Dobry den pani Trskova.
Tak co ,uz ide zas sezona ? Tento marketing zadarmo je uzasny tah , ale Vas muz nie je odkazany na to , aby jeho manzelka ho takto trapne propagovala,
A nevypisujte odpovede ,ze vy ste “jedna z toho mnozstva” spokojnych pacientiek.
Skodite tym aj mojmu Rastikovi , ja poznam dobre jeho kvality a nezhadzujte sa takto.Takto si ho neudrzite.
Neviem o co Vam ide,ale nepisala som spravu vam ale ostatnym co chceli vediet ako dopadla moja operacia ak Vam nieco prekaza kompenzujte si to inde
Mila pani uz tolko nefetujte lebo Vam to hrabe na mozog,po prve sa nevolam p.Trškova a podruhe ju ani nepoznam dovi
Dobrý večer babenky,
ktoré sa chystáte na zväčšenie poprosia,alebo to máte už za sebou…Ja som bola dnes na konzultácii a nastupujem už na bud. týždeň v stredu /21.10/ na operáciu.Mám také zmiešané pocity,aj radosť,ale aj strach.Idem do Levíc do Mediklinik…Pán doktor mi navrhol v 340 alebo 370,ešte v stredu to upresníme.Operova ma bude Mudr.Csendes,je veľmi milý.Ak máte skúsenosť s Levicami,alebo s pánom doktorom,budem rada ak odpíšete…hltám všetky informácie…Ďakujééééém
ahoj wendy, ja so 12 dní po…po týždni už normálne pracujem, navyše mám zlomená pravú ruku, bude to v poho…
čau už si bola na opke
Čaute baby ktora ste boli na opke dolných viečok . Potrebovala by som radu dik
cafte baby, chcem sa spytat, chystam sa na op v BA, ale kedze som profi tanecnicka potrebujem vediet s akou dobou mam ratat ze nebudem moct trenovat po zákroku a aky je odporucany cas na pn-ke po op?
ďakujem
cafte baby, chcem sa spytat, chystam sa na op v BA, ale kedze som profi tanecnicka potrebujem vediet s akou dobou mam ratat ze nebudem moct trenovat po zákroku a aky je odporucany cas na pn-ke po op?
ďakujem
Ahoj ja som po operacii teraz 1 týžden,a Lekar mi vravel 2 tyzdne kludovy rezim a tancovanie mozno o taky mesiac az,ale aj tak 6 týždnov musis nosit tu elasticku podprsenku viac ti urcite bude vediet povedat lekar na konzultacii.Ahoj papa
caute babenky,tak uz aj ja mam po opke,uz treti tyzden.s vysledkom som velmi spokojna,mam 350ml,vysoky profil,gulate…este musim samozrejme cakat kedy to vsetko odpuchne…ale sama lekarka povedala ze prsia mi sadnu ako rit na nocnik:))ostatnym drzim palecky:)
A je ten Dr.Csendes vôbec plasticky chirurg!!!
Aku ma prax? Niekedy je az zarazajuca naivita.
Staci ak je dotycny patricne mily a uz mu neaka naivka skoci pod noz. Zelam vela stastia!
informa cia z registra lekarov na zzz.sk:
Register lekárov
MUDr. Zoltán Csendes
špecializácia: otorinolaryngológia, detská ORL
C-S-Z, s.r.o., ul.29.augusta 2, 934 01 Levice
ahoj :)mna operoval dr.Kostal dva krat je uzastny !!! odporucam
Ahoj udivená,
no operoval ma Dr.Očenáš z BB,Czendes ma len prímal na kliniku…Tak som sa zle vyjadrila…On je konateľ kliniky…Tak prepáč ak som ti zvýšila tlak až tak,že si si dala námahu vyhľadať čo je ten Czendes zač…A milota mi určite nestačí na to,aby som si hocikomu dala spraviť prsia…Ale ak vieš hneď súdiť po jednom príspevku.
No ale už mám 3 deň potom,som ubolená ale vytešujem sa,že mám za tým.Cici mám zatiaľ v elast.podprsenke,ale vyzerajú zatiaľ krásne.
Dr.Otčenáš je renomovany plasticky chirurg.
Ten je uplne v pohode.
Z tvojho prispevku je ale jasne ze Ta mal operovat Dr. Csendes ako sama uvadzas.
Ked su prsia teraz krasne, tak uz by mali ostat aj do buducna,treba len dodržat čo povie lekar.
Držím palce !!!
Zuzik:
prosim prosim neposles mi foto ak mas na moj mail ivana.zichackova@gmail.com, lebo ja idem 2.12.na op a mam mat 400ml, gulate , pod sval a tak teraz hltam vsetky fotky :o))))))))
ahoj belinka…fotky zatial nemam,ale ked budem mat tak ti ich urcite poslem:))kam ides na op?a aku mas vysku a vahu?
Caute baby. Chcem sa Vás spytat co mate po opke,za aky dlhy cas ste boli schopne si umyt vlasy,ucesat a namalovat?
Diky.
ZUZIK:
tak ja som z ba ale idem do ke do chirmedu…mam 174cm a 52kg a mam 1rok odkojene, takze potrebujem vyplnit kozu a aj chcem velke prsia
Ahoj ja som 2 tyzdne po opke,namalovat sa mi dalo v poho uz na nejaky piatz den,aj ked nebolo treba ked som stale doma,vlasy mi bola rozcesat prvy tyzden kamoska,ale dnes mi to uz ide v pohode,ale este som si ich neumyvala s tym mi este musi pomoct priatel pretoze mam dost huste a dlhe vlasy a potrebujem ich umyt poriadne a nemozem si namocit tu podprdu takze sa na to zajtra chystam a este neviem ako lebo mam sprchovy kut.Ahoj papa a vela stastia.