Ahojte…
Aj ja sa rozhodujem o operácii, chcem si dať zväčšiť prsia. Po 1 dieťati a kojení ich nemám podľa svojich snov… To teda nie…
Chcem si ho teda splniť. Chcela by som Váš názor. Rozhodujem sa medzi Dr. Fabry, Dr. Siska (bez mäkčeňa) a Dr. Trška… Je medzi nimi veľký rozdiel čo sa týka prístupu a cien? A celkom ma zaujíma aj čakacia doba… Ďakujem za Vaše rady, moc mi tým pomôžete…
ahaj…ak ti mozem odporucit tak urcite chod k trskovi…on je pan doktor a je hlavne strsne ochotny a mily,co niesu vsetci…poznav vela dievcat co unho boli vcetne mna a mozem ho naozaj odporucit,budes mat pri nou 100% doveru a istotu ze to bude dobre,na fabryho som uz pocula vela zleho ,ale chod na konzultaciu k viacerim ,aby si sa rozhodla…drzim palce
adka urcite trska…na 100% ani nerozmyslaj…nepoznam lepsieho a to som uz bola u vsetkych moznych:)))
haha no to iste, ale som zvedavá kam sa budú upierať oči pri rozhovoroch, aaaach chlopi, chlopi…:-))(keď si nás tu niekto číta, Jani, no neviem neviem, čo už my tu na tomto fóre rozoberáme):-))Inak som na seba hrdá, pretože pred dvoma týždňami som prestala fajčiť a na moje počudovanie mi cigarety vôbec nechýbajú, nechty ľakujem sporadicky, ako mám čas a náladu a šošovky nenosím…:-)…Ja žijem s ex, takže to budem mať jednoduchšie, ale zrovna vtedy ide na jednu súťaž jazdí offroad. Ja idem na op. v útorok a on odchádza vo štvrtok a príde až v nedeľu.
Už som si zabeštelovala kamarátky, moja mamuša asi nebude môcť, pretože pred otcom, akože dievča vo vývoji budem.:-)) Priznám sa mu, až keď budem po a skutočne to bude vidieť. Tak uvidíme, očakávam asi dosť silné bolesti, kamarátka robila na plastike sestru a vravela mi o dosť silných bolestiach. Vieš, vravím si, sakra však pôrod som zvládla, ale na druhej strane, tá bolesť asi vždy prekvapí…:-))
jaj ty klamárka :)) ja som po prvej opke povedala, že sme nabúrali v aute, otec sa ma zlakol a myslel si, že ma nejaký chlap zbil. teraz sa asi zas vyhovorím na to, že sa i zle dýcha :)) určite ti niečo dajú od bolesti, stále zvoň na sestru
inak, nemáš ICQ? tam by to bolo také decentnejšie, ako tu, hihi
Laura
ak ťa už doktor viac nechce vidieť po operácii, to znamena, že ho už výsledok po odpuchnutí nezaujíma. Ja som tiež bola na operácii nosa a na kontrolu som šla po 5 mesiacoch inde. Objednala som sa na konzultaciu a tam som potom doktorovi povedala, aký mam problém a sme sa dohodli na oprave. Ale samozrejme za peniaze, lebo on ma predtým neoperoval.
Ak sa ti niečo nepači, kludne choď inde na kontrolu. Nebude to trapne neboj. iba možno zaplatíš za tu konzultaciu inde.
Ja som bola len na hornych, tak neviem ti poradit.Tie mam OK.A ty mas horne v poriadku, alebo aj tam mas nejaky problem?Ak ti to robil ten isty a horne su dobre, tak je to celkom mozne, co ti povedal.No ak ich robili rozdielny lekari, tak to uz je o inom.Kde ti to robili a kto?Mne Mladek v Nitre a som velmi spokojna.
A teba kde operovali? Mna prvý krát v Ružinove.
Ja som bola u Mladeka v Nitre vo febr.na obe horne a spravil mi ich super.Som mimoriadne spokojna.
Ahoj teba operovali v celkovej alebo v lokálnej anestéze?
Nina
prvy krat v celkovej. a potom druhy krat v lokalke, to mi len iný doktor doupravoval nezrovnalosti na chrbte nosa.
Anabel
Aj ja som bola v Ružinove. Doktor bol velmi milý, menovať ho nebudem, ale škoda, že nemam prísť na kontrolu. A vnucovať sa nebudem. Skusim ísť k Trškovi, ževraj je velmi ochotný som niekde čítala. Uvidím kolko budem platiť.
ahoj tak dnes som doletela a uz som bola aj na konzultacke…hehe bola sranda velmi ochotny a mily pristup… chcela som si dat zvacsit prsia a dozvedela som sa ze jedno mam vacsie a navyse mam skoliozu:O) takze konecny verdikt je 325 a 350 zajtra idem na vysetrenia a v piatok rano o 9 ma to caka… tak na mna myslite
Po celkovej si nemala potom žiadne komplikácie?ja idem v lokálke a mám strašný strach :((
anka-a ku komu ides?
Anka, dzim palce… tesim sa s tebou… budem na teba mysliet… potom ak uz budes vladat tak napis, ze ako… xxx
Ahoj Ivetka,
rozdiel cien je tu značný. Ja som bola u Sisku v Piešťanoch a som s ním veľmi spokojná, operoval veľa žien, ktoré vídaš v TV. Naposledy to bola Andy Timková.
baby ja som bola aj u Tršku aj u fabryho na konzultacii. obaja su super. je tu niekto komu robili taku opku ze len zmensovali kozu a posunuli bradavky vyssie? mna caka totiz to, nebude sa zmensovat, len mi ich zdvihn. chcela som aj implosi na vyplnenei ale doktor hovoril ze netreba, ze ja mam tolko tkaniva ze mi to vystaci a budu pekne.
ahoj Adka, mne robili modelaciu a tak isto mi Dr. povedal, ze to bude stacit a dnes som mesiac po a su fakt krasne
ahojte kočky,včera ma operovali,dnes som uz doma ,citim sa velmi dobre .prsia mam krásne.odporučam dr.Červeňa