Plastický chirurg

Ahoj Janka,
nič sa nezobrazilo od teba, som sa vždy mrkla, či si sa náhodou neozvala a ništ…Ako sa máš? Ja už mám termín 14.4., hneď po šibačke, dobre vyšibaná si ľahnem pod nôž, to je dobrá predstava, však?:-)Čo si mi napísala v príspevku? Ja som ťa trošku zavalila otázkami naposledy, však?:slight_smile:

na všetky otázky som ti odpovedala, ale vôbec mi sem nehádzalo príspevky. čo sa zubov týka chcem celý vrchný oblúk a zirkónové sú najdrahšie, lebo vyzerajú najprirodzenejšie, tak rátam s tými 100 litrami :frowning: z tohto doktora mám výborný pocit, všetko mi detailne vysvetlil, tak snáď budem v dobrých rukách… fakt mám teraz ten nos hrozný, všetci ma podporujú v ďalšej opke. dočítala som sa, že ti doky ide dať 325 ml, to už budú super prsia, nie? :)) budem na teba toho 14.4. myslieť, to ja akurát pôjdem na stehy a snímanie dlahy… veď si ešte dovtedy píšeme, aj? :smiley:

ahojte baby… takze domou sa chystam 26 aprila, 27 na konzultaciu a 30 na opku… takze to nebude vela casu na rozmyslanie… preto by som chcela poziadat o radu aka velkost pri vyske 170cm a 53 kil by bola priblizne naj… co je vela a co malo… no teraz nemam tak nic… uz sa neviem dockat… a este niekde som citala, ze baby si imlose objednavaju same… dakujem…

ahoj tak to sme na tom podobne o tri dni idem domov hned ma konzultaciu a o dva dni operaciu takze tiez nemam cas na rozmyslanie :O)) ako sa mi to pomaly krati dostavam strach ale zatial som odhodlana :O) tak drzim palce a inac odkial si??

ahoj Simi,
chcem ti len napísať, že mňa operovl Mudr. Fábry. V Ružinove mi navrhovali 280 a Fábry 325ml. som rada, že som sa rozhodla pre Fábryho, lebo tých 280ml by bolo určite málo na moju výšku. a myslím, že keď už človek ide pod nôž, tak nech aspoń vidí kôli čomu to podstúpil. Mudr. Fábry mi spravil krásne prsia, som nadmieru spokojná. Už tam bola aj moja kamoška a takisto veľká spokojnosť.

Ahoj Janka
fuuuuha 100 tis. to už je iné kafé…Neboj našetríš časom.:wink: Ty máš opku 7.4. budeš prvá…:-)budeš nejaký čas hospitalizovaná, alebo ideš hneď domov? Samozrejme že dovtedy ešte popíšeme, aj ja ti budem silno držať palčeky, aby to všetko dobre dopadlo, pretože tretíkrát, to už musí byť na tvoju psychiku veľmi zlé.:frowning: Ale prídeš mi ako dosť silná osôbka :-)…Odkiaľ vlastne si?..Áno Dr. ma nakoniec prekvapil, sme spolu volali, chcel potvrdiť termín a ja som sa ho spýtala na 300ml. či to nebude veľa a on v tel. však sme sa dohodli na 325ml:-))badám, že som asi jediná na fóre, ktorá chce z väčších implošov ísť na menšie…:-)) Dr. mi povedal, že vzhľdom k mojej výške budú akuráááát…tak budem teda čučaňa…:slight_smile:

Ahoj cepuska
ďakujem že si sa mi ozvala, bola som trošku na vážkach, takže si bola spokojná. Aj ja somn počula dobré referencie na Dr. Fábryho, skutočne neviem prečo mi v nemocnici navrhli max 225. Bolo mi povedané, že tabuľka nepustí…

ja idem pod nôž už 6.4. :smiley: prespím jednu noc a frčím do NR. psychika dostáva zabrať. bola som dnes u dokyho, čo ma 1. a 2. krát rezal a bol dosť naštvaný, lebo na inom fore si prečítal, čo som o ňom písala… :((( mrzí ma to, lebo sme vždy mali výborný vzťah, ale zas musí chápať, že ten nos je veľký a nie som jediná, čo si to myslí. zúbky by som si chcela dať k 25ke, ale nevidím to ružovo :)) 325-to už budú dobré dudy, čo? :slight_smile: asi sa už tešíš na nové podprdy a obiahnuté tričká :slight_smile: hlavne si dávaj pozor, aby si neprechladla, musíš byť úplne zdravá, inak ťa neodoperujú. ja sa dopujem multivitamínom s minerálmi, aby som mala dobré výsledky :slight_smile: inak videla som aj 600 ml imploše a to už boli fakt koziská, tak si radšej nechaj tých 325 :smiley:

Ahoj kto ti operoval nos??

keďže si fora čítajú aj doktori, tak radšej nepoviem. ale nebolo to v BA

Zdravím Vás,bola som na operacií horných a spodných viečok a 3 mesiace po operácíí mám stále opuchnuté dolné viečka a pod viečkami mi ostali také vačky,plastický chirurg mi tvrdí že to sa nedá odstrániť iba nejak cez hlavu.Nemá tu stým niekto podobnú skusenosť budem vďačná za každú radu.

