Petra, ja sama sa rozhodujem už veľmi dlho a stále je strach väčší, ako odvaha. S Chirmedom nemá nikto z mojich blízkych skúsenosti. Ja ak sa rozhodnem, tak iba pre dr. Červeňa, ten vraj robil prsia aj Andrei Verešovej a tá ich má nádherné. Tam ide aj o to, či dr. správne určí veľkosť k postave. Skús Červeňa a aj Chirmed kontaktovať ohľadom konzultácie a daj vedieť. Akú značku implantátov chceš?
no nemam vôbec kontakt na dr.cervena,neviem kedy je v poprade a kedy tam operuje…v chirmed mam konzultaciu 28.9.k tomu,som dostala e-mail,ze 6 tyzdnov pred op,mam vysadit antikoncepciu.a to som nevysadila,lebo o tom som sa nikde nedocitala…
Dr. Červeň 048/4399156, skús sa spýtať na ten Poprad. Daj vedieť.
Ahojte bola ste uz niektora u Dr.Kostala pocula som ze je vraj profesional
Mozte mi to potvrdit
Ahoj Petra ak chces viac informacii oyvi sa mi na azetko alias35 ahoj
Nikto tu nema nejaku skusenosť s dr Chovanom? už som sa v jednom chirurgovi sklamala, nechcela by som to znova zažiť u ineho. Ďakujem
pozor ide o psychopata
ahoj nika,chcem sa spýtať ako to dopadlo na konzultácii,ja som bola aj v blave ale som od nitry,radšej by som išla ešte skúsiť nitru
Prečo???
povedz trošku niečo presnejšie. Maš s ním skusenosť?
ahoj ja k nemu idem v piatok na prvu konzultaciu. odporucil mi ho prsnikar, vraj je velmi dobry, tak som zvedava.
ahojte! v novembri idem na augmentaciu k Mudr. Minarovjechovi. Napisete mi ako to vsetko prebieha? …rano pridem na lacno a co dalej? kolko to asi trva? a hlavne ake su prve dni?? to fakt si ani neocesem vlasy? tak to boli? a kedy mozem dvihat deti na ruky aspon z dovodu potreby ich prelozit niekam alebo vylozit z postielky ci do kocara… mne povedal doktor,ze najskor po tyzdni.nebude to viac?? dik
best stop snoring devices snoring prevention + nose clip http://forums.provida.com/members/snoring-mouthpiece.aspx cure snoring snoring aids anti snoring devices
Neviete či dr Koštal pracuje ešte niekde inde okrem ružinova?
Ahojček, ozývam sa ti ohľadne dr.Košťála. Je to fajn pán moja mama bola oňho viackrát a bolo to fajn ale mne nos pokašlal.Myslím že to je tým že je už starý /tuším už je na dochodku/ a hlavne už nepoužíva novinky ale na nenáročné zákroky je fajn. tak sa drž.
ahoj pracuje v pezinku v institute estetickej mediciny, konzultacie ma tusim vzdy len piatky.
a na ktorej dame by som mohol skusit ci doktor spravne urobil operaciu a pohmatom zistit ci su prijemne na dotyk a pomaznat sa?
ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste mali aj niektorá z vás pocit, že sa vám prsia asi po pol roku a viac trochu zmenšili. teda myslím zmenšenie už po predošlom odpuchu. Ja mam teraz taky pocit po 7 mesiacoch a mam kamosku, ktora mala ten isty pocit asi tiez po takom čase.
Vďaka.
nieco nove ma otvarat v Pezinku
Ako sa prosim vas dostanem do Euroclinic v Trnave zo stanice? V stredu tam idem na konzultaciu. Ževraj to nie je daleko pešo len presne neviem ako sa tam dostanem. Dik
Ahojte nemate niekto nejaku skusenosť s dr Palenčarom? Ja by som chcela isť k nemu na reoperáciu nosa po inom chirurgovi.