Napíšem ti ešte niečo a to som si povedala, že nebudem reagovať na tvoje príspevky. Zúrivá ? Nie, vôbec nie´.Moje dieťa je ďaleko a ja s ňou skypujem, takže mám internet v tomto čase otvorený a môžm pri tom robiť milión vecí.Zarazil ma tvoj príspevok. Prečo potom priamo nezavoláš Trškovi a nevyliečiš si dušu, čo ťa trápi ? Ja som s ním nadovšetko spokojná a z jeho prácou. Aj to, že len dva týždne po op fungujem ako fungujem … Maj svoj názor, každí máme na to právo, ale zvoľ radšej priamu cestu a vydiskutuj si to s ním pramo, aby sa ti uľavilo.
Mňa tiež operoval Dr.Trška,je naozaj veľmy milý a ochotný.Odporučila mi ho sestrička z ich oddelenia,ktorá ho pozná a vie aký je to človek.Robila som zdr.sestru a viem,že určite je trňom v oku kolegom,ktorý v sebe nezaprú slovenskú náturu ,závidieť druhému úspech.Takže súhlasím s tým čo píše Mandy.
SIMI
ja mám “svojho” plastika a aj ked mi noštek nespravil podľa mojich predstáv, nestalo sa mi, že by ma odbil, keď som za ním prišla s niečím iným. ono asi fakt záleží od toho, aký je dotyčný lekár človek
Ahoj Katka možno nás operoval aj ten istý doktor, no neviem, nechcem ho tu spomínať z etického hľadiska ale, ak si bola v BA tak je to možné, ale aj tak je to divné, ešte som sa s tým na žiadnom fóre nestretla, žeby doktor nechcel vidieť svoju prácu neskôr, ako sa to hojí, odpúcha a mení…
Možno je to aj jediná výnimka na Slovensku a mali sme smolu, že sme o tom prístupe nevedeli skôr. Maj sa pekne a ak sa chystáš na nejaku opravnu operáciu, prajem ti aby to vyšlo.
tina…ja som tiez jedna z ozajstnych PRAVYCH Trskovych pacientiek a som s nim velmi spokojna…je jeden z mala ochotnych a velmi dobrych doktorov…odporucam ho vsetkym co sa nevedia rozhodnut…tina ty niesy nahodou a pacienka ktorej 2 krat zvacsoval prsia a su jej stale male ze uz mas 420 a este niesy spokojna …lebo mi o tebe rozpraval,ze ma s tebou problemy ze nevies co zo sebou…a ak je niekto chamtivy tak si to ty…co chces nemozne…on na to ma a e jeden z najlepsich na slovensku a viem to pretoze som uz absolvovala procedury aj u inych doktorov a on jediny ma opravil a pochopl co chcem a to na 1 s hviezdickou…ale kedze robim s ludmi aj ja tak viem ze taky ludia ako si ty vzdy boli aj budu a vzdy z 1000 spokojnych sa najde jedna ako si ty…
tina a v iterklinik uz nerobi pretoze tam pytaju nekrestanske peniaze za prenajom saly(ako aj za vsetko ine) a to by si musel pytat od pacientiek raz take peniaze ako na inych klinikach…a myslim ze 520 eur ktore idu jemu za vsetku zodpovednost ktoru ma je este malo penazi nie chamtivost…takze si najprv overuj co pises a potom sa rob chutnou
Vazena pani Trškova alias Mandy, Yaya, Jana a destino, tak predsa ste sa chytili do vlastných klamstiev. Ako zdravotna sestra viem ze prichadzate do styku s ludmi ale pytam sa vas ako " AKO SKUTOCNYCH PACIENTIEK " ako je mozne ze najlepsi plasticky chirurg na Slovensku zneuziva svoje poslanie a prezradza lekarske tajomstvo cudzim ludom, koho operuje , diagnozy, ake ma problemy s pacientkami /aj on ma nespokojne? nevravte to som prekvapena alebo sa zdoveruje “skutocnym pacientkam” kolko za co musi platit /chudacik/??? Viem si pradstavit ze sa zdoverí svojej manzelke po “tazkom dni” ale kedze to je tak ze to rozprava vsetkym svojim "skutocnym pacientkam je to nehanebne a bezcharakterne. Presne tak ako som to napisala hned na zaciatku a stojim si za tymito slovami lebo vy osobne ste to potvrdila. Preto vas vyzyvam este raz teraz uz adresne pani TRSKOVA neskodte svojmu muzovi svojimi hlupymi príspevkami o spokojných pacientkach a nechajte ho v pokoji pracovat. On to dokaze aj bez tejto klamlivej reklamy. S pozdravom skutocna jeho obdivovatelka.
Tina…ty chudatenko…viem kde ti pomôžu z tejto tvojej diagnózy…v Pezinku v Pinelovej nemocnici (blázninec)…majú tam takých ako si ty viac…
Koho by ste mi odporučili na operáciu nosa v Ružinovskej nemocnici? Nemám prehľad o nikom a riskovať, len tak, akože je to jedno kto to bude. tak to nechcem. Máte s niekym skúsenosti? Ďakujem
danka jednoznacne trska…ver mi…je vazne dobry…ak by si chcela ti poslem cilo na viacerych aj a uvidis hned a konzultacii ze ku komu budes mat navacsiu doveru
Drahá Tina.Nedá mi,aby som nereagovala na Tvoj príspevok.Úprimne povedané-strašne ma pohoršil!Mňa pán dr.Trška operoval pred tromi týždňami a práve dnes som bola na kontrole.Takto osočovať človeka je dosť úbohé a nízke.Neviem aké okolnosti Ťa viedli k toľkej kritike,ale dovoľ/a dovoľte aj iné čitateľky/,aby som prispela mojim názorom.Ja si pána dr.Tršku max.vážim,na prvej konzultácii mi podrobne vysvetlil všetky možnosti,riziká,operačný postup,pooperačnú starostlivosť,atď.Kedykoľvek,zdôrazňujem KEDYKOĽVEK/mám na mysli aj nedeľu/ som mu zatelefonovala-či to bolo kôli zmene termínu z dôvodu zle načasovanej menštruácie,alebo nejakej dodatkovej informácii,či kontrole,vždy a ochotne mi vyšiel v ústrety.Všetko vybavil ohľadne operácie,nemusela som sa o nič starať ja.Mne je pán dr.Trška veľmi sympatický,ľudský,prácu neberie “pásovo”, káždú pacientku má za jedinečnú.Ja som ten pocit pri dr.Trškovi určite mala.Takže na záver:pán doktor Trška je SKVELÝ!
