Ahoj a dík za odpoveď.
Tak to asi radšej vydržím. Tým určite niš nepokazím.
Takže ešte mesiac a potom už solárko ani nemusím a začnem asi rovno slnkom.
aj ja idem na 3.opku, ale uňho to bude prvá, predtým som bola u iného dokyho
ak neberieš antiku, tak ti dá termín do mesiaca, ak berieš tak 6-7 týždňov
ja som z oravy ale momentalne som pri ba ale tolen tuna dovolenkujem o vyse tyzdna sa vraciam do uk :O))))taka rozhadana a ty? inac dnes som bola trosku v meste tak sa prejst no tak taka unavena som uz davno nebola si pripadam jak na dochodku :O)))
MUDr.Guba jednoznačne !!!
Ahojte nepočuli ste niekto o Dr. Trškovi, alebo Hájekovi? Ide o operáciu nosa, vôbec nemám prehlad ku komu mam isť.
Baby, prosim vas je tu niekto, kto ide k dr. Cervenovi 14-teho maja?
ahoj, máme fórum špeciálne o nosoch, daj mi mail, pošlem ti link. lebo ak ho hodim sem, tak mi ho zmažú 
Jani ak mysliš forum zdravie, tak to si občas prebehnem.Iba som chcela skusiť či tu niekto nevie. Veď spýtam sa aj tam.
Ahoj Jana, mohla by si aj mne poslat to forum o nosoch??dakujem
ahoj… no ja nie 14teho maja ale 30teho aprila…naco ides???
Slovenski Lekari su fuseri. Poradim am strante sa ich. Su to nekompetentni ludia, lebo tato mentalita slovenska vobec nevie, co su odbornici, ludia tu v sebe nemaju enthusiasmus ot om co robia, a ja som spravila chybu, ze som sa tu dala znetvorit panom Dr. Brozmanom, co by mal uz byt davno v dochodku, a nie pretvarovat sa, ze je odbornik, a pritom vobec nevie ake su trendy,ale to moja chyba, ale hlavne tupa SLovenska Mentalita, nad ktorou som sa poucila dufam posledny krat,lebo dalsiu operaciu mam nastastie v zahranici
ahoj, ja idem na prsia…a ty?
aj ja… sa neviem dockat… ale sa bojim… sa uz tesis???
k nam do PN nechod lebo kamoska si tu dala robit viecka a urobil jej ich zle…tak musela ist znovu…
Mňa operoval Dr. Chovan v Ružinove a boola som veľmi spokojný, bol ochotný, našiel si čas aj pred aj pooperácii a pozval si ma na kontrolu pravidelne, naposledy som bola predvčerom. Robil úpravu padnútých pŕs a potom mi vkladal implantáty. Je ozaj veľmi ochotný.
čauko ria, mne robil Dr. Chovan aj horné aj dolné v ružinove a som maximálne spokojná. Najprv som mala drobné opuchy asi 2 t. ale všetko sa sadlo ako má a som veľmi spokoiná. Odporúčam
Ahoj Simi, mne robil zväčšovanie prsníkov Dr. Chovan, anatomické pod sval. Sú OK a som veľmi spokojná, naozaj si dal. záležať, vidno, že sa v tom vyzná, zvažovali sme 275, ale nakoniec mi dal 300ml, a neľutujeme. Doporučujem.
ahoj…jaj, aj ja sa tesim,ale zaroven mam aj strach…odkial si?
z popradu… ale domou idem len na 3 tyzdne a nazat prec… no verim, ze nam to dobre dopadne 
tak vela stastia!
…a myslis,ze v zahranici by sa ti to nestalo???