zabudla som dopisat mail: novotnai@post.sk vopred dakujem
ahoj janka, ja som bola na modelacii-mastopexia v medical centre a platila som aj s podpou 24tisic sk …
Neviete niekto, čo sa vklada na kosť na nose ak mi to chirurg moc vysekal a nemam nos rovno ale ako fajku. musí to byť kosť z vlastneho tela? Alebo maju na to nejake špecialne podložky, ktoré tam v takýchto prípadoch vkladaju?
súhlasím s Denisou, ja som tiež cestovala za Dr. Kováčom. Dokonca som dnes bola na kontrole a je naozaj starostlivý a všetko vysvetlí :))
Halóóóó kde ste všetci? Tušim ako je ta finančna kriza tak už sa ani tu nie je veľmi o čom baviť
Nikto s týmto čo som sa pýtala nema skusenosti? Aj tak budem musieť ísť do BB za odborníkom, ktorý mi to nedo…be ešte viacej ako mam.
choď k Dr. Kováčovi do BB, on je ORL doktor a odborník. Mne tiež opravoval po inom doktorovi…
Jani, presne toho som myslela. Bože taká som naštvaná, že musím isť tak ďaleko z BA do BB a znovu to všetko prežívať a navyše tam hľadať aj ubytovanie a tak… V BA žiadnemu chirurgovi neverím, lebo sa tu aj malo o nich hovorí a navyše: jeden robí iba lokálky, u ďalšieho by som musela dať min 1200 eur (nezarábam toľko aby som mohla dať tak veľa iba za opravu), k inému sa zase nechodí na kontroly a ďalší čo sa o ňom písalo všetko do…be a iný čo ešte existujú v BA tak o tých som ešte nikdy nepočula. A to mam zato že som chirurgovi verila a chcela vyzerať normálne.
baby,kde ste???
zuzka z 12.1.??? ako sa mas? si uz spät z usa?
ja som do BA tiež nechcela ísť, tak som si zvolila Dr. najbližšie, čo som odvtedy už milion krát oľutovala. Dr. Kováč to potom musel po ňom opravovať… Ľutujem, že som bola taká blbá a nešla hneď k nemu, mohla som mať pekný nos na 1.krát a o pekných pár tisíc na účte viac…
Nepoznate nejakeho chirurga z BA, ktorého praca aj baví? Chcela by som ísť na operáciu nosa, po niektorých príspevkoch čo som si tu prečítala, mam aj strach sa niekomu zveriť do rúk. Chcem mať nos pekný, prirodzeny a nie nejako umelo vytvarovaný, alebo spravený len čiastočne. Aj na kontroly ku komu sa chodí aby to videl aj neskôr.
Prosím poraďte mi niekoho
ja ti radím Dr. Kováča z BB. Je to ORL doktor a v nosoch sa naozaj vyzná. Cestovala som k nemu na opravu a má aj kontroly. Všetko ti vysvetlí a má naozaj ľudský prístup 
Ahoj Yaja,ty mas kolko ml?Ja idem 12.06:09 na opku prsnikov a mam 395.Neviem ci nie je to vela.Lebo ja chcem mat 3.Bude ma operovat Minarovjech.A sa velmi boim.
ja mam v pravej 300 a v lavej 350 lebo som ich mala nerovnake… a teraz su jak dvojcata… inac kde ty vlastne pracujes? myslim v akej oblasti? a kde presne> mmch ze je tu jak v pekle horuco :O)
Baby,ak ide niektorá z vás na plastiku do BB 8.júla ozvite sa mi. Ja to mám pred sebou,a bolo by fajn, ak ba sme boli aspoň dve. Maja
ja nemôžem ísť do BB, aj keď by som tam velmi rada išla za odborníkom, sama sa tam neodvažim isť a so mnou tam nema kto ísť. Teda aspon tie osoby čo o tom budu vedieť by tam so mnou aj tak neišli. A BA aspoň trochu poznam a mam to bližšie potom aj taxíkom domou. ešte porozmýšlam ku komu pôjdem v BA dufam že potom nebudem lutovať, že mi to pokazil, lebo nie je nič horšie ako potom chodiť na opravy až bude zo mňa Jacko :)) Potom sa naštvem a nejako sa do tej BB dopravím aj keby som tam mala prespavať v hoteloch.
prvého lekára som si vybrala podla vzdialenosti (10 min autom) a veľakrát som to oľutovala, obzvlášť vtedy, keď som musela platiť za opravu v BB… takže tak. určite sa nájde človek, čo ťa tam príde vyzdvihnúť. chodia tam baby z celej SR
Ahojte baby.Bola som na konzultacke u Dr.Cervena,ale mam take zmiesane pocity,ze neviem,ci k nemu ist na opku.Velmi som k nemu chcela ist,pretoze som nanho citala same chvaly,ale z tej konzultacky nemam dobry pocit…Neviem,ci bol unaveny alebo co…Prislo mi to prilis strucne,rychle atd…Nemate niektora skusenosti s klinikou v Martine?Vopred dakujem za odpoved!!!
Ahojte babi, potrebujem poradiť ohľadom tvárových implantátov do líc, vie o tom niekto niečo?
Mila Lucia tu nikto nerobi promo trskovi.jednoducho je naozaj vyborny chirurg.Pristup k pacientkam velmi na dobrej urovni.Ja som bola u neho na OP a naozaj mozem potvrdit, ze som s nim bola velmi spokojna hlavne s jeho pristupom,to aky je precizny vo svojej praci.Aj ked som mu zavolala o 11tej vecer ma neposlal do kelu,ale komunikoval so mnou.Takze tu nie su nejake fiktivne pacientky Dr.Trsku…ale ked inak nedate prosim,nikto Vas presviedcat nebude.
Nevymýšľaj, lebo budeš ako škrečok :-D.