Plastický chirurg

Lenže tu ide o teba a nie o to, či sa pán doktor nahnevá. Ale ak nemáš guráž sa na to spýtať a poprípade sa dožadovať opravy, tak choď k inému lekárovi a zaplať znova.

Prosím o radu. Chcela by som ísť k Dr Minarovjechovi na lift. Nepoznám tohto dr.
Máte niekto skúsenosti s ním? Ďakujem.

Ahojte, chcem sa spýtat vás, ktoré ste boli na konzultácii u dr. Červeňa, či je možné vybrať si z viac značiek implantátov. Píšete stále o Eurosilicone, mňa by zaujímali Mentor alebo McGhan. Ja viem, že sa hovorí, že je to jedno, ale je to ako s autom aj tam je rozdiel medzi škodovkou a mercedesom. Napíšte, aké máte skúsenosti a či tam je rozdiel. Čo vravia doktori na konzultáciach? Ďakujem za odpovede.

Nie je to jedno. Eurosilicone su najlacnejsie implantaty na trhu. Je to ako s autami. Mercedes vas odvezie rovnako ako skodovka ale je to ine zvezenie.Eurosilikony davaju pracoviska ktore chcu znizit konecnu cenu augmentacie. Cena pozostava z ceny operacie a ceny implantatu. Toto si treba dobre uvedomit!!!
ne ze je to lacne…

Takze operacia za 80 000 moze vypadat takto: operacia 40 000 implantaty 40 000. Alebo operacia 60 000 implantaty 20 000.Alebo vam povedia my vam to spravime za 60 000.
Ale slovakom je to jedno, radsej budu jest h,ov.no z LIDLU, hlavne ze je to lacne…

Fajn, práve že ja nechcem Eurosilicone, pretože úplne súhlasím, že za kvalitu sa musí zaplatiť. Len by som sa chcela dať operovať dr. Červeňovi a vraj dáva Eurosilicone. Tak ma zaujíma, či je možné, aby voperoval aj inú značku. Baby, ozvite sa, či ste to riešili na konzultácii u neho. Dik za odpoveď.

Dobry chirurg vie vložit každy implantat.
U Červena by to nemal byt problem.
Rozdiel moze byt v cene, pretoze kto vklada prevazne drahsie implantaty ma lepsiu cenu od dodavatelskej firmy za mnozstvo.

Bola som u Dr.Minarovjecha na súkromnej klinike na Nobelovej.Robil mi na jar liposukciu a v stredu horné viečka Som velmi spokojná s jeho prístupom a hlavne má to tam všetko nové a operačka je úplne iná ako v štátnej nemocnici a personal sa k tebe úplne ináč chová. Myslím že sa nemusíš báť. Asi aj moja mama pojde k nemu na lifting . Držím palce.

ahoj nanka!!prosim ta mohla by si sa mi ozvat na moj email kathysalvatore@gmail.com, potrebovala by som v niecom poradit, lebo aj ja chcem ist k minarovjechovi, dakujem ti pekne. Kathy :wink:

ahoj michaela!prosim ta mohla by si sa mi ozvat na moj email kathysalvatore@gmail.com??potrebovala by som sa poinformovat , chcem ist na op nosa a ked ty si uz po tom tak by to bolo super keby si mi poradila, dakujem .

Ahojte máte niekto skusenosti s dr Chovanom? Chcela by som k nemu ísť na operáciu uši do Pezinka. a tam v Pezinku pracuje aj Koštal? tyušim to tu niekto spomenul ale nie som si istá.

ahojte.Ma niekto skusenosti s Dr.Očenašom z Medikliniku?

Pre Yvett z NR pisala som ti mail este minuly tyzden,ale neodpisala si mi,tak neviem,ci si ho dostala.Ide o tu modelaciu prs u dr.Mladeka.

ahojte baby mna caka operacia 29.09.09 u dr Jezovitovej a strasne sa bojim pomozte mi co mam robit stym strachom Dakujem

Ja s ním osobné skúsenosti nemám, ale počula som o ňom samé pozitívne ohlasy. Má príjemné vystupovanie, poradí,operuje na vysokej úrovni, aj personál kde pracuje je super, Mediklinik v Leviciach odporúčam. Dá sa objednať na konzultáciu telefonicky na t.č.036/6313420. Majú aj stránku: www.mediklinik.sk. Majka.

Majka, píšeš že s ním nemáš osobné skúsenosti a na druhej strane super operuje,personál je super,kliniku odporúčaš a dokonca vieš aj ich telefón a internetovú stránku. Niečo tu nesedí …

Ahoj Tina, bola tam moja sestra, nechce sa medializovať, bola som tam s ňou na konzultácii,je po operácii prsníkov…

caute baby.idem na op,zväcsenia prsnikkov k dr.jurasekovi.Poznate ho?Mate s nim niektora skusenosti?Dajte mi cim skôr vediet.Dakujem

Ahoj, pokazil prsia mojej kamoške, dával jej implantáty cez pazuchy a jeden prsnik je v úplne inej výške ako druhý a jednu jazvu urobil tak nešikovne, ze ju vidieť aj pri pripaženej hornej končatine. Bola aj na oprave, ktorú jej urobil, ale je to aj tak na nič. A poznám ešte jednu kočku a tej dal implantáty pod žľazu a urobil z nej Pamelu. Keď si dá dolu podpiru ma to po 3 rokoch ako keby pomaranče v igelitkách. Ak si z východu, skús Poprad, tak chodí operovať dr.Červeň a ten robí prekrásne prsia. A ešte pozor na nemocnicu v Šaci, tam dr. Kačmarčíková pokazila prsia mojej známej.

dakujem ninaa.nevies ako dlho sa caka od konzultacie po op,u toho dr.cervena…mam uz vybavene volno,tak by som to chcela stihnut.a nahodou v chirmede u dr.kacmara?poznas niekoho kto bol tam?fakt je tazke najst si dobreho lekara,aby nas neznetvoril…dakujem za vsetky odpovede.