Plastický chirurg

tak nevie nikto ako je to s tymi polytechmi?

ahojky Sandy
aj ja mam Polytechy a som s nimi spokojna, ziadny problem s nimi nemam:) A poznam dost bab co ich ma a zatial sa ani jedna nestazovala. Tak asi tak:) A ku komu ides?

Nina, Ty tam asi pracujes, vsak. mate malo, ked tu nadhanate klientelu?

Kocky caute. Zvazujem dat si implantaty pred detmi, velmi ma to laka, ale neviem, ci urobim dobre. poradte mi prosim, ak niektora s nimi odkojila ake to bolo a ako sa zmenil ich tvar? Bojim sa, ze budem musiet ist na reoperaciu po odkojeni. Prosiiiim, napiste mi nieco k tomu. Dik

Chcela by som vám všetkým poradiť, ak sa rozhodujete nad nejakou operáciou, uši, nos, prsia… spýtajte sa vopred doktora, či sa k nemu po zákroku chodí na kontroly napr. po 3 mesiacoch, (sú aj taký,ku ktorým sa bohužiaľ nechodí). Aby ste potom neboli sklamane, ak za nim prídete s nejakým problémom, za ktorý nemôžete a dá vám najavo, že už nejde o peniaze a nie ste už pre neho výnosná a dovidenia.

Ja idem k Trskovi. Ja som sa bala iba prto,ci nie su menej texturovane menej ako napr mentor…Dakujem za odpoved :smiley:

Simi, viem presne o čom hovoríš, zažila som to a teraz ľutujem, že som sa na to neopýtala pred operáciou, ale nenapadlo ma to, myslela, som ,že je to všade rovnako a nejake kontroly by mali byť, aj keď aspoň jedna, ale ja som na žiadnej nebola. Čo už je to pre doktora nevýnosné, tak prečo by mal, len tak z dobrej vôle, no nie?

ahojky Sandy
aj ja som bola u Trsku - budes veeeeelmi spokojna:)

Yaya
Fakt?to je super ja na neho pocuvam same chvali :smiley:
A mozem sa opytat aku velkost ti dal?Ja by som mala mat v rozmedzi 300 - 335ml vacsie nechcem.Chcem mat take pekne 3trojky :smiley:

Sandy, aj ja som bola u Tršku… nemám slov na jeho prístup a prácu. Je to príjemný a ochotný lekár.Svoju prácu má rád a je to aj vidieť. Supriš chalan :-)))))

Sandy
ja mam 360 ml anatom vysoky profil. Ak ti mozem poradit tak chod do max co ti navrhne. Ja som mala max 405 a tiez som sa bala ze budu velke. No teraz straaaasne lutujem. Ale co uz. Ked odpuchli a usadili sa tak sa zmensili. Trosku by som ich nejakou pumpickou dofukala:)))) Ale ked pojdem na vymenu tak urcite dam väcsie:))))

Och ten moj pravopis :smiley: no nevadi…
Fiiha 360ml?toho sa bojim,ze to bude velike, lebo ja mam prsia take 2jky takze sa bojim takej velkosti a este on mi hovoril,ze by mi bol vhodny nizky profil,uvidime este budem s nim telefonovat.Ale uz sa strasne tesim neviem sa ich dockat :-D.A ty si kedy bola u Trsku?

Sandy
Ja nehovorim aby si si dala 360 ml. Len si daj maximum co ti odporuca. Kolko ti dal min a max? Ja som mala min 320, 360 a max 405. Lenze ked som si skusala tu podprdu tak tych 360 vyzeralo taaaak obrovsky ze som nad 405 ani nerozmyslala. Lenze teraz je to uplne ine. Zniesla by som aj viac ako 405 aby to vyzeralo ako tych 360 v tej podprde. Ono to vôbec nie je tak ako ked si davas ryzu alebo vodu do podprdy. Vzdy v skutocnosti su tie prsia potom o dost mensie. Ty mas teraz dvojky? No ved Trska vie co robi. Urcite budes spokojna. Inac ak sa pozries na stranku zdravie.sk a je tam tema silikonove prsia tak mozes kukuc do galerky. Aj ja tam mam foto. Ta stranka mi dost pred opkou pomohla.
Ja som bola u Trsku v decembri. Takze uz som viac ako 4 mesiace po opke:)) A tesim sa na leto:))))))

