V Novamede určite nepracuje!! Pracuje v ORL Klinike, ktorá sídli v Roosveltovej nemocnici v BB
Staci vtedy prist, ale ak nechces dlho cakat je lepsie sa objednat.Byva tam vela ludi.
Teraz budu mat “podnikovu” dovolenku
Dr.Hedera je tiez v Ruzinove,treba zavolat
Marti,
ja som tiež zo stred Slovenska, bola som v BB u Dr. Červeňa, skutočne odporúčam, prístup, práca, výsledok na jednotku. Mne robil silikóny, ale mamine zmenšoval, má ich fakt pekné… Klikni si na ich stránku www.novamed.sk, je tam aj cenník. pa
Ahojte, mohol by mi niekto poradiť kde zoženiem Dr.Zachara?
Dr Zachar pracuje v MEDICAL CENTRE na Bajkalskej ulici v BA.
Doktor Hedera robi uz len v INTERKLINIK…ale mozem len vrelo odporucit, je velmi mily, super pristup a klinika je v novych priestoroch…je to tam fajn
dakujem vam baby moc ste mi pomohli a mate pravdu je fakt velmi mily a aj skutocny profik vo svojom odbore 
Ahoj Barborka… mozes mi prosim ta napisat na: dulinka2212@azet.sk … ja by som tiez chcela silikony, ale dako sa neviem rozhodnut… velmi by mi pomohlo, keby som si s niekym mohlo o tom popisat… Ako to vsetko prezyval… pokracovalo… a hl. ako sa citis skoro po 2 rokoch operacie…, ci nemas nejake problemy atd… Prosim ta… bola by som velmi rada, keby si mi napisala na moj email: dulinka2212@azet.sk. Ked sa budes niekedy doma nudit a nebudes mat co robit, tak napis. Velmi by mi to pomohlo. Kujeeeeeem. Pa
Ahoj Kristinka… prosim ta… mohla by si mi napisat na: dulinka2212@azet.sk Chcela by som sa opytat na nejake podrobnosti… ja sa dako neviem rozhodnut, ci ano alebo nie… V zivote som este operovana nebola… a tak mam urcite obavy… Prosim ta… ak tu budes… ozvi sa. Dakujem. A drzim ti paprsleky do buducna. Pa
Ahoj Tinka. Ja som sa len chcela opytat ako sa mas po operacii… Ja uz dlhsie uvazujem o takej operacii dost… a do teraz som sa nevedela k nicomu odhodlat… Este som nebola ani na ziadnej konzultacii… kedze nemam vybrateho ani doktora… a nie som ani 100 percentne rozhodnut… Preto by som sa chcela obratit na teba, aby si mi napisala nejake podrobnosti o tom vsetkom… Dufam, ze si so svojimi prsickami spokojna… budem ti drzat paprsleky. Pa PS: Ak sa ti da… napis mi na:dulinka2212@azet.sk. Vopred Dakujem
Ahojte baby.Ja teraz rozmyslam nad operaciou,teda zvacsenim.Mam 2 deti a co mi po nich ostalo z prs je hotova katastrofa.Ma niektora z vas skusenosti s klinikou Mediklinik v BA?Neviem kam by som mala ist na operaciu.Dakujem za radu.
Ahoj Klaudia. Mozes mi prosim ta podrobnejsie napisat ako to u teba vsetko prebiehalo. Ako dlho si po operacii… Rada by som vedela aj to, ze ci po operacii si mala tych par dni velke bolesti. Bojim sa totiz, ze na to budem sama, ci to zvladnem. Bolelo ta to aj vtedy, ked si drzala pohar v ruke, alebo si si dala ruky vo vyske hlavy. Vopred dakujem.
Ahojte… prosim vas nenasiel by sa tu niekto, kto uz ma operaciu prsnikov za sebou? Ja totizto o nich stale rozmyslam, ale strach robi so mnou svoje… Neviem ani na koho sa mam obratit, kto to ma uz nieco podobne za sebou… Prosim ak sa nejaky taky cloviecik najde… budem velmi stastna. Dakujem.
Ahoj Maka. Mohla by si mi napisat nieco o tom ako to prebiehalo?? Lebo ja som pomerne schudla… a teraz na prsickach mam viac koze a menej tuku… a tak mi tiez dako poklesli. Prosim odpis… som v zahranici… a nemam sa ani s kym poriadne poradit… Dakujem.
Pre Maku
ak by si mala cas a bola si taka ochotna… tak ma kontaktuj na: dulinka2212@azet.sk . Velmi pekne dakujem. Pa
Ahoj Vivien. Ako dlho mas uz po operacii? Vyzeraju tak isto ako po operacii? Pocula som, ze niektorym babam sa implantaty poposuvali… tak som sa chcela opytat, ci ty si spokojna. Odpis. Dakujem
Pre Dominiku111
Zistila si nieco ohladom dobreho plastickeho chirurga v BB . Ja totizto tiez o uprave prsnikov uvazujem, ale neviem na koho sa mam obratit. Ak si nieco nadejne nasla… daj mi prosim ta info. Kujeeeeeeeem. Uz si sa aj rozhodla ake implantaty si das?
Ahoj Dulinka,
mam za sebou OP prsnikov, dnes su to presne 4t. Podla info z diskusií je naozaj dost dobrych lekarov, ja som bola v Novamede u Dr. Červeňa a musím povedať, ze som velmi spokojna. Vysledok na 1. A celkovo pristup, jednanie s pacientom - niet co vytknut. Takze vrelo odporucam. pa