Plastický chirurg

Ahojte, je tu niekto, kto ide k Cervenovi 21.5??

Ja k Trskovi sice nejdem, ale presla som si mnoho dikusii a je pravda, ze ho vsade dievcata spominaju ako jedneho z najlpsích, a mala som cest vidiet aj jeho robotu a bola fakt pekna. No, ale aby sa tu nespomynalo len jeho meno, ja som sa rozhodla ist k Dr. Cervenovi. Presvedcil ma hned na prvej konzulatcii, bol velmi zlaty a ochotny a 100% mu doverujem, videla som aj jeho robotu a velmi sa mi paci:))) Ja viem, ze kazdy doktor sa raz sekne, tak dufam, ze sa to nestane pri mne, hihi. Inak drzim vsetkym dievcatam palce

Neviete niekto ku komu by som mohla ísť na kontrolu, kto ma nepošle preč s tým, že som mala ísť k doktorovi čo ma operoval? Bola som na operácii s nosom pred 4 mesiacmi a chcela by som ísť k niekomu na kontrolu, či je všetko v poriadku zrastené, teraz keď mi nos odpuchol…
Je to zvláštne, ale ja som u môjho doktora nebola na kontrole ani raz. A ani nemám prísť.

Ešte som zabudla, že najlepšie niekto v BA.

a skúsila si zavolať svojmu operátorovi. Myslím, že by to mala byť jeho povinnosť…

K nemu sa na kontroly nechodí, tak by bolo zbytočné ho tým obťažovať, ak by ma chcel vidieť tak by mi sám povedal, že mam prísť napr. o 3 mesiace ako každý kto bol na takejto operácii. Ale ostatný boli u iných doktorov. Čo už…

K nemu sa na kontroly nechodí?!
Je viac ako pozoruhodné že sa k nemu chodí na operácie.To bude neaký genius,kt. si to nemusi kontrolovať. Alebo ho zaujímaju len naše peniaze a po zaplatení už nie sme zaujímavé.
Bolo by dobre uviesť jeho meno aby sme si dali pozor.

TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA,TRSKA

prosim aj mne poslite ten link na forum ohladne nosov

kookai11@azet.sk

Dakujem

Ahojte
ma niekto skusenosti s Dr. Hedera a Trska? konkretne by ma zaujimala plastika nosa.

Prosim ozvite sa,alebo napiste na kookai11@azet.sk

velmi pekne dakujem

Ahojte
trosku som sa zacala zaujimat o plastickych chirurgov, pretoze zvazujem operaciu nosa.
Ak nechcete na fore o tom hovorit, prosim napiste mi na kooka11@azet.sk
rada by som vedela vase nazory, resp.komu a comu sa vyhnut

dakujem!

to vazne?
jejda nad nim som uzavovala

uvazovala, sorry :slight_smile:
teda odporucili by ste mi ho, alebo pristup po operacii nebol bohvie aky?

baby prosim Vas , mate skusenosti niektora s doktorom ocenasom z mediklinik ? ak ano ake dakujem za odpovede :slight_smile:

ahoj Kristina.
ja som bola u Tršku na operácii prs, a kontrolu som mala a nie jednu. Velmi pochybujem, že pri nose by nerobil kontrolu. Ak sisi nizsie citala niekto tu o nom píse blbosti. Vela dievcat co si tu piseme boli prave u Trsku, a fajk ho mozem len vychvalit. pa

hej uz sa mame dobre az na to ze som bola predvcerom nakupovat spodne pradlo… a… predtym mi sedelo kazde b/cko… a teraz zrazu si hladam podprdu D no a nie kazda pekna je v takej velkosti a z 6 obchodov som si kupila len dve… coz som uplne hotova… xixix tak drzkam palce

Ahoj Janka,
velmi pekne dakujem. Uvazujem nad operaciou nosa a je vazne tazke si vybrat z tolkych chirurgov :frowning:

Aj ja sa pridavam :slight_smile:
prosim poslite aj mne kookai11@azet.sk

uvazujem nad nim

Bože baby matiate ma ! uz vazne neviem komu mam verit

tiez by ma zaujimal Trška. Ak ma iektor skusenosti - ide mi o nos, prosim ozvite sa na kookai11@azet.sk
nebudem prilis otravovat :slight_smile: