Plastický chirurg

Ja ten mail nemam, adresu som ti dala dobru tak neviem v com moze byt chyvba, ani v tej ciarke nie je lebo ta tam samozrejme nema byt. prosim ta tak mi napis tie veci sem, ked to uz inac nejde:). Buduci pondelok mam konzultaciu a neviem zacinam sa pekne bat, tak mi prosim popis vsetko vsetko co ma caka, nech viem do coho idem.Dakujem ti:) pekny vecer.

Nikola prave som ti to poslala z ineho mailu,nechapem a neviem, preco to nepreslo.Hlavne sa neboj, lebo sa nemas coho.To myslim vazne.Napis, ci si ho dostala, lebo v stredu idem prec a pridem az o tyzden.Inak zakazdym mi ukaze, "odoslane"neviem, co sa robi.

ahoj,
ja idem ku Kováčovi, tiež som naňho počula samú chválu :))

ahoj
ja som z ba a mala by som zajem o podprsenk,20 er???moze byt??
dakjem
andrea

Ahoj Sarah,nebuď nešťastná, treba to riešiť ja som práve po TRETEJ operácii nosa a viem že keby som chcela aj štvrtú doktor mi je povinný vyhovieť až do mojej spokojnosti. Mala by si sa pekne vrátiť k lekárovi ktorý Ti noštek robil a oznámiť mu že trváš na reoperácii ! Držím palce, všetko musí dopadnúť dobre :o) Nevzdávaj sa :o)

ahoj matka…sorac ze som sa dlho neozvala…uz si bola na kontrole po 6tyzdnoch? mne trska neodpisal zatial. nie je na dovolenke? hoji sa to v poho akurat jedna jazvycka horsie, ale nic ma uz neboli…zacinam striedat podprdu cez den sportovu uz som mala aj normalnu jeden vecer ale na druhy den ma pobolievala jazvycka tak to nebudem silit…a ty ako? uz nakupujes podprdy? 8)))

Ahoj Jana, mohla by si mi prosim ta o akeho odbornika na nosy ide??strasne by som si chcela dat nos operovat ale sa bojim ze mi ho len zhorsia, dakujem

Ahojte baby!!!Mam 2 problemy s ktorymi sa neviem vyrovnat, trapia ma uz viac ako 2 roky :frowning: Tym prvym je moj nos, nenavidim ho, neviem preco ho musel Boh nadelit prave mne!! Strasne mi kazi vyzor tvare, nie som sama sebou, som strasne nesebavedoma, zpredu je ako gulka, zagulateny, skoro ako prsiatko, strasne by som si ho chcela dat opravit. Ak poznate Scarlett Johansson, tak aj ona mala presne taky isty tvar pred par rokmi ako ja a teraz jej to strasne pristane po operacii. Ani sa nevidi, ze bola pod nozom. Prosim vas poradte mi dakeho chirurga , ale dobreho abysom nemusela ist druhy krat pod noz, mam strach z operacii, ale ked mi to ma zmenit zivot, tak sa na to dam. Tym druhym problemom su moje prsia!Tie nenavidim tiez, su strasne male ako keby som bola daka skolacka a pritom mam 21 rokov, nemozem nadväzovat vztahy, lebo sa zakazdym obavam, ze ked sa do niekoho zamilujem a pojdeme spolu do postele, ma necha len koli mojim malym prsiam, ani na kupaliska sa neodvazim, ked idem nakupovat, hladam 3 hodiny podprdy s vypchavkami, a hanbim sa za ne pri pokladni :frowning: boze, tak strasne by som chcela zit plnohodnotny zivot, peniaze niesu prekazkou, len sa obavam konecneho vysledku, preto vas prosim, ak poznate naozaj dobreho profika na prsia, tak sa mi ozvite, velmi by ste mi pomohli :frowning: DAKUJEM…

Ahoj Ester kde posobi ten Dr Trsek?? A KOLKO SI PLATILA ZA PRSIA ?DAKUJEM

ahoj,
na noštek ti môžem odporučiť MUDr. Kováča z BB. je to ORL doktor a nosy robí denne. operoval moju dobrú kamošku a má ho krásny. aj ja s kamoškou idem k nemu, lebo predtým sme si vybrali na nos plastického chirurga a pokazil nám ich, tak MUDr. Kováč to ide po ňom opraviť :))) s prsiami ti musí poradiť niekto iný :))

ahoj Kathy…na prsia je fakt expert Fabry,videla som ako ich spravil dvom matkam…hm fakt velmi pekne a su spokojne a hlavne vyzeraju prirodzene,co sa tyka nosteka vraj je vyborny Košťál,ja som tiež po uprave,ale zial nie som spokojna…na opravu sa uz bojim ist,tak radsej chod na viacero konzultácii

Mesika

10 rokov to je tá minimálna doba. Vymeniť ich môžeš kludne v prípade spokojnosti aj po 15 rokoch a niekedy je to aj viac.

ahojte baby,
poznate priamo niekoho, komu Kacmar robil prsia? ake ma ohlasy? ja rozmyslam, kam mam vobec ist, ci si vybrat cesko alebo slovensko. najblizsie to mam do kosic, tak neviem.

Dr.Trška pôsobi v ruzinovskej nemocnici,interklinik,snop,a v prievidzi…
ceny okolo 80tis…2800euro

Ahoj Kathy,
ja som bola na prsia u Trsku a som maximalne spokojna. Este sa k nemu chystam na jednu opku ale netyka sa to nosa. Odkial si?

Ria, nic mi nedoslo ani dnes, takze neviem co v tom moze byt. Este ti skusim dat druhu adresu: naomi19@azet.sk Tak ak budes mat cas skus este sem. Dakujem ti zatial za vsetky povzbudive slova:)

ahoj micuska, mala si pravdu, v pondelok mi odpísal a dnes som bola na konzultácii. Spravil na mňa dobrý dojem, asi do toho pôjdem, bola som na prvej konzultácii a myslím si, že aj poslednej. Na Fabryho som dostala dobré referencie… Čítala som si tvoj príspevok,bola si tiež u Fabryho, ako si bola spokojná? Ďakujem paa

Ahojte. V klinike, kde pracuje Fábry sa volá Posonium clinic? A neviete mena aj iných doktorov čo tam ešte pracujú? Dik za info.

Posielam ti to na ten novy mail, napis, ci ti to prislo, lebo zajtra odchadzam a pridem az v utorok.Ak to neprejde, tak to hodim sem, ale je to viac sukromne, tak som nechcela, ale ked to inak nepojde, tak co uz.

je to ORL doktor, operoval aj moju spolužiačku a má krásny noštek. čo som videla fotky báb, tak je to veľká zmena. ja aj kamoška k nemu ideme na opravu po inom doktorovi …