Plastický chirurg

Ahoj Marti. Ja som bola na zmenšení prsníkov, a je to terz super pocit. Bola som u Dr. Šišku v Bratislave na Bajkalskej a som spokojná. Cenovo ma to vyšlo okolo 1800 eur. Možem odporučiť. papa

ahoj Sun, ak chceš, napíš mi svoj mail a ja ti odpoviem na tvoju otázku…

3krát som bola s nosom v celkovej anestézii, z toho 1 krát u Dr. Kováča. nemáš sa čoho báť, riziká sú minimálne

ty si sa objednala na ORL Kliniku, ale cenník si pozerala Roosveltovej nemocnice. U Dr. Kováča pery nerobia…

Ahoj Janka a teraz si už spokojna s operáciou? Alebo by si išla znova keby bolo treba? Ja tiež rozmýšlam nad Kovačom. A on sa nenahneva, keby som za nim prišla že chcem niečo opraviť, alebo napraviť? Potom po operácii?

viem Jani,ja len ze to je v tom istom meste tak to mam po ceste (:

ahojte,
bola som u doktora racza na zvacsenie prsnikov a mozem odporucit, ludsky pristup, a hlavne s vysledkom som velmi spokojna

mozem odporucit mudr.Racza, ma velmi ludsky pristup,bola som za nim v interkliniku tiez na prsia, kebyze sa mam rozhodnut este raz urcite by som sla za nim, bola som aj inde

neviem, ci doktor hedera pracuje v ruzinove, ale bola som u nho v interkliniku oproti auparku, konzultuje v utorky, mozno aj ine dni, pred 2 mesiacmi mi robil korekciu odstavajuci usi a konecne mozem nosit vlasy zopnute

Dobry den,
chcela by som sa opytat,ze jak ste dopadli s liposukciou.Ja sa chystam tiez a neviem kam mam ist.

Ahojte,viete mi poradit dobreho lekara na liposukciu?

Ešte sa to ustáluje, takže neviem konečný výsledok. Určite choď k nemu, má super prístup, všetko vysvetlí. To neviem, či by sa nahneval v prípade reoperácie. Ale čo som sa bavila s jeho ostatnými pacientkami, tak zatiaľ žiadna nechcela opravu :))

Trskovi staci zavolat a dohodnete si termin na konzultaciu

Ahojte chcem ist na zväčšenie prsnikov , hmm ale otazka je kam ja som z Ba ale vobec neviem ku komu mam ist… dajte nejake tipy…dakujem

U dr Beloviča alebo Gubu sa treba objednať na konzultaciu? Alebo môžem prísť vtedy ako to maju rozpísane na stranke ulk, tie hodiny? Neviete?

Ahojte, prečo už neverím svojmu chirurgovi? Bude to preto, že sa už ku mne správal arogantne, keď som za ním prišla s problémom? Vravel mi že ak budem mať problém, môžem sa ozvať. Tak som sa ozvala a správal sa akokeby bol na mňa naštvaný, urazený, že som prišla. Načo mi to potom vravel, že sa môžem samozrejme ozvať, keby som mala problem, alebo keby sa mi niečo nepačilo?
Každý môže mať po čase nejaky problem, ktorý si hneď nevšimol, ale až neskôr, keď sa to zahojilo a odpuchlo. To mam vždy vyhľadavať ineho chirurga a znova platiť? Alebo o čo im ide? Všetci su taký?
Ake mate skusenosti vy, keď ste prišli za “svojim” chirurgom s problemom?

odporucali ste dr,Kovaca z BB ale pisala som im mail a povedali ze tam operuje len dr Svec a Kocajda,kde teda najdem toho Kovaca?
vdaka

Ahojte. Mám termín na zväčšenie prsníkov u MUDr. Fábryho. Je tu niektorá, ktorá u neho bola na takomto zákroku? Zaujíma ma výsledok, pooperačný prístup atď. Ďakujem za všetky info. Sun

Ja ak som s niečim prišla za chirurgom, tak som nemala pocit, žeby sa ku mne lekar choval inak, bol mily a ochotny ako predtým. Vysvetlil mi ako by sa dal ten nedostatok ešte napraviť a ako. To zaleži od povahy a ako ho praca baví a či mu zaleži na pacientovi, alebo na peniazoch. Ale to dopredu nikdy nezistíš.
A ak sa k tebe takto choval ako píšeš, to ti mohol hneď povedať, aby si za nim už nikdy neprišla.

prosim vas napiste mi presne o tom Dr Kovacovi,niekde uvadzaju,ze pracuje v Novamede,inde ze v roosveltovej,potom ze pod akousi ORL sukr.klinikou,mam v tom chaos,vopred velka vdaka