Plastický chirurg

Neviete mi niekto poradiť kde pracuje Dr. Šiška, pred rokmi som bola u neho na operácií dolných viečok a potrebujem teraz aj horne a neviem kde by som ho našla. ďakujem

Už som to našla :slight_smile:

Livia daj si do vyhladavača Medical centrum a tam maš všetko aj adresu…

ahojte prosim vas o tyzden idem na nostek, v lokalke, a bolo mi povedane ze si mozem dat ‘lahke ranajky’. aku s tym mate skusenost? vy co ste boli v lokalke ste jedli rano alebo je lepsie to vynechat?

Baby neviete ako robi prsia dr.Fedeleš v ba v ružinove , lebo sestra unho bola minuly rok na prsiach a je velmi spokojna a ma tam posiela ale pocula som aj zle ohlasy tak prosim dajte vediet ak nieco o nom viete dakujeeem

a to ty ako vies? o tej lepsej ceny od dodavatelksej firmy? a celkovo o tej cenovej politike? Niesi nahodou dodavatel ktory lobuje za drahsie implantaty?

ahoj Diuska, ja som bola v lokalke na nos…a ja som sa rano najedla, lebo som vedela, ze budem čakať…a este tesne pred operaciou som si dala banan lebo som už bola taka hladnaa :-)))drž sa…papa

napiste mi prosim niekto na mail hanzinko@gmail.com kto bol u pana primara Minarovjecha na augmentacii!!! dakujem moc

dakujem Dominika :slight_smile: este taka otazka, co si mala oblecene na operacke? niekde som pocula ze si mozes nechat teplaky, inde ti daju nejake ‘rusko’ tak len zo zaujimavosti… a ako si prezila operaciu? co by si povedala bolo take najbolestivejsie? diik paa

ahj wendy aj ja sa trapim tym ako po operacii prsnikov budem prekladat mojho krpca z kocara do auta a tak…som zvedava kedy sa mi to bolest po operacii dovoli ja chcem ist v decembri na op…ty uz mas mozno po:o)))))

Ahojte vsetci,vie mi niekto poradit nejakeho vyborneho plastickeho chirurga z Kosic, alebo z Popradu? Chcem si dat urobit tumensencu liposukciu a samozrejme chcem toho najlepsieho…

Ahojte baby tak ja idem zajtra na 2 konzultacie , k Dr.Trškovi a k Dr.Fabrymu a pozajtra idem k Dr.Fedelesovi , tak som zvedava co mi povedia :O))) a ku ktoremu sa rozhodnem na op…

Pre mna jedine Dr. Dušan Červen, pôsobí v Novamed BB, ale chodí operovať do Poredue, firme Medicor, Poprad, Okružná 14, www.anesteza.sk/.
J. S.

Ahoj,no ako si dopadla u dr.Tršku,aky si z neho mala pocit?

Ako si dopadla u Fábryho?

tak baby dnes som bola na tych dvoch konzultackach a lekari sa zhodli na velkosti (400ml mozno aj viac) co sa tesim, ale maju odlisne nazory na umiestnenie implantatu , jeden tvrdi pod zlazu iba a druhy tvrdi ze urcite pod sval, a este sa lisia v mieste rezu , jeden chce pod prsnikom vlozit implantat a druhy cez bradavku , tak som trosku taka nestastna lebo neviem teraz ze co ?? ale zajtra skocim za tretim doktorom a som zvedava co mi ten povie

:O(

Dr.Trska aj Dr.Fabry na mna urobili velmi dobry dojem su skvely , vsetko dopodrobna vysvetlia , len sa teraz neviem rozhodnut, naozaj odporucam , komunikacia s nimi je fantasticka…

belinka, 400ml sa rovna konfekcnej velkosti D? mne chce dat len 305ml a ja si neviem predstavit ako to bude vyzerat,bojim sa,aby neboli male :confused: je nejaka stranka,kde su foto aj s popisom kolko ml bolo vlozenych?? dik

MONIKA:
hallo uz mas po operaacii ??? ako sa mas ??citis??? si spokojna???

Ahoj Bellinka este nie neskoro mi dosiel menzes tak som to odlozila o tyzden cize idem teraz pondelok 12.10.No uz sa strasne tesim strach este nedochadza,citala som,ze si mala dobry pocit z doktorov to je dobre aspon na zaciatok,a ak sa mozem spytat ty si po detoch,alebo aky mas zaklad ked ti davaju az 400 ml?