Ahoj Daniela, chcela som sa Ťa opýtať či vtom centre na Bajkalskej robia aj odstávajúce ušká, chcela by som môjmu osemročnému synovi ich dať spraviť, lebo sú prázdniny a je na to vhodný čas.Ďakujem za odpoveď.
Dominika, ja idem 9.júla na zväčšenie k Dr. červeňovi do Novamedu. Je super, mám o ňom info len to najlepšie. O pár dní to budem mať za sebou. Ozvi sa mi na mail: mamol71@szm.sk
Ahojte chcem sa opytat ci nemate niekto kontakt na pana dr.Trsku bud tel alebo mail,potrebujem sa snim skontaktovat bola som na jednej konzultacii zatial a uz som sa konecne rozhodla pre plasticku operaciu prs.
Ahoj Monči, tu máš číslo 0905 204494. Najlepšie volať neskôr poobede.
Dakujem krasne papa
Egoisticke spiny???A chlapi su aki???len sa otacaju za ceckami ako divi…aj ty sa otocis,ja som neprisla spasit svet,mne tiez nikto nic neda…ja som si prisla uzit zivot a to aj urobim…a ako ceckata si ho uzivam viac…hlavne sa mi lepsie manipuluje s blbymi chlapmi ako si ty…
Renatka,keď som bola v Medical centre boli tam rodičia s dievčatkom čo malo zaviazanu hlavu, myslím že mala robené ušká.Ale skús tam zavolať, sú tam príjemné sestričky,všetko ti povedia.Alebo pozri si ich stránku, tam o tom určite bude niečo napísané.
Vie mi niekto poradiť kde pracuje Dr.Šiška?Bola som už v Petržálke, aj na Kozej ulici v Blave a neviem kde teraz pracuje?
v telke som uz viackrat videla zvacsovat prsia Mudr. Minarovjech. ma s nim niekto skusenosti ?
a este mam odporucanie na Mudr. Kokavca, pozna niekto? kolegyni sice zmensoval, ale to je este zlozitejsie…
ahojte baby idem na konzultaciu do Interklinik k Dr. RACZOVI, neviete niekto o nom nieco, prosiiiiiiiiiiiiiim…komu uz robil prsia…dakujem
Prosím poradte mi, uvažujem už dlhšiu dobu o zmenšení prsníkov, ale neviem ako s orientovať. Môže mi niekto poradiť, ktorá klinika je dobrá, ktorý lekár a koľko to asi stojí?? Pochádzam zo stredného Slovenska. Vopred ďakujem za info. Môj email:uradnik@orava.sk
Marta
ahoj baby, mozete mi poradt nejakeho super doktora na zvacsenie ust/ ak mate skusenosti tak mi napiste ci to boli.papa
lenka zohnala si niekoho?
ja tiez uvazujem nad rhinoplastikou no neviem sa rozhodnut,som so ziliny a tak to mam daleko vsade a potom je aj otazka ceny,dost sa lisia,to aj o par tisicov,tak neviem ako to poriesit
zdeni dalo sa to vydrzat?
ahojte
poradi prosim niekto s vyberom kliniky a lekara pre rhinoplastiku?
vopred velka vdaka (:
jednoznačne Dr. Kováč z BB. Je to kapacita na nosy
jani pozerala som ich kliniku ale neuvadzaju ho tam
mas s nim skusenosti?
lea nesla by si do banskej?
Doporučujem ,je to super chlpik