Vazeny pan Dr.Trska,
dlho som zvazovala ci vam napisem verejne prostrednictvom tohto diskusného fora , ale nakoniec som sa rozhodla zareagovat na mieste ktore vy zneuzivate a zavadzatedlhe mesiace.Treba povedat ze nie ste jediny a uz vobec nie najlepsi plasticky chirurg na Slovensku.Nepopieram ze ste mlady a cielavedomy, ale zaroven ste chamtivy a bezcharakterny .Dobry lekar nepotrebuje pouzivat podvody a klamstva na to aby ziskal pacientky .Preto vyzyvam vas a celu vasu rodinu aby ste prestali zneuzivat tuto stranku na vami pisane prispevky "akoze spokojnych pacientiek ", neustale zverejnovanie “akoze nahodou vaseho tel.cisla”. Pan doktor je to vrcholne trapne a ubohe k comu sa znizujete. ved ak ste taky "uzasny " pojde to aj bez toho Vasimi lzivymi prispevkami ste vazne ohrozil doverihodnost tejto stranky a preto skuste pockat na reakcie vasich skutocnych pacientov a nezavadzajte falosnymi prispevkami.Okrem toho zabudol ste zverejnit ze v interklinik uz nepracujete nie preto ze ste taky super doktor ale bezcharakterny clovek bez chrbtovej kosti.

Tina,

neviem kam chodíš na takéto nápady, že by si lekár písal sám príspevky.Ja som SKUTOČNÁ pacientka a myslím si, že všetky kočky, ktoré tu spolu diskutujú sú skutočné.Ak máš nejaký problém sama so sebou, nájdi si iné fórum zamerané na psychické poruchy a neurážaj človeka, ktorého nepoznáš a na čo vôbec nemáš právo, brať si do úst jeho rodinu.Za lekára hovorí jeho práca a výsledky a toho sme tu všetky dôkazom a našťastie v pozitívnom zmysle.

Mila Tina
nie si nahodou nejak trosku mimo? Ja som tiez skutocna pacienka dr. Trsku a som s nim a s jeho pracou nadmieru spokojna. Ak budem potrebovat nejaku operaciu co sa tyka plastiky urcite pôjdem iba k nemu. Je to PAN DOKTOR. Ma velmi ludsky pristup a vynikajucu pracu. Ja na neho nemozem povedat jedno krive slovo. A nespomina sa tu len Trska ale aj Cerven. Aj toho obvinis ze sa chvali sam? Trosku sa prosim ta uvedom. A okrem toho. Myslis si ze Trska ma cas si sem pisat? Ten ma inu robotu - na sale…
Nechapem co sledujes tym tvojim ohromnym prispevkom.

Yayi, možno TINA je nejaký ukrivdený lekár a je mu ťažko zmieriť sa s tým, že sa jeho meno nespomína …

ach dievcatá , vy sedíte na diskusnom fore v takomto krasnom pocasí!!! nie som ani frustrovaná pacientka, ani nestastna zena ani ukrivdena doktorka, som len clovek ktorý zazil pozna jeho sposoby.Nechajte sa prekvapit aj na to pride a netvrdim ze nema spokojne pacientky tvrdim len ze pouziva hajzlovske metody a viem o com hovorim , vedia o tom aj na jeho byvalom pracovisku , takze dievcata “akoze” spokojne pacientky ta rýchla reakcia hovori za vsetko

Milá TINA, som žena, ktorá má rodinu a patrične sa o ňu aj stará, takže doma sme preto, lebo som dovarila úžasný obed.Nikto nečumí do PC z dôvodov, ktoré si nepriamo uviedla ty, ale ty si asi posledný človek, ktorému by som vysvelovala prečo.To, že si mala s ním nepríjemnú skúsennosť… no človek nie je dokonalý.Ale neznamená to, že máš pravo takto o niekom rozprávať a napádať jeho rodinu, do ktorej ťa je ozaj nič nie je. Ak máš problém, prečo mu to nejdeš povedať priamo do očí, ale asi sa jednoducho osočuje človek nepriamo, že ? Na to prvé by si bola slaboch. No, bohužiaľ aj taký ľudia ko ty tu s nami žijú… maj sa krásne.

Mandy,tak predsa sa dopracujem k tomu co som tvrdila. Ja som predsa ziadnu rodinu ani nikoho nespominala a ta zuriva reakcia mi nepripada adekvatna obetavej obed variacej zeny lebo ja ked varím tak nemam cas odpovedat na poznamky “nejakej chudery” ale uz sa vyjadrovat nebudem nech si svoj nazor vytvoria citatelky tejto stranky je si stojim za svojim nazorom a viem co hovorim.