? aky mas nazor??

Cauko biba. este jedna otazocka. hovoris ze si si vybrala pozicku. smiem sa spytat aku sumu a ked to budes splacat 3 roky kolko mesacne? a ked ti tam pojdu uroky kolko budes musiet splacat mozes mi pisat aj na Adka123196@azet.sk

Ahoj Kika, idem si dat 220 pod sval. o mesiac, ak mas cas a chut napis mi svoj mail… dik! aliass@ladymail.cz

ahojte, ja mam 12 dni po operacii, implantaty mam vlozene cez dvorec a chcela by som vediet ci je neaka medicina na hojenie jazviciek specialne masticky alebo nieco co by pomohlo urychlit hojenie.

ahojte.chcela by som sa spytat či niektora z vas nevyskušala tebletky Erdic na zvečšenie prs.diky Monika

Skoda vyhodenych penazi,pokial beries tabletky tak je to trocha ucinne ale akonahle ich vysadis si tam kde si bola…a predpokladam ze cely zivot ich nechces brat…

ahojte kocky,ja som bola teraz na konzultacii v Chirmed u Dr,Magdu…ake mate s nim skusenosti?som objednana na modelaciu 13.9.,zevraj vzdy operuju dvaja,cize Kacmar a Magdo?iny tam niesu …ake mate s nimi skusenosti?

Vladka,ja som bola s nimi spokojna,aj so straostlivostou,veeelmi ochotni vsetci. Dr. Kacmar je majitelom tohto zariadenia on je hlavny operater a potom dr. Magdo. neboj su sikovni. Ini doktori tam nie su,potom k operacii pridu anesteziologovia a sestricky. Je to tam mensie ale utulne. Drzim palce.

ahoj Livi…dakujem ze si reagovala na prispevok,ak sa mozem spytat na akom zakroku si bola u nich?takze operuju obaja doktori…ak som to spravne pochopila…aj mne sa zdalo ze su tamvelmi mili…a ceny su super v porovnani s Ba.

ahoj Livi…mohla by si mi poslat meno a heslo na rajce…jedna kocka z CR mi to poslala ale som to stratila…chcela by som pozriet tie fotky co su tam …dakujem mozes aj na email..vladka19@yahoo.com

Vladka,ja som bola na zvatseni prsnikov v marci. Niekedy aj sam dr. Kacmar ked bol dr. Magdo mimo. Vacsinou su tam obaja. Viacere uz spominali ze su tu lepsie ceny ako v Ba.

ahoj …uz som to nasla dakujem inak …

ahojte kocky,neviete o nejakej stranke kde su fotky pred a po ale …modelaciu prs…na rajceti su len po augmentacii…zvacseni…a ani jedn a po modelacii tak som z toho trosku sklamana.
dakujem za radu Vladka

Vladka, pozri si tuto aby si mala predstavu
http://www.plasticka-chirurgie.info/pred-po-obrazky/modelace-prsou-breast-lift-mastopexe

inak mas ich aj na strankach roznych plastickych chirurgii vo fotogaleriach

ahoj Vladka. ja idem teraz 16.7. na pexiu k Dr. Kacmarovi a o pol roka este raz na vlozenie implantatov. ak chces potom ti napisem, ak budes mat nejake otazky.

Aahoj suzie cue kcela bysomsa dozvedieť viac o BB idim na zvečšenie 18 10 07 pomohla bymy každá informacia doktor samy zdal velmy prijemný .M ožeš my pisat na imajl-lorakk@zoznam .sk pripadne pošli aj foto vopred velmy dakujem.

ahoj Biba…samozrejme ze by som bola rada keby si mi napisala ak o to dopadlo.napis mi na email vladka19@yahoo.com
ahoj a drz sa

Caute baby!Vcera som bola na konzultacii u Dr Jezovitovej a odporucila mi velkost 450ml.Ma niektora z vas tuto velkost? Rada by som videla fotky.

ahoj, Karolina,
Dr. Cerven v BB je super,super,super
ak budes pri nom si v dobrych rukach.
Milada

Ahojte som objednaná do NOVAMEDU ku doktorovy Červenovy na zvedčenie prs ak napište my ak máte sním skusenosti zaujíma ma všetko! Za podrobné imformacie vám vopred ďakujem.