Mne robil uši a som spokojna ale ake robi nosy to ti neviem povedať.
Ahojte neviete nahodou či dr Žiak pracuje iba v ružinove alebo aj niekde inde? Mate niekto nejake skusenosti s ním? Dakujem pekne.
ahojte no nikto mi neporadi s vyberom dobreho plastickeho chirurga v Kosiciach?potrebovala by som ist na zmensenie prs a zatial neviem o nikom…pomozte vopred vdaka
Ahoj suzi. Tak ako si sa rozhodla? Das si tie anatomy 280? Ja som nad tym rozmyslala,kedze aj mne to tak navrhli a rozhodla som sa ze si ich nedam. Ze si predsa len dam okruhle.
Ahoj, ja som bola v Januari, Dr Fabry ( BA) a vyzeram uzasne, je to super,m ziadne jazvy, nikto nic nevidi, ani ty nic nezbadas- teda hovorim o jazvach, vysledok uvidis ihned …a vobec to neboli a zase pojdem na vrchne
Ahojte, nema nahodou niekto skusenost s frakcnym laserom {resurfacing}? Je to udajne nejake zbrusovanie… vdaka
Sona:
no aj ja sa tesim lebo ja viem ze keby som si dala mensie tak by som to jednoducho lutovala, ja som hned vedela ze chcem velke , lebo to uz mam vysnivane niekolko rokov , ja nie som ta nerozhodna…co sa zmesti to tam dam ha ha
Ahojte mate niekto skusenosti s Euroclinik v Trnave? Uz mam aj termin, ale mam 2 rocneho chlapca a bojim sa ako to bude po opke.
ahoj ja som bola v trnave u marsala a som spokojna s nosom. vyborna praca bez komplikacii. odporucam
ahojte všetky čo ste sa odvážili a šli ste pod nôž s cieľom byť krásna! Aj ja už dlhšie rozmýšľam, že pôjdem a “spravím si radosť”, no chcem sa spýtať, či ste to nikdy neobanovali, či to fakt tak bolí ako každá druhá hovorí a či a čo sa potom zmenilo vo vašich životoch… ak môžte, radšej odpovedajte na mail, toto som našla len náhodou a neviem, či sa mi to ešte raz podarí 
ja som bola v kosiciach v chirmede na dominikanskom a bola som spokojna, hlavne ta konzultacia bola dokladna, som tam sedela skoro hodinu (prsia) ale odchadzala som tak, ze som uplne presne vedela co chcem a co nechcem.
caute, ja som uz pisala inej babe ze som bola na dominikanskom v kosiciach u dr. Kacmara a bola som spokojna
caute baby, nemyslim si ze by bol rozdiel v tom, ci ides do blavy, alebo do Ke teda co sa tyka velkosti alebo kvality, vsetci predsa kupuju od tych istych dodavatelov, od tych istych firiem, mne sa jednoducho zdalo ze v KE na mna mali viac casu, ze sa so mnou viac zaoberali.
Boli ste niekto na viacerých roznych operáciach u toho isteho doktora? že vam robil napr prsia, po čase aj nos… ale ten istý doktor.
ahoj tinka a mozem vediet co konkretne si si dala s prsiami?ked si spokojna ako pises,vdaka
Ahooj,ja mamtiez pod zlazou inplantat.ako si ty spokojna s vysledkom?
Ja som bola u Dr. Chovana na operáciu nos som veľmi spokojná, môeš sa u neho objednať, myslím, že má stránku www.lmclinic.sk
Kočky,ktoré sa boli na opke prs,aké ste mali pyžamo? Prípadne kde ste kúpili také,ktoré sa dá zpínať v predu? Díky.
Ahoj,ani neuvazuj nad niecim co sa oblieka cez hlavu,lebo nedvihnes vobec ruky,ja osobne som mala teplakovu supravu,vrch na zips.Vela stastia papa
ahojte kočky, chcem sa spýtať ako to prebieha pri osobnej konzultácii o augmentáciu prsníkov? Hned na prvej konzultačke ta zmeria? navrhne veľkosť a ml? alebo musím absolvovať niekoľko násobné konzultácie aby som sa dozvedela koľko mi môže dať ml a podobne. môžte mi prosím popísať priebeh tej konzultácie a čo je potrebné a dôležité nezabudnúť sa opýtať? lebo nemám s tým skúsenosti ale mám prvý termín na konzultáciu už v piatok. Dakujem