Ahoj Simi, ja som po opke skoro mesiac, mam 320ml, anatomicke, oper. ma dr.Trska, mala som navrhn.280ml, po op. mi dr. povedal,ze mi dal 320ml,ze sa tam zmestili a som stastna prestastna,ze mi tam nedal tie mensie. Mala som 0 mozno malilinke 1, prsia vyzeraju prirodzene, neboj, urcite to neprezenies s velkostou, ja by som kludne brala este o trosicku vacsie, ale som spokojna, ono to este odpuchlo a este prska sadaju. Moj nazor a skusenost. Drzim palce.pa
Ahoj Simi,nechaj to na doktora a urcite budes spokojna aj ja som si nechala poradit,povedal mi ze velke po roku dost klesnu a uz to nema ten efekt,a po opke mi hned povedal dobre ze sme nedali vedsie ked ze som nemala na to kozu natiahnutu,uz som si kupila podprdu prvu 75b a mne to staci aj muz je spokojny.velmi som sa bala opki ale je to v pohode po prebrati to boli a dost ale dali mi hned infuzky a preslo to mna osobne dost boleli jazvy akoza bola dost napeta ale inac pohoda,do prace som isla po 2tyzdnoch.neboj zvladnes to aj ine to zvladli pa
Caute Baby! som 7 dní po operácii… Lavy prsnik je celkom pohode, ale právy ma strasne bolí. Neviete mi niekto poradit, ako dlho ma to este bude boliet? po kolkých dnoch to preslo vás? Ďakujem…
Ja som bola v Piestanoch u doktora Sisku… som maximálne spokojná… ccena do 60 tisííc… uplne super podla mna… som spokojná
12.budu 3 mesiace po opke .este stale citim vahu implosu ale uz som zacala cvicit ale ako aj kika pise opatrne snazim sa nenamahat prsne svaly.viac zatazujem nohy a zadok.ale uz jemne zdviham male cinky.a urcite mam zdr.podprdu.aj pri spani sa stale citim v nej istejsia.
pardon,nie kika ale yaya.
Ahoj Janka, aj ja som si vybrala anatomické, pripadajú mi prirodzenejšie, ja budem platiť 87 000,-. V sobotu som písala dr mail, chcela som, aby mi dal termín opky, dnes mi prišiel mail, ale prázdny. Asi sa niekde stala chyba…
Chcem si dohodnúť ešte jednu konzultáciu, samozrejme už s termínom, do leta som chcela byť fit…Akú si kupuješ podprsenku, bez kostíc a vypchaviek, však? bože, to musí byť úlava…:-)Keď kupuješ C, to znemená, že máš trojky prsia, však? Bola by si veľmi zlatá keby si mi poslala fotku, zvažujem tiež 285, pretože tá 300 sa mi zdá dosť veľká, aj keď som vysoká, ale prsia mám jednotky…a.stvrtecka@post.sk…Ďakujem pekne pa
Ahoj, ďakujem za reagovanie, je to trošku sranda, ako je možné, že niektorej sa zmestia pod malilinkaté prsia max 220ml a niekomu 320ml. Takže myslíš, že sa nemám báť dať si 300ml?:-)Pretože ja som to nenavrhla, ponechala som to na doktorovi a on rozhodol 300ml…Doktora som sa len pýtala, aké to bude číslo, nevedel mi povedať presne, pretože nejaké prsia mám + imlantát. Aké máš ty číslo pri 300ml?Ďakujem pa
Ahoj Dadka, jedna výhoda je pri operácii v nemocnici že ideš domov až na druhý deň. Na súkromnej klinike je to iné, ja by som išla domov po pár hodinách, ovšem keď budem ok. Trošku si neviem predstaviť že prídem domov v bolestiach, okolo mňa bude behať dcérka, aj keď už to nie je bábätko, ale aj tak, asi to bude zaberák. Výhoda nemocnice spočíva asi aj v tom, že ťa napoja na infúzky a bolesť ti trošku utlmia. Ja dostanem tabletky od bolesti a idem si po svojom…:-)Ale aj na domácu liečbu prvý deň po zákroku som počula pozitívne ohlasy. Ako si dopadla u obvodnej pri predoperačných vyšetreniach? Moja je dosť konzervatívna, tak mám trošku obavy, rada by som sa s ňou dohodla na PN, ako k tomu pristupovala tvoja doktorka?ďakujem pa
Ahoj Janka, moja kamarátka si dávala robiť zuby, a vyšli ju celkom fajn, má spravené predné dolný aj horný rad a vyšlo ju to celkom slušne na 45 000 a má ich skutočne pekné.Ja som mala veľmi krivé zuby, takže momentálne mám strojček na horných aj dolných zuboch, ale našťasite už teraz na jar finišujem…:-)Každý sa ma pýta či ešte v mojom veku to ide!!! A pritom budem mať len 30r, mladá dievka som ešte…:-)…S tými prsiami máš úplnú pravdu, aj ja zastávam tvoj názor, niektoré sú dve neprirodzené gule, preto som si vybrala anatomické, sú drahšie, ale vyzerajú prirodzenejšie, na tej stránke čo si mi dala, ma trošku zaskočili divečence ktoré mali v placi fotky nechtov, kabeliek…:-))…Rozhodla som sa že pôjdem k Dr. Fabrymu, je to veľmi milý pán a referencie sú skutočne dobré, písala som mu mail, zpätná odpoveď mi prišla prázdna, asi sa stala niekde chyba, žiadala som ho o termín operácie, tak som zvedavá čo mi odpíše…:-)Tebe to Jani dopadne dobre, uvidíš, do tretice inak ani nemôže. Aký máš pocit z doktora, ktorý ťa bude operovať?Prečo máš teraz väčšie komplexy ako keď si bola naturálna? To ti tí dokroti tak vážne pokauzili obidve operácie? ako vyzeral tvoj noštek pred opkou a ako teraz?
ahojte baby. nenajde sa tu niekto kto mal najprv zmensene prsia zaroven jej dal dr. aj implantaty_ dakujem
dobrý den má niekto skúsenosti s Dr.GUBOM plastika nosa???
ahoj simi.podprsku ešte nenosím stále mám tu od opky, vlastne od dnes už môžem nosiť normálnu ale v tejto sa cítim dobre, je pravda, že na začiatku ju budeš nenávidieť ale na konci sa ti bude s nou ťažko lúčiť. Práveže neviem či mozem nosit aj puch-ap. Lebo nejake mam po segre. možno teraz ešte nie aale časom. v piatok idem na kontrolu tak sa na to popytam… Ale skušala som si bez vypchávok ale s kosticami. bez kostíc neviem…
Simi urcite to nechaj do doktora, ja mam take B, mozno C, teraz nosim este tu stahujucu podprdu,ale podprdy B vyzeraju dobre na mojich prsich. A chod na max. co ti navrhne.pa
Ahoj Siminka neviem ako to je v sukromnej a nemaj stres s bolesti das si tabletky a budes odpocivat,aj ja mam dcerku ma 4 a bola zlata lebo sme jej povedali ze mam nove prsia a chodila a chcela ich pozerat.predoperacky mi robila kamoska tak som nemala problemy,a PN som nepotrebovala robim u muza,kedy vlastne ides akde ta budu robit?dnes akurat robili kamosku isla az do BB ze tam ma niakeho znameho volal mi jej muz je tam s nou ze je ok tak sa na nu strasne tesim.pa cmuk
Máte prosím niekto skusenosti s dr. Hájekom? to je jedno o aku operáciu by šlo. Iba potrebujem vedieť aký je.
Ahojte. Potrebujm operáciu horného viečka, lebo na pravej strane mi pokleslo do polovice. Neviete mi poradiť dobrého plast. chirurga a máte neaké skúsenosti z operáciou? Ahojte
SIMI
viackrát som ti písala a vôbec mi nepridáva príspevky!!!
DR.GUBA JEDNOZNAčNE
Ahoj Dadka, moja malá bude mať 8r. takže veľkáčka, ale predstava zväčšenie mojich pŕs sa jej moc nepáči. Povedala mi, že sa jej moje prsia páčia…:-)Zlatá moja…Ja na 100% budem potrebovať PN, pretože čerpať si 10 dní dovolenky nemôžem, podarilo by sa mi v práci vyčerpať niečo z benefitov, ale aj tak, je mi ľúto stráviť dovolenku týmto spôsobom…Ako dopadla tvoja kamarátka v BB na plastike? Je spokojná?Ja už mám termín na 14.4. teším sa a zároveň trošku bojím…
Si predstav, volala som s doktorom a povedal mi, že sme vybrali 325ml, myslela som si, že 300ml…Pýtala som sa ho, či to bude ok, povedal že áno, pretože som vysoká, keby sme dali menšie nesplnilo by to účel.
Tak som sa rozhodla, že to ponechám na neho, ja si to neviem tak predstaviť:-) Dadka, ako si prežila bolesti, dalo sa to?Pa pa