Neviete mi niekto poradiť kde pracuje Dr. Šiška, pred rokmi som bola u neho na operácií dolných viečok a potrebujem teraz aj horne a neviem kde by som ho našla. ďakujem
Už som to našla 
Livia daj si do vyhladavača Medical centrum a tam maš všetko aj adresu…
ahojte prosim vas o tyzden idem na nostek, v lokalke, a bolo mi povedane ze si mozem dat ‘lahke ranajky’. aku s tym mate skusenost? vy co ste boli v lokalke ste jedli rano alebo je lepsie to vynechat?
Baby neviete ako robi prsia dr.Fedeleš v ba v ružinove , lebo sestra unho bola minuly rok na prsiach a je velmi spokojna a ma tam posiela ale pocula som aj zle ohlasy tak prosim dajte vediet ak nieco o nom viete dakujeeem
a to ty ako vies? o tej lepsej ceny od dodavatelksej firmy? a celkovo o tej cenovej politike? Niesi nahodou dodavatel ktory lobuje za drahsie implantaty?
ahoj Diuska, ja som bola v lokalke na nos…a ja som sa rano najedla, lebo som vedela, ze budem čakať…a este tesne pred operaciou som si dala banan lebo som už bola taka hladnaa :-)))drž sa…papa
napiste mi prosim niekto na mail hanzinko@gmail.com kto bol u pana primara Minarovjecha na augmentacii!!! dakujem moc
dakujem Dominika
este taka otazka, co si mala oblecene na operacke? niekde som pocula ze si mozes nechat teplaky, inde ti daju nejake ‘rusko’ tak len zo zaujimavosti… a ako si prezila operaciu? co by si povedala bolo take najbolestivejsie? diik paa
ahj wendy aj ja sa trapim tym ako po operacii prsnikov budem prekladat mojho krpca z kocara do auta a tak…som zvedava kedy sa mi to bolest po operacii dovoli ja chcem ist v decembri na op…ty uz mas mozno po:o)))))
Ahojte vsetci,vie mi niekto poradit nejakeho vyborneho plastickeho chirurga z Kosic, alebo z Popradu? Chcem si dat urobit tumensencu liposukciu a samozrejme chcem toho najlepsieho…
Ahojte baby tak ja idem zajtra na 2 konzultacie , k Dr.Trškovi a k Dr.Fabrymu a pozajtra idem k Dr.Fedelesovi , tak som zvedava co mi povedia :O))) a ku ktoremu sa rozhodnem na op…
Pre mna jedine Dr. Dušan Červen, pôsobí v Novamed BB, ale chodí operovať do Poredue, firme Medicor, Poprad, Okružná 14, www.anesteza.sk/.
J. S.
Ahoj,no ako si dopadla u dr.Tršku,aky si z neho mala pocit?
Ako si dopadla u Fábryho?
tak baby dnes som bola na tych dvoch konzultackach a lekari sa zhodli na velkosti (400ml mozno aj viac) co sa tesim, ale maju odlisne nazory na umiestnenie implantatu , jeden tvrdi pod zlazu iba a druhy tvrdi ze urcite pod sval, a este sa lisia v mieste rezu , jeden chce pod prsnikom vlozit implantat a druhy cez bradavku , tak som trosku taka nestastna lebo neviem teraz ze co ?? ale zajtra skocim za tretim doktorom a som zvedava co mi ten povie
:O(
Dr.Trska aj Dr.Fabry na mna urobili velmi dobry dojem su skvely , vsetko dopodrobna vysvetlia , len sa teraz neviem rozhodnut, naozaj odporucam , komunikacia s nimi je fantasticka…
belinka, 400ml sa rovna konfekcnej velkosti D? mne chce dat len 305ml a ja si neviem predstavit ako to bude vyzerat,bojim sa,aby neboli male
je nejaka stranka,kde su foto aj s popisom kolko ml bolo vlozenych?? dik
MONIKA:
hallo uz mas po operaacii ??? ako sa mas ??citis??? si spokojna???
Ahoj Bellinka este nie neskoro mi dosiel menzes tak som to odlozila o tyzden cize idem teraz pondelok 12.10.No uz sa strasne tesim strach este nedochadza,citala som,ze si mala dobry pocit z doktorov to je dobre aspon na zaciatok,a ak sa mozem spytat ty si po detoch,alebo aky mas zaklad ked ti davaju az 400 ml?