ahoj kuki mohla by si mi prosim napisat u koho si bola v ulk mam ist k dr siskovi ale nebiem aky je a či si spokojna dakujem eri
ahoj Kuki mphla by si mi prosim napisat kde a u koho si bola ja sa chystam v septembri ale neviem ktorý dr je dobrý dakujmem za radu Erika
anetka prosim ta odpiš mi či sa ti niekto ozval na ten mail kde si sa pýtala na dr sisku ake ma skusenosti aj ja sa chystam k nemu len neviem aky je odbornik dakujem ti za odpoved erika
ahojte mohol by mi niekto odpisat kde v blave a ktorý plas.chirurg je dobrý chcm si dat zväčšit prsia bola som na konzultacii u dr sisku nema o nom niekto info?
Ahoj pozna niekto plastickeho chirurga drTršku robi v blave ale asi aj v Prievidzi prosim ohlaste sa dik
ahoj Erika, ja som bola u Dr. Šišku, vkladal mi implantáty pod prsný sval, a som veľmi spokojná, veľkosť mi určil dobre neje to prehnane a manžel je velmi spokojny.
Dr.Sisika je najstarší/najskusenejší/ estetický chirurg na Slovensku. V ULK kde pracuje je dobrý aj Dr. Belovič a Dr. Guba.
Dr.Šiška je niekto iný ,toho nepoznám.
Dr.Trška je mladý nádejný ale ešte potrebuje skúsenosti.
Ahojte,prosím Vás bola ste niektorá na pl.operácii úprava pŕs u Mudr.Gubu v Bratislave ˇULK. dnes som absolvovala konzultáciu a mala som zvláštny pocit asi nemal dnes doktor fajn deň, tak ak máte skúsenosť, budem rada. Ďakujem pekne pa stana
Ahojte kocky,mam otazocku,zienky co boli na modelacii…ked ste boli po opercii tak je nutne si kupit tu specialnu podprsenku alebo pri modelacii nie je nutna…iba pri zvacsovani?
Ahojte, chcela by som poprosiť o info na Mudr.Guba.Som obj. na úpravu pŕs.Vďakaaaaa
guba, zaujimavy clovek, vyborny chirurg, napriek tomu ze je mlady, a mozno prave preto.doporucujem!
nemusime mat vzdy dobru naladu a pre kazdeho. ja som ho videla vzdy vysmiateho, a mileho. ale to k odbornosti nepatri.
fixacnu podprsenku treba nosit aj po modelacii prsnikov
Ďakujem za úprimnosť k Mudr. Guba. Prajem pekný večer ešte. Dik Stana
Ahojte dievčata 12.9.idem na plastiku prs kto mi povie ako to prebieha čo ste si tam zobrali okrem prezuviek toal.potrieb a hlavne pyžamo alebo nočnu košelu budem si to moct po operacii sama obliect čo je podla vas lepšie odpište mi niektora prosim dakujem mimi
Netreba ti ziadne pyzamo,oni ti daju koselu . Najlepsie po zakroku je oblecenie na zapinanie,lebo nebudes moct dvihat ruky. Uvidis sama ako sa budes po operacii citit,ja som sa sama obliekla,hoc velmi opatrne aj s bolestou,ale sestricky ti pomozu a urcite chod domov v doprovode niekoho. Prve dni budu krusne na to sa priprav,najma si sadnut z lahu do sedu a spanie len na chrbte,ale kazdym dnom ti bude lepsie.
Ahojte,ja som si dala implantáty v Medical centre,bola som uspatá a ráno som išla domov,boli veľmi ústretoví a Dr.Zachar bol veľmi príjemný a vtipný
Ahoj Stanka kolko si platila za operaciu a ako si spokojn s dr zacharom
Ahoj Mimi,ja som platila 65 000sk-záleží aké implantáty si dáš,a bola som v celkovej anestéze.A môžem povedať že sú super,len prvé dva dni to bolelo…
Prosim Vas bol niekto na zvacseni prsnikov v Ruzinovskej nemocnici u p. Doktora Minarovjecha?
ahojte dievčata bola ste niektora na zväčšeni prsnikov bez nerkozy len pri tom miestnom znecitliveni ake to je alebo je lepšia narkoza poradte mimoc času už nemam dik