Plastický chirurg

Caute… Chcem sa opytat bab co si dali urobit prsia(zvacsit), ako dlho vas to bolelo? Kedy ste sa mohli uz normalne pohybovat, zdvýhat ruky…? Som totiz kadernicka a nemozem si dovolit byt dlho doma a nemam ani predstavu aku dlhu potrebujem dovolenku( tyzden?? 2??, 3??) (silikon budem mat pravdepodobne pod svalom) Dik…

Caute! Chcem si dat urobit liposukciu a citala som o nejakej novej metode /udajne lepsej ako tumescentna lipsukcia/. Ak s tým uz mate nejake skusenosti napiste mi prosim ako ste boli spokojni a kde Vam to robili.

ahoj ja som bola…mail tina1978@centrum.sk

ahojte neviete mi dat kontakt na plstickeho chirurga dr.kostala z ruzinova v ba mam zaujem o operaciu nosa alebo mi poradte nejakeho ineho poculi ste o niekom dobrom.

Ahojte. Mohol by mi prosím niekto poskytnúť nejaké bližšie info o Trnavskej Euro clinic a MUDr. Marsalovi? Ako ste boli spokojné s jeho prácou (zväčšenie prsníkov). Uvažujem o tejto klinike, tak sa chcem dozvedieť čo najviac. Ďakujem.

O Euroclinic neviem,ale bola som v Interklinik Bratislava u Dr.Trsku a som maximalne spokojna-super pristup aj vysledok.Cauko!

ahojte,

chcela by som sa opytat, ci tu uz niekto absolvoval zvacsenie prs u Dr. Cervena v Banskej Bystrici. Chcela by som sa opytat, ci ste boli s vysledkom spokojne a ci by ste mi ho odporucili. A popripade ak by som sa mohla opytat zopar otazok ohladom operacie, a veci okolo operacie, tak by som bola rada. Dakujem :slight_smile:

vdaka ze si sa ozvala, tak Ti pisem na mail.

Ahojte , chcela by som sa informovať , či bol niekto na plastickej operácii u Dr. Fábryho v BA , aké má skúsenosti , ja idem 17.9.2007.Ďakujem.

vyborny je dr. Guba-ULK Blava, mne robil nos a bola som maximalne spokojna

Ja som tu bola na konzultácii , ale rozhodla som sa pre Dr. Fábryho v BA POSONIUM CLINIC .

Cau. Čo ovplyvnilo tvoje rozhodnutie pri výbere medzi BA a TT? S čím si nebola v Trnave spokojná?

Ahojte! Mám asi rok urobené prsia u Dráča, som veľmi spokojná. Sú úplne prirodzené a tentokrát by som chcela ísť na liposukciu. Neviem koho si mám vybrať. Nevie mi niekto poradiť???

Dr. Marsal bol OK akurát mne nestačilo len klasické zväčšenie pomocou implantátov , ale aj menšia uprava (odstránenie nadbytočnej kože mám 3 deti a prsia po kojení sa mi z čísla 3,5 zmenšili na číslo 1)a on to robil len metódou kotva rez.Dr. Fábry odstraňuje nadbytočnú kožu cez bradavku , cez ktorú vkladá aj implantát takže jazva je len okolo bradavky.

Takže, keby išlo len o klasický zákrok (zväčšenie), išla by si aj do TT? Ja mám 1 dieťa, prsia som síce nikdy nemala veľké, ale po dieťati je to ešte horšie. Budúci týždeň idem k nemu na konzultáciu, keď už som sa odhodlala, tak to chcem mať pekné. Ďakujem, že si napísala.

Čo sa týka klasického zväčšenia , tak by som asi išla ku nemu . Na konzultácii bol velmi príjemný , a všetko pomaly a jasne povysvetloval.Bol veľmi ustretový , ale neviem ako zapôsobí na teba a kedže je to nie bežný zákrok Ja by som išla aj na viac konzultácií k iným lekárom , ak ťa On prístupom nepresvedčí.

Ahoj, určite nechod na klasickú liposukciu v celkovej anesteze. Ja som bola v Ružinove na klasickej a na jar mi brucho opravovali v medicom vip na kramároch v lokálnom umrtvení a mam to ovela lepšie…

Ahoj Sandra, ohľadom liposukcie by som Ti poradila ísť do Medical centra na Bajkalskej,viem že tam robia liposukciu aj bez narkózy, bola na nej moja kamarátka, bola veľmi spokojná.

Ahoj. dnes som čítala, že ideš na plastiku k Fabrymu. chcela by som vedieť niečo. Aj ja by som potrebovala najprv trochu zmenšiť prcia, teda zobrať zbytočnú kožu a potom by som si chcela dať implantáty. Fabry to robí všetko naraz? A môžem sa spýtať že tá uprava aj s implantátmi kolko si za to zaplatíš? Môžeš mi napísať aj na e-mail adresu. bola by som velmi vdačná. Vdaka

Neviem tvoj e-mail.