Plastický chirurg

anka a kde ta operovali ak sa smiem spytat a ake implantaty mas?

operoval ma dr.Fabry v posoniumclinic, vrelo odporucam a mam 350 a 325ml

Ak je zle urobená plastika nosa, cele zle zrastene, dá sa to ešte opraviť? Alebo už nikdy nevyjdem na ulicu? Teraz banujem, že som bola na operácii, ale vtedy by ma neodhovorilo ani sto bohov.
A najhoršie je že sa to neda schovať ako napr. prsia, alebo uši.

čo ti pokazili?celý nos?kde ta operovali?

Ahojte operoval niektorú z vás mudr. Vladimír Pikula? Máte s ním skúsenosti? Počula som,že je dobrý?

V esthetiku dr Ježovitova.

Babulee, prosim vas nevie tu niekto priami kontakt na dr Kovaca z BB? pleaase? nejake jeho cislo alebo mail na neho…moooooooc dakujem

Ahojte.
Baby, ako rýchlo po augmentácii môžem ísť do solária?

tel číslo 048/413 29 05. berie iba objednaných pacientov. ja idem na opku 6.4., držím päste :slight_smile:

je uz starý mne vyberal znamienka a je to vydiet chvalabohu je to na tele a nie na tvári

myslím, že sa to ešte dá opraviť. odporúčam MUDr. Kováča v BB, číslo je vyššie. ja som bola na 2 opkách, nie som spokojná a teraz idem k nemu

ahoj,ak dobre viem tak po šiestich tyždnoch s prelepenymi jazvami

Ahojte! ma niekto skusennosti s liposukciou v bratislave. Viete mi poradit nejake Dr. ake su orientacne cenny. Vopred Dakujem

ahoj pocuvaj ako sa ti dari?? ja mam trochu bolesti v lavom prsniku vzdy ked sa postavim mam hroznu pichlavu bolest ako keby mi tam niekto vrazil noz ale druhy je uplny ok… ty mas este bolesti? dakujem

bolesti nemam skoro žiadne,akurat pri zmene polohy a viac v pravom prsniku.inak je vsetko ok az na spanie na chrbte,z toho som hotova.tebe sa dari dobre spat?

Ďakujem. Ešte jedna otázka, čím ich mám prelepiť?

no mne povedal Doktor ze az po troch mesiacoch na slnko aj solarko tak to radsej vydrzim

Ahoj Janka: a ako rychlo od konzultacie ta dr Kovac objednal na opku? ma plne terminy, alebo sa to pred letom este da stihnut? dikes…drzim palceky…urcite sa ti to podari a budes sa tesit z kraaasneho nosteka…ja totizto uz mam ist na 3. :frowning:

no ja spim ako babatko:O)naozaj spim sice na lehatku v takej skor sediacej polohe ale je to fajn…lepsie sa mi vstava… aj ked ta bolest… alehadam to ustupi…inac ked ta boli v pravom vymenim za lavy xixixiixixixixixixixixix

xixixi-mozme vymenit.odkial si anka?