Plastický chirurg

Akú kliniku si pozerala? On je pod ORL Klinikou a sídlia v Roosveltovej nemocnici, ale nepatria pod ňu. Jasné, že s ním mám skúsenosti, inak by som ho neodporúčala :))

diky moc Janka,co si si davala robit?ja chcem len spicku nosa zuzit
ako dlho sa ti hojilo?

Ahoj, aj ja mám ísť k Trškovi, preto by som sa chcela spytat, ake ti daval, ci gulate alebo anatomy, lebo mne stale vnuka anatomy, a ja som skor za opak. A este, kde ti robil opku, lebo hovoril ze bude robit na Zahradnickej ulici, tak zistujem ake to tam je. Ďakujem.
Katka

Ja som bola na rhinoplastike u Dr.Šišku v Blave .Odporučila mi ho moja známa, ktorej robil viečka.

v akej klinike je ten dr siska?

Ahojte,dufam,ze mi niektora z vas poradi aku rat som dosla z konzultacie od dr.Tršku a citam si tie papiere co dava pred planovanim operacie a citam tu,ze nesmu byt gelove nechty mozte mi niekto poradit aky to ma na operaciu prsnikov vplyv?dakujem papa

Ahoj Anjelik,uz so 5 den po opke.4 dni som mala priserne bolesti ale je mi uz fajn,uz neviem sa dockat kedy dam prec podprsenku.Trska je uplne fantasticky a mala som doktorku Valachovu anesteziologicku,ta bola neuveritelne mila a zlata,uzasny pristup.Dufam sa mas fajn a si spokojna.vsetko dobre ti prajem.

Ahojte. Má niektorá skúsenosť s MUDr. Fábrym? Akú má robotu (výsledok). Mám ísť k nemu na zväčšovanie prsníkov a chcem si byť istá, že je dobrý. Ďakujem za všetky príspevky.

Neviete kedy maju v Ružinove konzultacie dr Hedera a Trška?

isla, napis mi ku komu a ake mas skusenosti, dakujem ti,papa

ahoj, prosim Ta vies mi poslat kontakt na trsku? dakujem

kookai11@azet.sk

ja som sa objednala na ich kliniku na konzultaciu kvoli rhinoplastike a robia tam aj pery,v cenniku to tam je lacnejsie ako v klinikach v bratislave
ja som pocula len o docasnych vyplnach injekciami a tie vraj dost bolia,ja uz by som si radsej dala nieco trvale,tzv.augumentaciu

Ahoj, ja som bola u viacerych na konzultaciach a jednoznacne Ti odporucam Dr. Gubu z ULK v BA. S vysledkom, priebehom aj starostlivostou som bola velmi spokojna. Urcite sa vyhni DR. Fedelesovi z Ruzinova!!
Vela stastia!

Ahoj, ja som bola velmi spokojna. Posobi trosku arogantne, ale je dobry. Neboj sa. Drzim palce!

Ahoj, ja som mala zle skusenosti u dr. Fedelesa v Ruzinove. Musela som ist este druhy krat, tak som si dala zalezat, bola som na 4 konzultaciach a vybrala som si Dr. Gubu z ULK v BA. Som velmi spokojna. Odporucam. Mam ho totalne prirodzeny a pekny. Ani to velmi nebolelo a starostlivost dobra.

diky Adka (:
ake su ceny u toho dr.Gubu?

Ahoj. No ja sice prsia robene mam, ale uz davno, nie u neho, to asi Racz este studoval. :slight_smile:
Ja som ku nemu chodila po uraze, operoval mi prst na ruke a je fajn, teda urcite z tej ludskej stranky. No a po profesionalnej mu tiez nemam co vytknut, urcite by som sa ku nemu nebala ist.

ahoj ja ti mozem poradit. co konkretne potrebujes?

Ahoj Zana, Dr. Šiška je teraz na Bajkalskej v Medical centre, robil mi tam liposukciu. papa

ahoj, chcela by som sa spytat bab co boli v celkovej anestezii pri plastike nosa ci to bolo v pohode…lebo toho sa ja bojim najviac … ze sa uz nezobudim…je to skutocne take nebezpecne, mate niekto nejake info o tom…lebo Dr. Kovac robi len v celkovej anestezii…diky dopredu za odpovede