no ja ties tri tyzdne… sak tak to aj zacalo asi pred dvoma tyzdnami… ze len zavolam ako dlho treba byt doma popytat sa co a jak a ona, ze tri tyzdne a uz aj datum mi dava jak cem… joooj ta ja, ze okay… jak fajne setko vyslo… dlhsie by som cakat nevydrzala… uz teraz nemozem… a dneska skusam ako budem vyzerat kozata… jak sa mi to paci…
Jej baby, poradte mi, prosim. Nevie si vybrat ci mam ist k Fabrymu alebo Trškovi na opku prs. Pomoyte mi. potrebujem Vase skusenosti
Som si myslela že vodnárka…
No teda, takže chudučká, vysoká a prsnatá, dobrá kombinácia…
Ja B-čkový košík nevyplním celý, len ho tak liznem.:-)Ja sa teším na nevystužené podprdy, len také handričky budem nosiť, to bude úľava…:-))…Koľko si už investovala do operácie nosa, uznal ti Dr. reklamáciu? Aké je percento že ti dopadne tretia op. zle, resp. ako si spomínala zvlnenie chrupavky. Aj ja som zvažovala pri prsiach, pretože je to tiež veľmi veľa peňazí a nebude to vo mne navždy. Povedala som si, aaaa čo, spravím si radosť…:-)) Ja som rozvedená, takže môj ex si nechytí…:-))Ja som taký ten živý príklad toho, že si niektoré ženy nedávajú robiť prsia kvôli chlapovi, pretože teraz nikoho nemám a asi mi to momentálne vyhovuje.
Ahojky. A uz si bola aj na konzultacke u oboch? ja som bola na opke u Trsku a som veeeeeeelmi spokojna…
ja som bola na op. u Fábryho, s jeho prístupom som max. spokojná, prská (po modelácii) som ešte poriadne nevidela, mám bandáž, uvidím, keď mi to dá dolu… zatiaľ pá a veľa šťastia pri rozhodovaní…
odporucam Tršku…
no vidis? a ja som este neodskusala ja som len stihla vyhodit stare podprdy do kosa :O)od vcera mam zvlastne pocity jak pred nejakou skuskou… najhorsie ze je ze neviem este aku velkost chcem dufam, ze tam bude mat nejake tie obrazky a vyberem si podla toho :O))
možno na prsia zbalíš ešte lepšieho, hihi. až taká prsnatá som neni, ale na moju váhu je to celkom slušné :)) ale podprdu musím mať vystuženú, lepšie to tak vyzerá. prvý doktormi uznal reklamáciu, preto som bola 2.krát. len teraz idem k druhému dokymu, tak musím zas platiť. ten mi nepovedal ani jednu dobrú správu, tak sa dosť bojím :(( ešte som ti zabudla povedať, pred opkou nesmieš mať nalakované nechty, ani šošovky, ak fajčíš, mala by si do opky prestať
kto sa ti bude starať o malú, kým budeš invalid? 
Tiez som bola u Trsku a som velmi spokojna.Odporucam
Prosím vás mal niekto opku nosa?chystám sa ale lokálnu anestézu mam strááášny strach
bojím sa tej tamponády a tých ihiel.Dá sa to vydržať???PROSíM PORADTEEE
ja by som chcela aspon mensie c ak by sa dalo z toho nic co mam… som kupila sportovu potprdu cko, dva kilo ryze, segra sa smiala, ze kolko si tam cem toho dat… ale skusali sme setky… uz sa neviem dockat…som myslela, ze najhorsie cakanie je na lietadlo ale toto sa s tym neda porovnat… keby som mohla zajtra idem… a ty kedy to presne mas???
Nina ku komu ideš ak sa môžem opýtať? Nechcela by si radšej celkovu anestezu?
v BA Dr.Guba
no mi povedal že ja mám estetický nos čiže pri tom robí v lokálke…pri ťažších operáciach robí v celkovej.Ja chcem tu celkovú no neviem ako sa mám sním dohodnúť
lebo vážne mám strach že sa náhodou postavím alebo začnem zmätkovať …
Tak tým esteticky myslel iba zvonku, čiže prepažku maš v poriadku? Oni ti daju oblbovaciu injekciu.
Baby ak by ste boli na operácii nosa a nemate prísť už vôbec na kontrolu po odstanení dlahy, tak by ste išli na kontrolu k inému doktorovi? trebárs po pol roku?
Lebo ak vas už ten čo operoval nechce vidieť, tak to znamena, že ho to už nezaujíma, či nie?
ja som mala 2 a o 3 týždne budem po 3. opke :)) máme fórum čiste o nosíkoch. ak mi dáš mail, pošlem ti link. lebo ak ho hodím sem, zmažú ho
DNina@post.sk napíš mi prosím
hovorili mi že mi dajú niake lieky na ukludnenie a keď budem moc nervozna že mi ešte dajú viac ale myslím že to aj tak budem dosť cítit 
Da sa to vydrzat.
Zvladli to stovky ludi pred Tebou.
Strach je uplne prirodzeny.
Aj ja by som sa bal, ale zvladnut sa to da.
vy ste platický chirurg?