Mila Tana a poznas lekara ktory to robi inak ?
Akurat mozno nemusia o tom vypisovat.
Ja si myslim ze doktorovi robi dobre meno len jeho praca a nie ci si tu niekto za seba pod nejakym nickom vypisuje chvalospevy.
Zatial som necitala na Dr. Trsku negativny ohlas a viem isto ze tolko prispevkov od pacientiek by on sam nezvladol pisat. Ma samozrejme svoje pacientky ktore su spokojne. Neviem ci ma Tina presne dokazy o tom co pise, zrejme su to len jej dohady ktore mozu doktorovi len uskodit.
Mame moznost volby tak vam vsetkym co sa chystate na zakrok cohokolvek prajem, aby ste si vybrali najlepsieho operujuceho lekara a boli s vysledkom spokojne. Pekny den
Milá Tina, neobviňuj Yayu, že je Trškova manželka, to je fakt sila, poznám ju a viem, že je jeho pacientka. A neuveríš, mňa neoperoval Dr. Trška, ale Dr. Červeň, a nie som jeho manželka, ktorá sa tu vydáva za pacientku. Zrejme s ním máš zlé skúsenosti, ale zato nemusíš urážať všetky baby, ktoré si tu chcú len pokecať.
Čau Yaya, ako sa darí?
Danka dobre si rozmysli, komu sa tam zveríš do rúk, su tam aj taký, ktorých po operácii a po zaplatení už nebudeš zaujímať.
Je tu niekto komu robil dr Trška nos? Velmi rada by som videla jeho prácu, keby mi niekto poslal fotky pred a po. Prosím… A ďakujem
Mail: danka.r@azet.sk
ahojte baby, mńa čaká operácia pŕs za 13 dní. idem do Trnavy k Dr. Marsalovi. má niektorá z vás s ním skúsenosti?ďakujem
Caute kocky,
neviem kto je Tina, destino atd, ale pozorne s, om si precitala vase prispevky lebo sa tiez chystam na prsia do ruzinova k doktorovi ktory je urcite najznamejsi / a dufam aj najlepsi,preto som si ho vybrala/ co sa tyka implantatov. Videla som jeho prsia, mojej mame robil dokonca nos a veru jeho meno som tu nikde nenasla, co ma dost prekvapilo. Preto si myslim baby ze nie je to celkom normalne ze takmer jedine meno co tu citam je Trska.Ja ho nepoznam preto sa nemozem vyjadrit, ale som vo veku ked ja a moje kamaratky uz potrebujeme nejake to vylepsenie tak si myslim ze prehlad o doktoroch mam a je ich veru dost a netvrdim ze vela ale zopar ich je fakt dobrych a ani jedno meno sa tu neobjavuje, preto si myslim ze Tina ma predsa len trochu pravdu a doktorovi niekto tu robi dost nechutnu reklamu / je netvrdim ze nie je dobry /ale na tejto stranke je jediny “doktor uzasny” Myslim si vsak ze tak ako ja aj vy ostatné si o tom vytvorite vlastny usudok bez ohladu na FAN klub Dr.Trsku a je dost nechutne ze si takto vybavujete ucty.
Taňa, nepochybujem o tom, že bol k tebe mily, ale nemaš strach ako sa k tebe zachova keď budeš mať problem a budeš potrebovať niečo opraviť? Neviem, či sú všetci taký, nepoznám každého, ale ja keď som bola na operácii u nemenovaneho doktora (ineho), tiež bol velmi milý, lebo išlo o peniaze, ale keď som za ním prišla s problemom, ktorý ma trápil po operácii, tak sa choval arogantne, bol divný, vyzeral byť urazený, že som prišla za ním a dovoľujem si podceňovať jeho prácu a nemal záujem sa nejak o tom so mnou baviť. Velmi ma to bolelo, ale na duši, pretože som nečakala taketo jeho spravanie. A nakoniec som šla aj tak inde, ale zase za peniaze, lebo prečo by mal niekto po niekom opravovať zadarmo. Čo už.
Tak si myslím, že peniaze robia zázraky.
No ja mam 335 - 375 - 420ml ,tak som sa nakoniec rozhodla pre 335ml,tak uvidime ako to bode vyzerat…akurat som si pozerala tu stranku a ja by som chcela asi taku velkost ako je foto v 2.riadku.Ano teraz mam 2jky,takze si myslim,ze s mojimi prsiami to bude take akurat.Tieto foto na konci boli krasne,ale take velke nechce aj ked su velmi pekne.No to ti teda verim ja ich este nemam a uz sa predstavujem na dovci v plavkach
ako dlho si nosila tu podprsenku?Ja mam z Trsku velmi dobry pocit,vsetko premeriaval asi 100krat naozaj velmi mili doktor.