Aha prepac- Adka123196@azet.sk
Najlepsi je Dr. Minarovjech, primar plastickej chirurgie v Ruzinove.
ahojte, potrebovala by som od vas poradit, kto absolvoval operaciu nosa u Mudr.Kostala.
Rozmyslam nad nim, ale neviem sa rozhodnut.
Prosim vas, ak ste niekto boli u neho, poslite mi na moj mail vasu fotku pred operaciou a po operacii, velmi by ma to povzbudilo…vopred dakujem…
ahoj, prosim ta, mohla by si mi napisat na mail co si zistila o klinike v Trnave?? Ako to tam chodi a aki sú tam doktori a podrobnosti o plastike pŕs!! Chcela by som sa s niekym poradit a zistit info a porovnat po prípade aj kliniky. Ak by si mala cas tak mi napis: blue_eyes@centrum.sk
Ahoj, citala som prispevok od teba a rada bys om vedela kam ides, co ti budu robit a mohla by si si so mnou o tom popisat?? Tiez by som chcela vediet take informácie a podrobnosti. Prosim ak by si chcela napis mi na mail a mozeme si tak pisat. ides teraz 12steho?? Tak ti budem drzat palce a dufam, ze sa ti bude chciet popisat o tom. Vdaka. mail:blue_eyes@centrum.sk
Ahoj Miška. Ja idem do TT stredu, tak ti potom napišem aký mám z toho dojem. Ja som na nich dostala viacej odporučení, preto sa idem pozrieť a poradiť osobne.
ahojte bola som na operacii v pondelok 10.9. v stredu mi dali dole bandaž dalo sa to vydržat ani som nebrala tabletky od bolesti mam dr Fabry je velmi dobrý dal mi do 300 ml len sa mi zdaju teraz dost velke až take som nechcela ale povedal že to ešte odpuchne napište ake to je potom a zakolko to odpuchne či ked pôjdem vyberat štichy dakujem za odpovede ahoj mimi
Ja idem v pondelok 17.9.k Fábrymu aj ty si bola len ambulantne , po operácii si išla zaraz domov? , ako si zvládla cestu a robila si si pred oparáciou sono prsníkov?
caute baby, chcem si dat zvacsit prsia, mam uz dve deti,nemam ovisnute, ale chcem vacsie, teraz mam podprsenku 80B, viete poradit aku velkost a ku komu? rozmyslala som o Mudr. Brozmanovi alebo Mudr. Gubovi, mate s nimi niekto skusenosti?
Ahoj ja som isla hned domov ale musiš ist autom pretože ti daju taku bandaž a dve pollitrove umele flašky kde ti bude odtekat krv a nejake tekutiny čiže busom alebo vlakom by to bolo nemožne cestu som zvladla dobre manžel mivo všetkom pomahal a na sono som bola minulý rok aj na mamografii dr. to ani nepotreboval ak chceš ešte niečo napiš ahoj a držim ti palcea bolest sa dala vydržat
Chod k Dr. Minarovjechovi, Ja som tiez objednana v novembri a poznam baby, ktore su s vysledkom velmi spokojne.
Dík za odpoveď , ty si mala len klasické zväčšenie prsníkov ? Teraz mám strach , lebo mám nepravidelný menzes a neviem či mi to nejde prísť v nedelu , alebo tak a to bude asi problém.Neviem či preto nebudem prekladať termín operácie.
hej ja som mala klasicke zväčšenie a ten menzes bude problem mohla by si viac krvacat a to nieje dobre mala si ist na gyndu a dat si oddialit tabletkami tak ahoj a drž sa
Pocula som aj o Dr.Gubovi z ULK, ale ja som sa rozhodla pre Interklinik. Bola som u Dr.Tršku-dal mi implantaty 320-ky.Super pristup personalu,s vysledkom som velmi spokojna. Zvazujem aj liposukciu.Tvrdili mi, že maju nejaku novu metodu ako jediní na Slovensku.
pre Mimi… ahoj som 5.mesiac po…a určite mi prsia odpúchali asi mesiac…a menia sa stále…prajem bezproblémové hojenie…
ahoj tina dik za odpoved a mohla by si napisat či si spokojnako koho si bola ja u fabryho manželovi sa všetko pači len mne sa zdaju dost velke sice dr povedal že mi to ešt odpuchne ale som chcela vediet či si spokojna a ako že sa ti stale ešte menia dufam že k dobremu si ma trocha vystraašila prosim odpiš dik mimi
Ahoj Karolína. Plastiku som neabsolvovala, ale chodila som na rehabilitáciu chrbtice v BB v nemocenskej a pani rehabilitačná mi hovorila, že ako mám pekne odstránené znamienko na chrbte, kto mi to operoval atď.
Proste spomenula meno dr. Červeňa robí asi v Novamede v Radvani, vraj tam prišiel jeden pán, ktorému tento dr. operoval materské znamienko a mal to hrozné. Lenka
O, aby som nezabudla.Od MUDr. Minarovjecha nejdes domov s drenami /nevyteka Ti dalsie dva dni krv cez hadicky do flasiek, ktore su vyvedene z prsnikov/.
mima… som spokojná, áno prsia sa menia zo dňa na deň, zdajú sa mi viac a viac prirodzenejšie a aj stále postupne mäknú…bola som u Minarovjecha
dakujem za odpoved. Ty osobne s nim mas nejake skusenosti?