ani jedno ULK odporúčam 
Juj, tak to sa ti uz teraz povie, ale vies, ono je to aj tak strach. este nikdy som nebola na operácii…Inak, mohla by si mi dať na seba kontakt? mala by som viac otázok a ak by si si našla čas, bola by som ti naozaj vdačná…
kludne sa ma pytaj,naco si zvedava.napis mi na carmenka@rsnet.sk
čaute kočky. Chcem sa Vás opýtať, či mi odporúčate dať si silikóny, ak ešte nemám deti. Ak ste už niektorá odkojili detičky, napíšte mi prosím, či to bolo bez problémov a aké prsia vám potom ostali. Či sa implantát neposunul, či neovisli a tak. Dííík za každú radu. Majte sa
Baby, viem ze tu toho bolo uz vela popisaneho, ale tie, co ste boli na zvacseni prsnikov v ba, koho odporucate? docitala som sa ze bud Fabry alebo Trska, chcem sa spytat, ci obidvaja maju konzultaciu zadarmo a ci sa staci objednat telefonicky. diky
Vedela by sa mi prosím ozvať žienka, ktorá ma prsia vyše roka? Totižto tie moje sú nejaké divné, mám ich skoro 2 roky, avšak príliš im vidno okraje atď…neviem, má z vás niektorá podobné skúsenosti? Ďakujeeem 
odporučam pána DR.ČERVEŇA
odporucam Dr.Palencar
tak to je potom super… inac je to normalne este pri dotyku ma prsia bolia? uf od vcera som zacala pracovat a je to hrozne chvalabohu ze ich nemam pod svalom lebo neviem akoby som to zvladla… tak sa drzte :O}
ahoj anka… az mam teraz trosku strach ako to zvladnem v praci po opke… ja chcem pod sval… este paru dni a idem aj ja… a ako to budes mat teraz s kontrolami??? mozes ist na kontrolu aj tam ci musis ist domou???
Zdraviim, viete mi niekto poradit ohladom tvarovych implantatov do lichynch kosti? mate s tym niekto skusenosti?
Čaute kočky, tiež by som si chcela dať zväčšiť pria ale dosť sa bojím či ma to nebude bolieť a či mi nemôže začať nejaké vnútorné krvácanie?? a tiež nárkózy?? ja som taký strachoprd :-)Teraz som bola na výbere mandlí a dosť mi to krvácalo, ale strašne by som chcela väčšie… A mal tu niekto nejaké komplikácie ? lebo ako to tu čítam tak skoro všetky komenty sú pozitívne.
Ahojte baby.Prosimvie mi niekto poradit,ci su iml. politech kvalitne?ci mate s tym skusenosti.06.05 idem na opku a o politechoch neviem nic.Moc dakujem
Ahojte neviete nahodou niekto mobil na Dr.Trsku? Zevraj uz nepracuje v interklinik…Diky
trska uz nepracuje v interklinik. skus zavovat na plasticku chir.v ruzinovskej
ahaa polytech nie politech 
Sandy
Prečo už dr. Trška nepracuje v Interklinik?
On už bude iba v ružinove? Ja som chcela ísť k nemu do interklinik na opravu s nosom, ktorý mi v ružinove dodrbali a keď pojdem za Trškom do ružinova, tak tam určite stretnem aj doktora čo ma operoval a to nechcem 
To neviem preco tam nepracuje,ale on robi na viacerych klinikach …ak chces tu je jeho cislo 0918429378. Ved nemusis ist cez interklinik,hlavne ze ta bude operovat Trska a podla mna je jedno kde.
ahojte, poculi ste uz o tej novej metode, zvacsenia prsnikov bez implantatov- vlastnym tukom? Teraz to robi medicom vip, ale neviem, ake ceny maju. Nemate s tym niektora skusenosti? Prosim, napiste mi nieco o tom, ak to niekto z Vasho okolia podstupil, velmi ma to zaujima. Diiiiik
Ty necitas noviny , maju ludovu cenu -
10 000,- EUR, to je pre kazdeho, a okrem toho pozri trochu internet ,dnes sa to robi len v turecku v taliansku a je to metoda 20 rokov stara a prestalo sa to robit lebo vznikali nerovnosti na prsnikoch , ktore sa dali len tazko napravit, dnes na Slovensku ale staci zaplatit marketing a vsetko ti uverejnia ,vela uspechov s touto metodou ,a okrem toho za 3000,-EUR mas seriozne implantaty