Plastický chirurg

ahoj…posli mail napisem ti…ja som 2tyz po…pa

posli mailik

Ahojte kočky… ak uvažujete,že si dáte zväčšiť prsia, tak z vlastnej skúsenosti odporúčam Dr. Tršku. Bola som na viacerých konzultáciách, ale ľudský prístup doktora Tršku u mňa vzbudil dôveru. Som 2 týždne po operácii… prsia sú neskutočne krásne… úplne úžasné… Tento lekár je perfektný odborník.

ahoj anjelik. aj ja som bola u Dr. Tršku a tiež som spokojná. velmi milý človiečik. ked som bola na poslednej kontrole tak mi bolo lúto, že ho až rok neuvidím.prsia mám tiež pekné… takže tiež vrelo odporúčam…pa

Ahoj Marika, aj ja som bola na Bajkalskej u Dr.šišku, mojej mame robil viečka a mne operoval prsia-mala som taký pokles. Boli sme tam spolu na jednej izbe-do rána.Sme obidve veľmi spokojné.

ahoj Maka, na Bajkalskej v Medical centre je aj iný lekár- mňa operoval Dr.Zachar,robil mi liposukciu a tiež prsia-bol aj vtipný, vôbec som sa nebála

Ahoj anjelik,mas uplnu pravdu,doktor Trska je uzasny,lekar v velkym L.Ja mam termin koncom mesiaca a velmi sa tesim,sica trosku sa aj boim.ako si sa citila ked si sa zobudzila?

Ahoj Katka,Jezovitovu nechaj tak,vazne,chod k Trske,vazne je uzasny,neolutujes.

Ahoj Anaid,aj ty mas augmentaciu?

ahoj Daniela-a to ti robil obidve operácie naraz?A dalo sa to vydržať?To si neviem predstaviť-koľko si bola doma po operácii?

nevie od dobroty, koľko má za operáciu pýtať… ja som bola na 2 konzultáciách a môžem ti povedať, že za tú istú operáciu boli ceny ako nebe a dudy…

čaute kočky, pripájam sa do klubu pána doktora Tršku :slight_smile: Som tretí mesiac po opke a prsia ? Niečo super !!! Som tak šťastná, že ma dostal pod svoje ruky práve on. Ľudský prístup a jeho práca hovorí za všetko. Mám presne, čo som si vysnívala a prajem to každej čakateľke :slight_smile:

Ahoj Maka,nerobil mi to naraz-prsia pred rokom a liposukciu brucha vo februári. Teraz chcem ísť za ním, potrebujem aj liposukciu stehien-robia to aj v lokálke,tak uvidím čo mi poradí,zatiaľ mi veľmi pomohol.

caute dievcatá,
aj ja mam za sebou zväčšenie pŕs.Mne to robil Minarovjech v Ružinove pred 2 mesiacmi.Dal mi ich pod sval a sú krásne . Dokonca ani tá bolest nebola taká hrozná ako som sa obávala.Je to super lebo už v tomto teple nosím tenké tričko a kolegovia mi čumia len do výstrihu, dokonca aj šéf je milší. Budúci týždeń idem na liposukciu do jeho súkromnej kliniky lebo má nový liposukčný prístroj tak dufam že mi tie boky konečne odídu a v auguste si budem vylihovat na pláži. Co sa týka doktorov ja než som išla k nemu pod nôž tak tiež som bola u viacerých a dlho som vahala ale našťastie som si vybrala dobre, ale myslím že je to o dôvere, buď tomu lekárovi veríš alebo tam nechoď. Ja som si dala od neho všetko vysvetliť plusy aj mínusy a on mi to všetko pekne vysvetlil a to bolo pre mňa dôležité. Teraz už idem k nemu bez strachu a on ma už tiež bere ako svoju pacientku a to si myslím je veľmi dôležité. Držím vám všetkým palce a po lipo /ak to bude niekoho zaujímať sa ozvem.

baby kolko stoji zvacsenie prs?

Myslím, že hovoríš nezmysly, Košťál je ten, ktorý opravuje po druhých a najlepšie je sa presvedčiť a potom kritiizovať. Je to super chirurg a super človek na luxusnom oddelení. jeho výsledky to dokazujú.

Toto napíše len primitív a to sú najhorší ľudia, pretože škodia.

Až na to, že má neprimerané až dvojnásobné ceny a kvalita priemerná.

Ahoj, prosim ta mozes aj mne napisat ako to vsetko prebiehalo a tak? chcela by som to absolvovat a trosku mam z toho este strach :slight_smile:
kookai11@azet.sk

dakujem moc!!!

v Čechách sú ceny od 50 000 a je to veľmi pekná robota :))