Plastický chirurg

Caute, prosím Vás bola niektorá z vas operovana u Minaroviecha ?

Prosím Vás, chcem si dat zvacsit prsia, vybrala som si Dr. Minaroviecha. Má s ním niektorá z vas skúsenosti ? A ako je to potom s kojením ? Máte prosím Vás niekto skúsenosti s tým, ako sa správajú silikóny pri kojení a ako sa potom zmení ich tvar? Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.

čaute kočky, ktorá máte skúsenosti s operáciou nosa?? mohli by ste mi napísať nejaké informácie ohľadom celej operácie aj pooperačnej dobe? bola by som vďačná. môžu byť aj foto :slight_smile: diki , pa

Ahoj.
Ja mam uz 13 rokov implantaty, dala som si ich ako slobodna, teraz mam dve deti.
Kojila som dost dlho, mladsiu az 2 roky.
S kojenim problem nie je, len uz tie prsia celkovo po takom case a po 2 detoch nie su take ako predtym.
Mne sa implantaty akoby trochu zmensili a aj zvnili, no vraj je to bezny jav po takom case, s kojenim, ci bez.
Chcela by som si dat urcite implantaty vymenit…uvidime. Vraj by sa mali po 10-15 rokoch vymienat, lebo starnu.
Byt na tvojom mieste, tak by som asi s opraciou pockala az po detoch, z vlasnej skusenosti. :slight_smile: papa

A to sa ti zmenili casom, alebo az kojenim? A kto ta operoval ? . Mne povedal lekár, že by tiez asi počkal, ale kým budem cakat ked dokojím 2 deti a este nie som ani tehotná :)tak to je min. 5 rokov.:frowning: Budem mat 31 teraz a už dlhsie na tým rozmýslam, že si ich dám spravit, ale az teraz tak inenzívnejšie. Chcela by som si tie pria este uzit, takze neviem…:frowning: V peniazoch problém nie je, tak potom by som si ich dala opravit, len sa bojím hrozne tej operácie. Bolelo ta to ? Mne povedal lekár, že tie implantáty sú na doživotie. ale tiež sa mi to nezdá. A aký typ implantátov máš?

Vlozit 300 ml - to si musia vsimnut. Ak si to nikto nema vsimnut, naco to vlastne chces? Chces nieco zmenit alebo nie.

Ahoj prosim ta mohla by si mi dat nejaky kontakt na toho doktora Kovaca??Email alebo telefonne cislo bolo by dobre oboje…
Pripadne email na seba a by sme si viac pokecali o tom pretoze aj ja chcem podstupit operaciu nosa a chcem si vsetko najprv dobre rozmysliet…

Dakujem

Ludia prosim Vas kto tu ma nejaky kontakt na Dr.Kováča z BB??Potreboval by som s nim skontaktovat tel.cislo alebo email najlepsie by bolo keby oboje…

Dakujem

Ahoj tu je čislo na dr. Kovača kde sa objednaš na konzultaciu: 0484 132905

Ahoj.
Ja neviem ci sa mi zmenili kojenim, ci casom, asi oboje. ale vraj pri tych starsich implantatoch, predsa len mam 13 rocne, to bolo dost bezne, ze sa vytvorila kapsularna…neviem ako sa to presne vola.
Operoval ma MuDr.Drac z Ustavu lekarskej kozmetiky,mam implantaty plnene fyziologickym roztokom. V tom case boli najkvaltnejsie a aj najdrahsie.
A to aj mne vraveli, ze su na cely zivot, ale moze sa stat, ze si ich po 15 rokoch budem musiet vymenit, zalezi, ci bude, ci nebude problem.
Ja v podstate problem nemam, skor z takeho pocitoveho hladiska, ale asi si ich dam vymenit, nechcem riskovat neskor komplikacie.
No a opracia…jasne ze som mala bolesti, najhorsie su prve 2 dni, potom sa to uz da zvladnut.
papa

čau ja som bola pri Dr.Červenovi na konzultacii nom mne pripadal celkom fajn na akú opku ideš ja si chcem dat spravit viečka čau

AHOJ EVI!!!
Mohla by si mi prosim ta poslat fotky z nosteka pred a po?? Da´kujem moj email kathysalvatore@gmail.com

Ahojte, hladam vyborneho plastickeho chirurga,chcem si dat spravit rhinoplastiku. Je mi jedno ci zapadne, stredne alebo vychodne slovensko, hlavne ze moj nos bude spraveny vynikajuco…
Vopred dakujem.

ahoj. ja idem k Mudr. Červeňovi 8.jula. ak chces popisat ozvi sa, som zbedava ako ti to v maji dopadlo…

ahoj… ja som v dubline, pracujem v a-wear, sale assistant… a ty si v anglicku??? to super, ze teplo mate… bo tu ani ne… treba na dovolenku ist… heh

ahoj, ja som mala ist dr. minaroviechovi na opku v decembri 2008, vsetko som mala vybavene uplne vsetko a den pred opkou som si zlomila ruku, mozem ti povedat ze doktor je super, ludsky, ferovy a hlavne najlepsi na slovensku, ja sa uz tesim na december 2009 a pojdem na opku len a len jemu.

Ahojte . Mám ísť na plastickú chirurgiu
Mudr. Ježovitovej. Prosím o skúsenosti s
touto lekárkou ? Vopred moc dakujem.

ahojte… mozem 6 tyzdnou po operacii (prsia)uz cvicit??? no lebo uz som tak trosku zacala… alebo este pockat???

Ahoj Lenka, ja som bola na operácii v Medical centre v BA u Dr.Šišku a bola som veľmi spokojná, idem už len na poslednú kontrolu-teším sa.

ahojte baby.mam taky problem jeden prsnik sa mi zda po operacii väcsi.neviete co mam robit?po operacii som mesiac .poradte mi dakujem