ahojte chcem sa opytat na Dr Kovača kto bol u neho na rhinoplastike mam zaujem ist k nemu prosim kto tam bol dajte mi vediet na email somorovsky@post.sk. Mam strach ako to dopadne pocul som ze robi dobre nosy. Dakujem všetkým za odpoved!
ahoj,ja som bola tiez v ke,ale nie v chirmede…ja mam 179cm,a 64kg.drzim ti palce,uvidis budes spokojna:))
ahoj lenka…ja som si vlasy sama umyla uz na treti alebo stvrty den…ale opatrne.tabletky od bolesti som uz na piaty den brala len jednu na den a na siedmy den uz vôbec…drzim ti palce:))
ahoj ninaa.Prepac ze sa tak neskoro ozyvam…tak nakoniec som bola v ke.Centrum plastickej a estetickej chirurgie…a som velmi spokojna.Uz som skoro 4tyzdne po opke,bolesti boli v pohode,len to vstavanie z postele trosku robilo sarapaty,ale priatel mi pomahal:))no a mam 350ml,vysoky profil,pod svalom,zn.mentor:))s vysledkom som velmi spokoja:))
Ahoj ja som vyse 3tyzdnov po opke, namlaovat som sa mohla skoro hned ale nebolo potrebne kedze som bola stale doma, mamina mi umyvala hlavu a rozcesavala ma prve 2tyzdne. HLavu som mi umyvala tak ze som sa naklonila cez vanu, inak som sa sama sprchovala ale len spodok kedze som si nemohla podprsku a stichy namocit, chrbat mi vzdy mamina s mokrymi vreckovkami umyla. Tento piatok mi vyberali stichy a poviem ti ze som nechcela ani vyliezt zo sprchy :D:D
Ahojte baby. Vsetkym vam dakujem za odpovede. No nejako sa to zvladne,takze aj ked len s pomocou manzela.
Ahoj Lenka,
ja som dnes 4 deň po operácii.No poviem ti prvý deň a noc po opke sa mi v hlave výrili myšlienky,že na čo som sa to vlastne dala.Mám asi nižší prah bolesti a vytrpela som si svoje.Ale môžem ti povedať každým dňom je to o kúsok lepšie.Ja som dnes teda 4 deň po a je to neporovnateľné s tým prvým dňom.Už som si dnes aj zuby umyla sama,čo je teda úspech,do PC tiež dokážem už ťukať…:D…,tak sa pomaličky zotavujem.A verím,že zajtra to bude zasa lepšie.Takže to treba len vydržať,bude sa to každým dňom zlepšovať…Pápá
pises dobre kraviny…
Este co sa tyka propagacie Dr. Trsku:
Myslim si ze jeho praca hovori za vsetko a kazda jedna si ho chvali, tak pravdepodobne nema zapotrebu aby ho tu niekto umelo a okato vychvaloval.
Len aby vam teraz nenapadlo ze som jedna z nich, ked ho obhajujem.
Co sa tyka ludskeho pristupu tak myslim si ze Dr. Cerven je asi jediny pod slnkom /vlastne aj dr. Fabry/ ktory je velky profesional je ludsky, slusny, a chapavy clovek.
bellinka
chcem sa opytat ak to nie je tajomstvo
preco si si vybrala Chirmed v KE ? ked si az z BA ? Koli velkosti ? alebo kvalite ?
Myslim si ze aj v BA daju vacsiu velkost ako 300 ml
SONA:
vvies tu v ba mi to jeden nechcel dat pod sval ze sa tam nezmesti 400ml a druhy mi povedal ze mi to urobi jedine s modelaciou , ale ja naozaj este nepotrebujem modelaciu , kosice su toho dokazom , a v ba mi chceli dat obidvaja anatomicke impl. a ja chcem okruhle a v kosiciach neni problem …ja chcem proste bomby prsia , ja sa netrocharim a nepotrebujem aby vyzerali prirodzene , chcem aby bolo vidiet ze mam umele kozy, to je moj sen …aaaa v KE je lepssia cena , aj leteenky si zaplatim , aj ubytko a estem mi dost zostane aj na nove tricenka :o)))) asi tak
ZUZIK:
dakujem ved toho sa najviac obavam , aby to dobre dopadlo a aby som bola spokojna :o))
Dušinka ono v Košiciah všeličo neni problem.
Však to uvidiš. 
ahojte zienky potrebujem poradit,xcem ist na opku do kosic na zmensenie prs,mam 75G-H zalezi podla strihu podprsenky,vysku 160 a vahu 60.ktora mi poradi co to ma za sebou,ze ktory plast.xirurg je fakt dobry v KE?
Ahojte baby,
potrebujem poradit chystam sa na operaciu dr. mi navrhol anatomy,280, pod saval, ale ako to tu citam tak sa bojim ci to nebude malo, ci by nebolo lepsie keby mi dal radsjej okruhle? dakujem
ahoj suzi. Aj ja som dnes bola na konzultacii u 2 doktoroch a obidvaja mi navrhli 285 anatom pod sval. Tak tiez by som chcela vediet ako to moze vyzerat. Povedali ze v okruhlich by som vyzerala strasne lebo som dost chuda. Baby ktore mate podobne inplantaty dajte vediet ako to vyzera. Diky.
bellinka, tak potom neni co riesit. A spravne si sa rozhodla.
…som sa musela zasmiat jak si napisala ze ja sa netrocharim.
Poznam jednu ktora ma 600 ml. Najprv jej v BA dali 305ml aj ked prosikala dr aby jej dal vacsie, no neskor isla na reoperaciu a dala si 600 ml. Jej sa tiez velmi pacia velke prsia a teraz je spokojna a vies co ? vyzera v nich fakt sexi,
No teraz mi napadlo ze ona tusim tiez isla do Kosic.
suzi, stale si mylsim ze dr. vie najlepsie odhadnut aky tvar implantatu ti pristane najlepsie. Tazko radit, pretoze sme rozne zenske s roznymi postavami, a fakt on vie najlepsie. A co sa tyka velkosti pokial nie si vysoka a nechces mat vacsie prsia tak tych 280 ml je celkom v poho, aj ked vela kociek pise ze az od 300 ml
Drzim vam vsetkym palce
Prosim vas mozete mi poradit dobreho plastic.chirurga v BA na operaciu nosa?Bola som na konzultacii u Dr.Chovana,neviete mi povedat aky je odbornik?
Kraviny tu pise ten,co nevie o co tu na tomto fore a v tejto diskusii ide…!