No teda dámy, po prečítaní celej rubriky o chirurgických manipuláciách sa teším až začnete ešte štedrejšie platiť za manipulácie genetické. To zas bude: "mne narástli tri kozy, mne sa kľuje ďaľší klitoris,…
Ospravedlňujem sa skutočným pacientom, tým tento príspevok nepatrí
…milá Zuzana , mala by si vážiť slová , lebo aj ty si jedna s tých slovensých zaostalích…
to teda aj ja…drzim palce…
ahoj carmen.mozem sa spytat, ake velke si si dala urobit?a ako je to s bolestami?
Vieš, Pišta, niekto si prachy prefajčí, iný preslope, niekto ich investuje do svojho lepšieho zovňajšku.
Niekto to tu číta preto, aby sa niečo dozvedel a našiel spriaznené duše, iný z nudy a opovrhovania niečoho, čo nie je prírode prirodzené.
Neopovrhuj nikým, kto sa tu vyjadruje či už pozitívne alebo negatívne, toto fórum má svoj zmysel, ktorý si zrejme nepochopil.
milá Yvanka, nemyslel som to ako opovrhovanie, ani som to tu nečítal z nudy, prešiel som inú, nutnú operáciu, aj keď aj tá patrí do plastiky. No a tým viac nechápem, že niekto dokáže takto hazardovať so svojim životom. Ale ja už som , ako píšeš, od prírody taký nechápavý. Pa-pa
Pišta to nie je hazardovanie so životom, ale tu ide o sebavedomie. Ty by si žil napr. s velkým hrbatým nosom a znašal posmešky iných už od ZŠ? Ten, kto je spokojný so sebou, ako vyzera, pretože ma pekný nos od prírody, tak to v živote nepochopí.
Kari, nech sa neopakujem, poprosím Ťa, proti si môj príspevok v zozname tém pod nadpisom Zväčšenie pŕs bez plastiky. Mimochodom, som po operacii, tak si ako aktívny človek vypĺňam čas, ale skutočne nie som z tých,ktorí by mali úmysel niekoho znevažovať prípadne niečo iné.
Pred 11 rokmi som pod tiahou životných okolností prekonal pochopenie všetkých chýb všetkých ľudí. Najhoršie bolo ale nakoniec zistenie, že sú to aj chyby moje. Taký osobnostný prevrat sa dá porovnať možno len so smrťou(zatiaľ by som to radšej neskúšal). Neskôr ma jedna čulá 80 ročná starenka prekvapila konštatovaním, že ak som videl “Nekonečný príbeh”-tú nemeckú film. rozprávku, tak to bolo to vnútorné zrkadlo, do ktorého sa musel pozrieť hlavný hrdina.
Iste si neraz počula klišé :“Kto si bez viny, hoď kameňom”. Nevážim si ľudí, ktorí túto frázu používajú. Kto pochopil, ju nikdy nevysloví, pa
Kari, nedá mi, ešte by som Ti niečo, ale, len ak máš záujem, napíš mail, na Hernii nájdeš moju adr.
Motto: Veliký frňák velikého ducha značí.
Bohouš(predpokladám že si videla film Ku… hoši, guten tág), apropo: A. Banášová , … a moja manželka sú tiež Veľkí duchovia
Pepka ahooooj !!! pamätáš si ma eštez fóra ?
…no,ale ty si tiez nepochopil podstatu plastickych operacii…
ci uz za prachy alebo nie…
Zuzana, nepoznam vsetkych slovenskych chirurgov ale jedneho plastickeho chirurga poznam a je to PAN DOKTOR CERVEN z Banskej Bystrice. Je nielen kvalitny odbornik ale hlavne clovek so srdcom co sa v takomto obore moc nenosi. Velmi mi pomohol nielen prakticky ale hlavne emocne pretoze som mala velke problemy a on aj s jeho sestrickou mi boli ich praktickymi radami napomocni. Zaco im velmi pekne dakujem.
tak mi to konečne, Maťka, vysvetli, lebo ja som fakt trocha menej chápavý, vážne, dík
najskôr po 12 mesiacoch, lebo Ti stmavnu jazvy (kolegyňa má s tým veľký problém)
Ahojte, mam zaujem podstupit labioplastiku, zmensenie malych pyskov ohambia, a neviem ktory lekar alebo medicinske centrum su najlepsie. Zvazujem Chirmed, Novamed alebo Interklinik. Ma niekto nejake skusenosti?Dakujem
ahoj anka, aj ja by som chcela ist k Dr.Fabrymu, ako si spokojna, mas vysoky profil? mne odporucil nizky profil. A nemohla by si poslat foto na moj mail? Dik
Neviete, ktorý chirurg v BA by mi dokazal vyrovnať nos, tak aby bol rovno? Ja ho mam do jednej strany.
AHOJ ALIOSA
Pozde som si všimla,že si mala na mna otazku.Ja mam 350ml anatomicke pod zlazu.V den po operacii to nebolo nic moc ,ale na druhy den som sa uz citila super.Nie je sa coho bat,aj ja som sa bala,ale teraz uz viem,ze to bolo preto,lebo som nevedela do čoho idem.Drzim ti palce
no carmen ako sa dari?? ja uz sa vytesujem jak mala… prsicka su pekne len sa mi zda ze su akesi male :O} za to priatel vravi ze su obrovske tak neviem… bolesti su uz prec len z rana trosku ale inac ok
ahooj anka,dari sa dobre,vytesujeme sa teda dve.skusam letne veci a vsetko mi super sedi…s tou velkostou mam presne take iste pocity ako ty,ale myslim,ze to mame len my,lebo aj mne manzel vravi,ze su krasne velke.prsia ma nebolia ,akurat rano trosku ked vstanem z postele a mam dost podrazdene bradavky-asi s podprsenky.