ahoj kathy… bola som u dr. cervena v bb… moje su najkrajsie… no vazne mam taky pocit, ze krajsie ako moje som nikdy nevidela… takze som maximalne spokojna… a to som mrkla vcera prvy krat a nemozem sa vynadivat, teraz stale pozeram… v pondelok idem dat von stehy a to sa uz konecne cela okupem… heh… jasne, ze poslem len este ziadne nemam… musim pockat kym sa vratim bo nemam kabel… ale potom poslem… mam 300 pod sval, okruhle, z podpazuchy… ty mas aku predstavu???
Na stranke zdravie.sk kde sa dievčata bavia o operácii nosa sa zase stale spomina dr Kovač myslite, že aj toto by si on sam písal? Neverím. Takže s tým Trškom je to iba nahoda. som si všimla, že kto nie je spokojny s operáciou, tak sem na forum to neda, su tu príspevky iba od tých dievčat čo su spokojne s vysledkom operácie. a tým sa každý rad pochvali ako by sem napísal meno doktora, ktorý niečo pokazil.
Máš pravdu, ale napríklad ja som bola na operácii prsníkov-implantátmi v Medical centre a bola som prekvapená že za obidva implantáty som zaplatila 584eur, čo je super cena-a to sa hovorí že naše baby chodia na operácie do Prahy, pritom paradox toho keď som tam ležala po operácii tak operovali baby z Prahy
čauko Sasha, prečo nepíšeš?
Ahoj Sascha,preco chcete ist do Rakuska? Ved to operuju aj v BA. Co som ja zistovala tak tu babu co robili v priampom prenose v Crepinach s hviezdickou stalo ju to 10 000 eur. (300 000,- Sk)Mozno v Rakusku to bude lacnejsie.Drim palce.
Sasha čau. Budúci pondelok idem na konzultáciu do Prahy, tak Ti dám vedieť, ako to dopadlo, koľko to stojí a tak. Maj sa zatiaľ. Zuzu
Prosím neviete, kto je dobrý odbornik na nosy z ružinova? Potrebujem spraviť aj prepažku aj esteticku upravu. Dik :))
ahoj sya…predpokladam ze uz si spat a pracujes vo velkom? nastupila si v pohode, aleo sa musis setrit? my -teda ja a dievcence sa mame fajn sme zdrave a uz sa neviem dockat leta/ak tu nejake do uk dojde aby sme samohli konecne pekne oblect a reprezentovat :O)))
pripajam sa k nazoru na Juraska, naschval nepisem Mudr. dokonca ani pan, pri vybere znamienok bol arogantny ku mne, k mojim synom aj sestricke, vsetci z neho boli v strese, jeho praca je sice chirurgia , ale nie plasticka.
Prosim o info na dobreho odbornika v Ke, resp. ak mate niekto skusenost s Mudr. Kožuchovou,vyzera byt sikovna a je mila, v prijemnom prostredi, ale doporucenie by pomohlo. vdaka
ahoj anka… no vcera som doletela… dnes prvy den v praci a zvladla som v pohode… ja som si uz dneska kupila potprdu… pridem domou a akurat jak na mna… kozenky super len lava este troska citliva je… no a toho leta sa asi nacakas tak ako ja… takze dovolenka niekde nam to asi isti… 
vau, no i tak na to ze to mas pod svalom sa ti to rychlo zahojilo ja mam este stale bradavky necitlive…no vlastne ked sa ich dotknem tak bolia/takze citlive u asi az az…:O) a to mas pravdu… kozy mi zruinovali ucet takze teraz idem sporit odznova na tudovolenku :O))))
Je mi divne destino, odkial vies ceny prenajmov operacnej saly, a sumu ktora ide doktorovi. Toto na ziadnej konzultacii mi nikto nepovedal, a to som bola na troch, operoval ma lekar co sa tu nespomina. Myslim si ze presne tieto informacie si lekari drzia pre seba. Tak co destino? Kde si to mam overit? mam volat interklinik a opytat sa ich na cenu prenajmu saly? Asi ma poslu… vies kam…
Škoda, že každý nema čas chodiť po všelijakych chirurgoch a hladať podla prveho dojmu. Povieme si že tuto operáciu nerobi prvy krat a určite to bude dobre. A u každeho sa 10 operácii podariť môže a 11-sta nie.
to je kazdej vec,ja som si popri malom dietati a skole cas nasla a to som do Ba musela pricestovat vlakom.Za jeden den som si dohodla 2 konzultacie…a nelutujem,pretoze az na tej tretej mi Dr."padol"do oka a navrhol mi to,co som v podstate chcela aj ja!
Lili Dr. Kováč v Banskej Bystrici. Je to ďaleko ale nebudeš ľutovať. Aj ja som kvôli nemu cestovala až z Bratislavy. Hneď som na ňom videla, že mu ide o spokojnosť pacientov a nie iba o peniaze. Prístup super, pooperačna starostlivosť tiež super a kontrola o 3 mesiace, či je všetko v poriadku 
mna lava este boli ale prava uplne super… tak dufam, ze uz coskoro prejde… ty si si dala kolko???
ja som bola na operacii nosa v BB u MUDr. Cervena a nikto ani len netusi, ze mam operovany nos - perfektne mi to spravil. Som maximalne spokojna, zmenilo mi to zivot a som stastna, ze som sa odhodlala.
Eva ak by ti to nevadilo, chcela by som vidieť aké robí dr. Červen nošteky. Pošleš mi foto prosím? Dakujem
mail: dasa835@azet.sk
Dobry den, hladam niekoho kto bol na plastike prs v Presova v Reimanuse u doktora Sabovcika,chystam sa k nemu ale nemam ziadne informacie, vopred dakujem za vsetky info, prosim na mail