a ten prvy? 
sorry kookai11@azet.sk
prosim ozvite sa niekto kto bol u trsku. viem,ze je to osobne, ale rada by som pokecala a pripadne videla fotky.
dakujem
tak zvladla som… nakoniec to bola streda nie stvrtok… vsetko okay, len ten pas neskutocne boli… dostala som 300 gulate pod sval tak ako som cela… po opke taka smutna som bola, ze male budu bo v tej podprde tak vyzerali a na druhy den pri prevezovani boli riadne mega jak som videla, tak som cela happy… uz len nech ta bolest prejde…
Ahojte,chcem sa spytat,rozhodujem sa medzi Jezovitovou a Trskom.Neviete prosim, kolko by ma to u nich stalo?a koho by ste mi skor odporucili?
zabudla som napisat ze sa jedna o zvacsenie prs…
TINA-ty si dobre trafena! Teraz som si precitala par prispevkov,no ale sorry…! Aj ja som bola unho na OP a som spokojna. Vybrala som si ho z viacerych Dr.u ktorych som bola na konzultacii a podla referencii bab,ktore unho boli. Sme skutocne,mame dokonca aj na inom fore galerku…Takze neviem o com to trepes! A na kontrole unho sme sa stretli 4 baby z tejto diskusie,takze sa aj “pozname osobne”…
Trska je naozaj ok!!!
…ja odporucam naozaj kazdej zene, ktora je rozhodnuta ist na OP, aby isla ku viacerym Dr.na konzultaciu a az potom sa rozhodla pre Dr.
Unahlene rozhodnutia nie su spravne rozhodnutia!
Nepoznáte plas. chirurga, ktorý ma okolo 35 - 40 rokov, modré oči a po plecia plavé vlasy? Zapadné Slovensko. Dik.
Ahoj,
tiez by som chcela ist k trskovi. Ale rad by som predtym videla nejaku jeho robotu. Ak by ti to nevadilo, mohla by si mi dat link na tu galerku?
nemusis to zverejnovat, pls posli na kookai11@azet.sk
dakujem
caute baby chcela by som ist na operaciu dolnych ocnych viecok poradte prosiim
Ahoj,
odporúčam MUDr. Dušana Červeňa z NovaMedu v Banskej Bystrici - mám vlastné skúsenosti.
Pekný deň
Ahojte baby. Zdravím Vás všetky. Bola som rozhodnutá, že si dám zväčšiť prsia silikónom, ale teraz sa nejak rozmáha ztväčšenie vlastným tukom. Chcem to podstúpiť. Neviete mi poradiť doktora v Rakúsku, alebo iného. Poznám v Rakús. len Dr. Heinricha, ale ten je asi drahý. Poraďte mi prosím, veľmi to chcem. Díííík.
ahoj. ja som čítala rozhovor s plast. chirurgom, že pri takých veľkých plochách ako sú prsia, to nie je dobré robiť…
jeeej not ak to gratulujem… takze tristovecky :O)))) abolelo moc? ja neviem lebo ja pod svalom nemam… jooj som rada aj za teba … ja som dns akurat rozmyslala o tom ze uz si to neviem ani bez nich predstavit…no tak drzim palce… mmch dost blba otazka neposles foto?
Ahoj Zuzu
Aj ja sa o to zaujimam a chcela by som to podstupit v Rakusku tak mozme ist/hladat spolu:)Nevies nahodou kolko to stoji?
Vraj je to drahe, pocula som okolo 150 tisic.
Pekny den
Sasha
ahoj moja… to vies, ze poslem… len musim este pockat, len v pondelok idem na stehy uz sa neviem dockat jak ich poriadne uvidim… ani nebolelo feest, akurat ten pas dost boli…a ty mas ake?
Ahoj Sasha, to je super, môžme sa skontaktovať. Moja adresa je v.galeria@gmail.com. Teším sa.
Maj sa, Zuzu
Kto nema velke komplexy z nosa a velmi mu nevadí ako vyzera, tak nech na plastiku radšej nejde, lebo sa vám to môže do…bať a viacej sa chirurg o vas nestará. Načo veď už to nema platené. Potom sa začnu aj komplexy ešte väčšie ako ste mali. ------------
ahoj Sya!!!
prosim ta mohla by si mi poradit komu si sa dala operovat??a mohla ny si mi prosim ta poslat aj fotecky??dakujem. Katarina
Olivia u koho si bola? Ja som tiež bola na operácii nosa a som velmi spokojna aj s prístupom lekara aj s výsledkom, nemala som pocit, žeby sa na mna vykašlal a nezaujímalo by ho to. Veď preto som chodila na kontroly,po par mesiacoch od operácie, či sa mi to pekne hoji, veď predsa tie jazvy vo vnutry sa menia atď… A povedal mi ak by som mala problem, tak mi to bezplatne opraví :))inak bola som u Koštala a nelutujem