ahojte kočky ,tak v stredu idem nato.trosku som nervozna ako sa to bliži,ale sa aj tešim

carmen-vsetko bude ok,drzim ti velmi palce…a nestresuj sa…nemas sa preco…

ďakujem

No mi hovor, teraz som dosť chorlavá v piatok ma začalo pobolievať hrdlo a v sobotu som bola úplne bez hlasu, len som šeptala kade som chodila, dnes už je lepšie. Koľko pred opkou ideš na predoperačné vyšetrenie? Asi bude stačiť 2 týždne, nie? Asi si budem musieť nasadiť nejaké vitamíny aby som bola skutočne fit. Písala si aj o mineráloch, čo konkrétne si dávaš? Tak s tým doktorom to muselo byť poriadne nepríjemné, tomu verím… Ako si žbrílajú po fórach, však?:-))A kedy ťa čaká 25-tka? Inak, aj ja som si chcela dať prsia k 30-tke a nevydržala som to, o rok skôr som sa rozhodla…:-))No uvidíme meriam 176 tak možno to nebude až tak veľa, teda dúfam… 600 ml som videla aj ja, bolo to, no neviem, asi moc moc moc veľké poprsie. Ja som tiež skôr za prirodzenosť. Juuuuj ani mi nehovor najviac sa teším ako si budem tento rok kupovať plavky, žiadne vankúšiky, ktoré kým vyžmýkam, vykvapkajú a usušia sa, trvá celé popoludnie pretože sú tak nasiaknuté vodou…:-))Ty asi tento problém nemáš.,:slight_smile:

anka tak velmi ti drzim palceky… teraz som v irsku inac z pp a na opku idem do bb… a ty???

ja užívam Quantum, tam je skoro všetko, ale tak 4 dni pred krvou to vždy vysadím, aby to neskresľovalo výsledky :slight_smile: predoperačné si dám spraviť týždeň pred opkou, stačí tak. tento týždeň vysadzujem aj tabletky na alergiu, chcem byť úplne čistá. minulý mesiac som mala 24, tak dúfam stihnem naškriabať nejaké peniažky plus vysokoškolská pôžička, hehe. ja meriam 173 cm a podprdu mám 75B. som veľmi štíhla a vždy sa smejem, ked mi chcú predavačky nanútiť 70A, to mám tak cez jednu kozu. aspoň v tomto prípade nebola príroda sviňa :))) ten doktor ma mrzí, ale ja nedokážem klamať. ale na konci bol zlatý, povedal, že mi vyberie tamponádu, nech kľudne prídem, tak si to snáď dovtedy nerozmyslí. lebo on si čítal moje príspevky, iba ked som bola nasratá, ale tie pekné asi nevidel… čo už

noo kúpim si to asi aj ja, do troch týždňov budem určite fit, teraz je veľmi premenlivé počasie a organizmus hneď reaguje, dúfam, že sa už umúdri. Aj ty si vodnárka?:slight_smile: Koľkého si, ja som 6. ľudia narodení v znamení vodnára, budú mať tento rok veľmi priaznivý, a budúci ešte lepší, takže treba si ísť za svojim cieľom, veľká pravdepodobnosť že sa splní.:-)…Za toho doktora sa ti ani nečudujem, aj keď bol milý, ale v hneve človek povie aj to, čo by za normálnych okolností nepovedal. V tvojom prípade išlo o druhú operáciu, musel to byť šok. Už sa tým netráp, Janka, ešte jedna opka a plastickú chirurgiu môžeš hodiť za hlavu. Inak aj ja nosím 75B, ale to iba kvôli košíkom, prsia mám jednotky, po kojení. takže také malé, zvláštne:-)No, ale aké privilégia, že vysokoškolská pôžička, asi idem do školy…:-)V ktorom si ročníku?

ja som rybička :slight_smile: a štvrtáčka na výške. pôžičky zo školy majú lepší úrok ako v banke a ľudia ich míňajú aj na väčšie kraviny, ako na zuby :smiley: ten béčkový košík vyplním, dokonca z H&M mám 75C a na to aká som chudula v nej mám super kozy :)) už radšej ani nedúfam, že konečne budem mať malý nos, lebo doktor mi toľko negatív hovoril, že budem rada, keď sa mi nezvlní chrupavka… ja raz skončím ako Jackson, už to vidím… som dosť výbušná, ale aj citlivá a neznášam konflikty. tiež si viem predstaviť tie peniaze na iné účely, mohla som ísť do NY a mať super zážitky, takto budem zasádrovaná doma. muž ti čo hovorí na prsia? teší sa, čo? :smiley:

:O)dakujem velmi pekne budem to potrebovat aby som este neusla… ja som momentalne v uk a uz to mam naplanovane od januara ale ten cas zbehol strasne rychlo… ja idem do ba a na ako dlho ostavas? ja mam dovolenku len na tri tyzdne tak to bude tak tak