Plastický chirurg

Včera sa ma moja zubarka opýtala, či mam robený nos, lebo ako som mala otvorene ústa tak mi bola na kosti na nose vidno jamka asi pol centimetrova. Vedela som že to tam mam ale že si to aj niekto všimne to som netušila. Tak som povedala, že ano mam robený a asi sa mu trošku nevydaril. Čo s tým ja to tak nechcem, nechcem aby bolo vidno že mam robený nos, da sa tam niečo vložiť, kusok kosti odniekial? Nemáte s tym skusenosti?

Aby som to presnejšie povedala, tak nie pol cm. do hlbky ale do širky a do hlbky asi 2mmm. Tak ma to štve :((

Dá sa zobrať štep z prepážky, ucha alebo rebra a vyplniť to. Spýtaj sa lekára, tí tomu lepšie rozumejú :slight_smile: Ja mám braný štep z prepážky

Spýtam sa ale nejakeho normalneho, lebo tento moj mi povedal, že je to normalne a po operácii a ma to tak byť. Asi ho praca moc nebavi, keď pacientov takto presvedči aby nemusel opravovať zadarmo :frowning:

Maka, tak som bola na konzultácii v Medical centre u Dr.Zachara, urobí mi tú liposukciu stehien v lokálke-tumescenčne, že vraj pôjdem domov za dve hodinky.Drž mi palce,dám ti potom vedieť aké to bolo.

nenechaj sa odradiť. ja som bola každý týždeň nasáčkovaná u môjho dokyho, aby mi to opravil :)))

Cauko vsetci,

ake mate skusenost s Dr Gubom BA, chcem is k nemu na operaciu nosa a celkovo mam obavy tak sa mi ozvite ci je ok.dik moc.

Ahojte,nevie niekto kde predavaju kompresivne podprsenky?Po opke som dostala jednu ,ale rada by som si dokupila este jednu na vymenu.Dakujem

Ahoj,ja som bola v pondelok v Trnave u dr.Marsala a vyslo ma to cele na 2350 eur.

Nenecham sa odradiť lebo oni ti doktori vživote nepochopia ten pocit, keď sa operácia nepodari, nezažili posmešky, lebo oni maju nosy dokonale. A my to chceme mať tiež pekne ako ostatný, no nie?

Ahojte,chcela by som sa opýtať,vie mi niekto poradiť aká je možnosť vyhladenia jaziev po plastike pŕs. Som 8 mesiacov po operácii,ale jazvy sú stále viditeľné ,vystúple a nerovnomerné. neviete koľko taký zákrok stojí? Ďakujem

Ahoj,skúšala si aj napr.masť contractubex?táto masť sa používa už na existujúce jazvy.Otcovi veľmi pomohla po zákroku.Dnes by si len ťažko našla šitie.

Mala som Contractubex, ale veľmi mi nepomohol. Včera som začala s Dermatixom, aj keď mi peňaženka krváca :)))

ja som bola 3krát pod nožom, tak mi o peknom nose niečo hovor… :)))

ahoj narin citila som sa fajn trosku bolest bola ale lieky to vyriesili :-)) ten prvy den som to az tak nevnimala ale druhy den uz mi bolo lepsie tak som sa tesila ze nech uz prejdu tie dva tyzdne a nech mi to uz daju dole :-D…ved sama uvidis ake to bude, kazdy to vnima inak…drzim ti palce nech je to podla tvojich predstav a nech ta to vobec neboli…pa pa :wink:

ahoj Lenka…kazdy ma skusenost s niekym inym skus aj ty ist ku dvom -trom doktorom, ja by som ti mohla vrelo odporucit Dr. Racza z INTERKLINIK…velmi mily a sikovny pan doktor:-)ochotny vsetko vysvetlit…odkedy som po operacii som velmi spokojna co je hlavne konecne stastna…drzim ti palce, aby si si aj ty vybrala dobreho doktora ako ja :slight_smile:

Janka a už si spokojna? Dufam, že po tretom zakroku už ano, či nie? Alebo by si šla aj štvrtý krát? Ja sa bojim, že dopadnem ako Jacko. Lebo čim ,viac sa do toho robeneho rýpe, tak to može byť horšie a horšie, lebo tie jazvy vo vnutri sa tvoria znovu, čiže jazva na jazvu… Ale keď sa to nepodarilo na prvy krat, tak čo už musime isť znovu :((

este som neskusala nic, myslela som,ze skusim nejaky laser,alebo nieco take:-) ale nejaka mast,co mi tu radite, asi bude prve riesenie.dakujem za tipy

určite minimálne 2krát denne masíruj a natieraj, jazvy nesmú byť na sucho. Prv než skúsiš laser, navštív plastického chirurga, nech ti tam vstrekne roztok. Jazvy by sa mali oploštiť.

Ahojte,
uvazujem nad zvacsenim prsnikov, viete mi poradit dobreho plastickeho chirurga v BB?
pripadne vase skusenosti.
Dakujem pekne
Dominika