ahoj som tu nova ja idem na opku k Trskovi 30.11 mam mat anatomy 280 ale chcem 250,dr mi neukazal fotky tak nemam ziadnu predstavu ako to bude vyzerat,mohla by si mi povedat ake si si ty davala?
namiesto svojho mena som napisala tvoje da sa to opravit alebo mi ostane Monika?pisala som ohladne opky 30.11 idem k Trskovi mam mat280 anatomy nemam predstavu ake budu a nenasla som ziadne foto.ospravedlnujem sa za chybu
Ahoj,kde čo si zle napísala,nič som si nevšimla.Ja som po operácii mesiac a tiež som bola u dr.Tršku a som veeeeeeeeľmi spokojna,starám sa o ne presne podľa pokynov dr a chvalabohu nemam zatiaľ žiadne problémy a dúfam že ani nebudú,držím ti veľmi palčeky…
Ahoj hlavne ty musíš vedieť čo chceš a na to všetko sa treba opýtať,tu ti s tým moc nepomôžeme,lebo nevieme aké máš predstavy.Ja osobne som bola na 2 konyultáciách u 1 dr na prvej sme si povedali všetko od velkosti,tvaru implantátu,celu si ma pomeral,povedal ako prebieha operácia,odpovedal na všetky moje zvedavé otazky a na druhej sme dohodli pevny termín opky dal mi vsetky papiere k operácii,ktore som si prečítala a podpísala a bolo to.
Prosim vas mozete mi poradit dobreho plastic.chirurga v BA na operaciu prs?smominate tu dr.cerven v bb,vlastibor minarovjech v ba,fabry naozaj mam v tom frmol,prosim najde sa tu dobra dusicka co my posle na mail radu ak sa da aj foto velmy pekne dakujem, mail-didi.strbava@azet.sk
…baby kde najdem foto po a pred zvacsenim…neviem sa rozhodnut ci 300ml alebo 325ml …dilema
Monka kolko mas prosim rokov?ja mam33 po 2 detoch,podprdu si kupujem 75A a to musim mat riadne vypchatu,mala som vzdy male dudy.vcera som volala s dr.Trskom tento tyzden by mi mal poslat nejake fotky na anatomy 250ml.ake mas prosim ty?DAKUJEM
Monka kolko mas prosim rokov?ja mam33 po 2 detoch,podprdu si kupujem 75A a to musim mat riadne vypchatu,mala som vzdy male dudy.vcera som volala s dr.Trskom tento tyzden by mi mal poslat nejake fotky na anatomy 250ml.ake mas prosim ty?DAKUJEM
Ahoj,ja mám 27,zatiaľ žiadne dieťa a predtým som mala ledva 1,podprdu som nosila 70A teraz som si nechala spraviť 320 anatómy pod sval a som veľmi spokojná,podprsenky som si este nekupovala tak zatiaľ neviem povedať aktuálne číslo podprdy, mam zatiaľ tu sexi zdravotnú,ale už pojde pomaly dole.
Ahojte…ak sa teda možem pridať…dával si niekto 245 ml anatómy? Mne také lekár navrhol a mám trošku strach…neviem si to predstaviť…som dosť drobná…
Boli ste niekto na operácii uši u dr Tršku? A aky je to človek? Je aspon veselý? Nechcela by som isť k nejakemu namyslenemu človeku, čo pozera iba na peniaze a s ktorym nebude žiadna reč. Už som takeho zažila pri operácii nosa a velmi som sklamana najskor bol milý slušny… a ak som chcela niečo opraviť tak bol arogantny čo by som si nepomyslela nikdy v živote ako sa môže zmeniť ak už nejde o peniaze pri oprave. Ach jaj teraz si myslim, že su všetci taký. Dakujem
ahoj ja mam navrhnute 280 ml anatomy,tiez si neviem predstavit ako vyzeraju,mam v165,55 kg mam asi tak polky.kto ta bude operovat?
Ahoj Lilien,ja som bola u dr.Tršku na augmentácii prsníkov a bol veľmi milý aj pred operáciou aj po.Vôbec nieje namyslený ani arogantný nič také,veď treba ísť na konzultáciu a sama si spravíš obraz papa
Ahoj lekar teda musi vediet najlepsie ake sa ti hodia a co sa ti tam zmesti,ale zdaju sa mi dost male na tvoju vysku a vahu.Ja som chcela ist do maxima a aj mi to pan dr.splnil a som velmi spokojna a vyzeraju perfektne a to mam 50 kg a 160 cm
len ja som taká nejaká drevenná…chudé ruky aj celý hrudník…povedal,že by dal 245 max aby to vyzeralo pekne a prirodzene…nechcem zasa nejaké veľké bomby…Asi by mi to nesvedčalo a ani by som sa s tým asi nevedela stotožniť…neviem…
Aha ved pisem,ze lekari to vedia najlepsie,tak ti drzim palceky a vela stastia
ďakujem veľmi pekne
Takže ty už máš po…to je super,aj ja už by som kcela…
Ano ja som po uz mesiac a super…prve dni boli najhorsie ale kazdým dnom sa to zlepsoval
Monika a ty si išla domou v deň operácie? Tušim Snop je jednodnova chirurgia, či nie? Kedy si išla domou? Mne s tými ušami je to jedno
ale si neviem predstaviť ti čo ste boli po CA či ste išli tiež domou v ten istý den ako bola operácia?
Ahoj,vieš uši nie sú prsia.ŠNOP sice je klinika ortopedickej protetiky a jednodňová chirurgia ale to neznamená,že ideš po každej operacii hned domov,je tam normalne lôžková časť kde ľudia ležia aj mesiac.Ja som tam bola 2 dni