Ahoj,ja som tam tiez objednana.kedy ides?ja 27.8.zdal sa mi velmi sypaticky.Ja som sa tu uz nanho pytala,ale nik mi neodpovedal.Z predchadzajucich prispevkov sa zda,ze je dobry.Mirka
ahoj Mirka ja idem až 18.oktobra aku sisa rozhodla dať velkosť ja budem mať 70-C ,kcela by somťa poprosiť čiby si sa mi neozvala keď buďeš mať povšetkom .možeš my pisať na moj mejl-lorakk@zoznam.sk pripadne my daj naseba čislo ja ti zavolam mozeme si otom pokecať.napiš naseba mejl
Ahoj,mne odporucil 280ml a nizky profil.Chcem tam ale este zavolat a zmenit to na 300ml,aby som potom nebanovala,ze som si dala malo.vravel,ze sa mi tam vojdu aj tie 300,ale najprv sa mi to zdalo moc.uvidim,co mi povie,ci tam budem musiet este zajst alebo to vybavim cez telefon.nejedna sa zas az o taky rozdiel.Jasne,ze potom si zavolame,nafotim to,tak potom ti poslem aj fotky pred a po.Posielam ti moj mail-kubik28@post.sk.ked budes chciet.tak sa ozvi.pa
Vladka odporucam tuto stranku mozes si porovnat velkosti aj voje prsia Shttp://forums.implantinfo.com/cgi-local/photozoidv.pl?pagenum=1&cgifunction=Search
Ahoj Milada,
dakujem za odpoved.Ty si u neho bola? Mohla by som sa Ta opytat par otazok, co sa tyka operacie?
ahojte.viete mi poradiť nejakú dobrú plast.chirurgiu v prešovskom príp.košickom kraji?
Valdman mi robil nos pred 5 rokmi.Dodrbal ho viacej ako bol
Je tu nejak baba ktora si dala robit prsia v Ruzinovskej nemocnici a nema este deti?Prosim napis na DVOJLISTOK@AZET.SK
ahoj,velmi dobra klinika je v Kocsiciach…Chirmed sa vola,su tam prijemny.maju dobre ceny ,idem k nim na modelaciu v septem.skus tam ist aspon na konzultaciu a uvidis.
ahojte, vie mi niekto prosim poradit kam ist na vyber stehov v bratislave? operovana som bola v kosiciach ale musela som uz odist do bratislavy. jazvy mam velmi pekne zrastene a bojim sa aby mi ich tu nepokazili… dakujem.
Ahoj Milada,
Reagovala si koncom jula na moju otazku ohladom Dr. Cervena, tak ak by Ti nevadilo, tak rada by som sa Ta opytala par otazok co sa tyka operacie.
Ahoj, podstupil niekto septorhinoplastiku/rhinoplastiku u pana doktora Kovaca? Za akekolvek info budem vdacna
zaujima ma ci uprava prsnikov je vhodna ked som este nemala deti.ci nie je lepsie pockat az ked bude rodina.nie som az tak nespokojna so svojimi prsiami,nechcem ani zmensit ani zvacsit.ale trochu zdvihnut.ked citam tie clanky mam obavy aby som dlho potom nemala problem s prsiami,kojenie a tak.tiez ma zaujima ako dlho trva liecba,po akom case mozem nastupit bez bolesti do prace.dakujem janka
Ahoj Janka.Ja som tiez po zmenseni,vlastne po uprave a som spokojna a som mlada a este deti nemam.Je to ovela lepsie ako predtym.
Vladi prosim ak budes mat ten pristup na rajce das ho aj mne.Nechcu ho dat tak lahko.Vdaka
Ahoj skusila som ine,tiez boli drahe a z lekarne a bola to kravina.Kamoska si tiez nejake objednala z casopisu a vobec jej to nepomoho.Potom by vobec nebola uspesna plast.chirurgia keby to pomahalo.
Čo to je rajce?
ahoj laura,dakujem ze si napisala.som rada ze si spokojna.mozes mi prosim poradit doktora,ktory ti robil plastiku?
ahojte napišt mi prosim meno dobreho chirurga na plastiku prs dik moc
ahoj biba môžeš mi napisat či už maš po operacii aako si spokojna a aka je bolest pri zakroku dakujem ti moc