Plastický chirurg

Komplikacie som nemala, iba mi bolo chvílku zle potom keď mi to prešlo som zaspala, lebo sa mi chcelo strašne spať.

super nápad…:-)moje číslo 329043714, tak stretneme sa taaaam…:-))

vau tak zajtra je den D rano o deviatej na mna myslite trosku mi uz stiska bojim bojim… inac matka idem ku dr. Fabrym, a nebojte napisem este sa chcem pofotit pred opkou aby som potom videla ten rozdiel… tak baby zajta drzte palce papa

baby tak zajtra mam operaciu rano drzte palce

tak vela stastia…nieje to take hrozne ako sa to zda:-))

anka-drzim moc palceky!!!

Ahoj Ada. vdaka ze si mi napisala. Inak pekne ti stoja tie prsia? este jedna otazka neams nahodou nejake foto ze ako tovyzera? Bola by som velmi rada. Inak korý Dr. ta operoval? Dakujem. moja e-mail adresaje adka123196@azet.sk

a to v lokálke aké to je???

Dali mi injekciu oblbovaciu aby som to tak nevnímala. Tie injekcie štípu veď vieš aky je to pocit ak ti daju injekciu,a tam mi ich dal okolo nosa aj do nosa spolu asi sedem a potom som už nič necítila.

som ti ešte včera písala a ty nič :(((((

no tak mam to za sebou vsetci nadomnou zasnu ze som sebestacna…vcera po operacii ma pustili domov prva noc doma bola velmi dobra zvladla som to fajn… prsia ma bolia iba ked sa postavim a pochodim je tam velky tlak ale inac sa citim super, cosom si dala vecer len jeden ibuprofen… zajtra mi idu dat dole obvazy a nalozia podprdu tak uvidim …

Anka ,tak ti blahoželam.

inac je dobre spat v takej zvyslej polohe? ako mylim ja nespim normalne na posteli ale na lehatku takom polohovatelnom viem sa z neho postavit sama z postele sa neviem zdvihnut… je to tak ok?

joooj super, ze si to tak zvladla… tesim sa s tebou…

Janulka, písala som ti na ICQ, tvoja pošta mi nedorazila :-(, tak dúfam, že moja ti príde…

doležite je ,že spíš na chrbte.Ja som mala so zaspávaním na chrbte trošku problem ,ale už je to lepšie

ANABEL : a tá tamponáda?to ti dali pred injekciami alebo potom?lebo sestre ju dávali pred tým a že to je najhoršie

Mne ju dali až po operácii keď skončil mi to napchal do ňufáka a už som nemohla dýchať:-)
Ale aj počas operácie budeš dýchať ústami, lebo keď ťa bude operovať, tak maš pocit plneho nosa aj tak.

Anabel - Hmm a ta tamponáda musí byť hrozná
:frowning: a tých injekcií sa strašne bojím :(:frowning:
teba kto operoval??mohla by si mi poslať
niake fotky aký máš nos??

no tak dnes sme dali dole obvazy a ked mi vytahovali tie hadicky-tak to bolo horsie jak cela operacia uf… konecne som sa videla v zrkadle je to este napochnute ale je to veeelmi esteticke xixi prve co mi preletelo hlavou sakra mala som si dat aspon 400 :O)))ale nie myslim ye k mojej postave akurat… problem mam uz len s chrbticou ma to boli lebo som bola vcera cela strpnuta proste zemska pritazlivost sa nezaprie :O))) ale ako povedal p.doktor uz to bude len lepsie… tak tak… tak som stastna…