boze… MILY 
Ahoj, Valika,
ja by som predsalen počkala, kým dokojíš. Ja osobne som po pôrode mala toľko mlieka, že by mi asi prsia aj s implantátmi roztrhlo.
Okrem toho sa kojením prsia trošku vyťahajú a to má potom jednu výhodu- môžu ti tam vložiť väčší implantát.
Tiež sa môže stať, že po dokojení budú prsia rozdielne, čo plastika napraví.
Ahoj,ja som bola u dr.Marsala na konzultacii a bola som odhodlana ze pojdem k nemu,ale nakoniec som skusila ist do BA dr.Trskovi a to sa nedalo porovnat, ten pristup medzi dr.Trskom a dr.Marsalom. Som velmi rada,ze som bola u Trsku,ale uvidis, ja vravim,ze vtedy nemal asi svoj den, ale konzultacii so mnou dost odflakol. Ake ti navrhol? A aky mas zaklad? Drzim palce.pa
Pridavam sa aj ja k velmi spokojnym pacientkam dr.Trsku, Tina co pises je fakt ubohe, ja som bola na konzultacke aj u ineho,ale dr.Trska ma presvedcil na sto percent. Ak si myslis,ze to pise on,tak sa velmi mylis. Je nas strasne vela co sme u neho boli na plastike, skus sa tam vybrat mila Tina a uvidis, ze je fakt ludsky. Ja tiez som mala skusenost,ze kedykolvek som mu zavolala,vtedy mi poradil,vybavil a dokonca raz som mu volala ked bol niekde na lyziach. Tak neosocuj cloveka,ktoreho nepoznas. Moj nazor.
TRSKA,TRSKA,TRSKA.TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA
Idem k nemu v stredu na konzultáciu a v pondelok 4. mája mám ísť na op. ja mám svoje také menšie dvojky, ale mám za sebou dve detičky a kojenie… ale tiež mám taký chaos v tých doktoroch, lebo je ich hrozne veľa…
No ved jasne. Ked nechces väcsie ale take akurat tak si daj tie 335 ml. Ja ked som isla na opku a ked ma Trska uz kreslil tak mi povedal ze on na sale uvidi ako to bude vyzerat. Ma tam sizer. Cize ti bude skusat tie velkosti. Mne povedal ze sa bude drzat tych 360 ktore chcem ale ze ked sa nebude dat tak mi da 320 - asi keby som mala maly sval alebo co a ze ked mi tyh 360 ml bude vyzerat malo a nebude to dobre vyzerat tak mi da tych 405ml. Ze tam su len milimetrove rozdiely. Tak banujem tej sekundy ked sa ma pytal ze ci ozaj nechcem väcsie a ja som povedala ze nie… Ale co uz:))))))))
A budes mat gulate alebo anatomicke?
ahoj Lucka a kedy ides na opku? Ja idem tiez do ruzinova znamemu lekarovi. mam termin 11.5. len teraz mi prisla menstruacia a toho 11 budem mat 18 dni po. myslis ze to bude problem?
PRE SYA>… tak co uz mas po opke??
k Juraskovi urcite nie.mne robil prsia,nie som spokojna.pred operaciou bol mily a potom po operacii taky arogantny.pred op povedal ze po 6 tyzdnoch pridem na kontrolu ked uz budu odpuchnute prsia,ze ako budu vyzerat,ale po paru dnoch ked mi vybral stehy tak povedal,ze az o rok pridte na kontrolu.pred op nepovedal ze mi budu troska ovisat prsia,lebo uz mam deti az po op povedal ze mi budu ovisat lebo uz mam deti.keby mi to povedal pred op tak by som isla este inde na konzultaciu.vraj za dargovom su dobry,o paru roky pojdem asi tam na vymenu silikonov.pa pa
Milá Tina, som zhrozená ako môžeš takto- verejne bez dôkazov niekoho osočovať.Nie to , čo si si vymyslela o doktorovi , ale tvoje primitívne a úbohé názory sú bezcharakterné. Čo si kompenzuješ, moja? Aj mňa dr. trška operoval a bol skvelý- čo, aj mňa označíš za jeho rodinu? Alebo sa ti všetci, čo si o nich písala legitimovali… Si trafená.
čaute baby
môžete mi prosím poradiť, čo je dobré na 3 týždne starú jazvu? je červená a nechcem aby bola, lebo všetci na mňa zízajú. díky moc 
No ved uvidis, co ti povie na konzultacke, ja som si tam tiez zajednala termin,ale ako hovorim zmenila som to, chcela som skusit,co povie iny lekar. Ja som mala take nulky a teraz si kupujem podprdy B,C ako ktore, skus navstivit stranku www.zdravie.sk, je to tam pod silikonove prsia, super stranka, baby ti poradia,pa
Čaute chcela by som v BB podstupit operaciu dolnych viecok mate s tym niekto skusenost poradte diky
ahoj anka… este nie… na tyzden vo stvrtok… uz sa neviem dockat… a ty ako??? vsetko okay???
Čaute baby chcela by som ísť na operáciu dolných očných viečok do BB mate s tým niektorá skúsenosť alebo poznáte nejakého odborníka poradte prosíííím.Ďakujem
Ked pocitam do buducnosti s tym,ze po detoch al. ine okolnosti budem musiet ist znova,tak vtedy mi urcite da vacsie, takze teraz tie 335ml mi uplne staci a myslim,ze s mojimi to bude take ako si zhruba predstavujem…Aj mne bude davat sizer,ale fakt chcem ostat pri tej velkosti aku chcem teraz.Anatomicke
a ako vyzera jazvicka?
ocividne ani ty nemas co robit v takomto peknom pocasi a tvoja rychla reakcia hovori tiez o vselicom…
Plastic surgery as a medicine branch did not enchant me until my studies in Cambridge, England. While studying medical school, I still couldn’t make up my mind as to what I would like to put my mind to after I graduated.
Plastic surgery as a medicine branch did not enchant me until my studies in Cambridge, England. While studying medical school, I still couldn’t make up my mind as to what I would like to put my mind to after I graduated.