Plastický chirurg

MONIKA:
ja mam jedno dieta kojila som rok , predtym som mala 2 teraz mam 1 ale vytahane lebo ked som kojila som mala take 3urcite…ja chcem ist do maxima lebo neplanujem v najblizsich rokoch babo a mne sa strasne pacia velke umele prsicka hlavne okruhle, mne tie slzickove nic nehovoria , ta velkost sa mi tam zmesti mozno aj viacej povedali lekari ,len si musim niekde vydupkat okruhly profil…drzim ti palceky na op ,strasne ti zavidim aj ja by ssom uz hned isla na op, no len musim najst nejakeho doktora …ku ktoremu ides ty???a kolkatky si ides dat implantaty??

Ja idem k dr.Trškovi a ja nemam dieta mam slabe jednotky a idem do 320 anatomicke,vysoky profil az pod sval,to je pre mna podla dr maximum a som spokojna nechala som si poradit a povedal mi ze na mne budu vyzerat tie anatomicke ako okruhle pretoze mam na vysku 12,5 cm a aj na sirku,tak uz sa velmi tesim,tak ti pisem hned ako budem moct.

MONIKA:
Tak ti drzim päste aby to dobre dopadlo a kolko ti povedal cenu este ak sa smiem spytat???

Ahoj mozes jasne platila som 2809 eur plus 158 eur predopreracne vysetrenia ale tie si kazda robime kde chceme a mame moznost ja som si robila v sukrm.klinike Prosanus.

on ma kliniku hned vedla ruzinova a ty sa chystas k nemu?Napis mi na petra1408@azet.sk

ahoj sima a ako si dopadla na tej konzultacii? napis mi prosim na mail petra1408@azet.sk dakujem prosim napis lebo aj ja chcem ist k nemu

Ahojte mate niekto prosim skusenosti s dr Hajekom? Konkretne s operáciou nosa. Alebo ak vam niekomu aj niečo ine operoval. Ďakujem

Dr. Brozman urcite dobry nie je…bola som u neho na modelacii prsnikov a ostali mi obrovske jazvy, skarede, nechutne…a on sa tvaril ze je vsetko v poriadku…teraz setrim peniaze aby mi to dal do poriadku niekto druhy. Podotykam ze problemy z hojenim jaziev nemam.

ahojte baby, nemoli ste niektora v poslednej dobe alebo sa teraz nechystate na operaciu k doktorovi pikulovi do novamedu?velmi by som potrebovala poradit, ci ste boli spokojne, ja sa chystam dnes k nemu na konzultaciu a v januari by som to uz chcela mat za sebou…dakujem

ahoj, tu je zuzana, ja som myslim v dost podobnej situacii ako ty, uz mam tesne pred rozhodnutim, doktora viem, ale neviem ci tak alebo inak, nenapisala by si mi mail na seba? radsej by som chcela nieco osobnejsie…dik, jana

baby viete mi dať t.č., prípadne iný kontakt na Dr. Tršku
Ďakujem

ahojte baby ,
tak ja uz mam termin op idem 2.12.09 do chirmedu a tesim tesim

Ahojte baby!Idem na OP k doktorovi Marshalovi.Máte s ním niektorá skúsenosti?Odporučil mi 280,mám výšku 172,chudá.Neviem,či si nemám dať radšej 300?A stále ma prehovára na Mentor,vraj sú omnoho kvalitnejšie ako Eurosilikon.

Ahoj Simona, jasne daj si radsej mentor .eurosilicone su sice lacnejsie ale nesetri na svojich prskach a daj si mentory ja som si ich tiez sama vypytala, lebo cńechcem eurosiilicony…

Ahoj Monika… dufam, ze u teba OP prebieha ok… ak uz bude po vsetkom… daj vediet… myslime na teba

Kočky, má niekto skúsenosť s Dr.Zacharom? Idem k nemu na operáciu prsníkov do Medical centra v BA.

Ahojte,rozmýšlam nad trvalým zväčšením pier pomocou implantátov,máte niekto skúsenosti? rozmýšlam nad chirurgom doktorom Minarovjechom alebo doktorom mládekom z Nitry,operoval Vás niektorý z nich? Veľmi by ste mi pomohli…ďakujem

ja mam eurosilicone, som super spokojna, maju velmi dobry zarucny program. Su to zevraj najviac pouzivane implantaty v europe. Maju ich aj vsetky kamaratky co poznam, co maju silikony. Ten cenovy rozdiel vobec nie je o kvalite, ale o tom ze platis za znacku. Mam taky pocit, aj co som citala na tomto fore, ze niekto zbytocne lobuje za znacku mentor.

Alebo ak mate niekto nejake presne studie, ktore presne na zaklade faktov dokazuju, ze mentory su kvalitnejsie, tak sem s nimi.

Marta:
tel cislo na Dr.Trsku je 0905 204 494, volaj mu najlepsie medzi 14-20hod

No takze baby uz to mam za sebou,som uz doma v domacoom lieceni vcera ma dovoiezli z nemocnice,dr.Trška bol uzasny strasne sa o nas staral lezali sme dve spolu na izbe takze sme sa psychicky podporovali prvych 48 hodin som olutovala,ze som vobec isla aj napriek liekom na bolest to bolo strasne tazke aspon pre mna,ale uz to je ovela lepsie a podprsenka je smrt zverak je oproti tomu nic,tie ktore sa len chystaju drzim palce velmi