Plastický chirurg

booože…to je paráda…aj ja už chceeeeeeeeeem… :smiley:

Ahoj,

Ja mam 170cm a cca 47-50kg, a mam 275ml, vysoky profil, a je to DOST, akurat na mna. Inac, je to ako pisu dievcata podla sirky hrudnika, a lekar vie. Ja som chcela/mala predstavu povodne 250ml, ale lekarka povedala, ze uz ked robim, tak 275ml a som spokojna (tak akurat). Cize vela zavisi aj od sirky hrudnika, Ked mas uzsi, skvor daju vyssi profil, lebo priemer je mensi ako napr pri strednom alebo nizkom profile. Vela stastia.

Ahoj lienka…nerozumiem tým profilom…my sme sa s lekárom o profiloch nebavili…teda aspoň o tom neviem…to je akože čo?

ahojte chcem vám dať len vedieť ako dopadla moja prvá osobná konzultácia v jednej bratislavskej klinike na augmentáciu. bola som nemilo prekvapená, doktor vyzeral jak keby ho otravujem, žiadne merania mi neurobil, celé to trvalo 15 min medzi tým mu mobil zazvonil 2X a sestrička ho vyrušila 3X s nejakým problémom, hrúza a tu na diskusii som čítala na dotyčného pána MUDr. samé chvály …no comment

Ahoj elli1…a aký to bol lekár? Ja som na jedného z BA počula tiež len samé chvály a tiež sa zachoval jak blb…je to dosť nepríjemné…

Možno sa zachova ako blb ale možno robi pekne prsička.Prečo ho nemenujete?

elli1 povedz prosim aspoň kliniku :slight_smile:

je to Interklinik…ale pána dotyčného MUDr. menovať nebudem…idem radšej na konzultačku mimo BA…

takisto viem o nie prijemnej konzultacii s doktorom Raczom v interkliniku…ja tu nebudem zahmliievat

to už ma nezaujíma či robí alebo nie pekné prsia…tým chovaním ma len odradil…pri takýchto operáciach je podľa mna dôležitý aký prvý dojem zanechá u teba lekár aby si mu mohla dôverovať…a páni doktori by si mali uvedomiť, že oni sú tam len vďaka nám…

Ahoj belinka. Ja som bola tiez na konzultacii u Dr.Racza a aj idem k nemu na opku a nemozem povedat na neho zleho slova. Ku mne sa spraval perfektne,hned na prvej konzultacii ma aj pomeral a vsetko dobre povysvetloval.A bola som aj druhy krat u neho lebo som nebola presvedcena o type inplantatu a bola som spokojna nanovo s jeho pristupom.Neviem,mozno mal zly den,aj ked by ho to nemalo ovplyvnovat.To je moja skusenost s nim.

Lenka , som rada ze k tebe sa spraval milo a ides k nemu na op, ja ho nechcem ohovarat zeby som mu odhanala pacientky ja len pisem co sa stalo a mrzi ma to DRZIM TI PALCEKY aby ti to dobre dopadlo :o))

ahoj Moni,prosim ta podprdu si mala jednu alebo si si kupila este na vymenu?a kosticovu si kedy mozes dat?

bola so na operacii v ULK, a operoval ma primar Guba. Som mesiac po.Musim pochvalit aj jeho aj sestricky, ktore sa o mna starali. Mimochodom, neviem, preco sa o nich pise malo, ked ma plnu kliniku.So mnou lezala dalsia baba, a ked sme v utorok odchadzali, prisli nas vymenit dalsie dve. ked si odmyslim bolest po operacii, tak tam bolo super! Takze baby do toho.

Baby prosim mate niekto skusenosti s dr Maršalom z TT? Aky je to človek? Veselý, namysleny? Dobry odbornik? Ďakujem pekne.

Ahoj len jednu a prala som si ju,ale tie dva tyzdne kym mi nedali dole obväzy a nevybrali stehy som ju musela mat nonstop bohuzial,a potom som si ju pravala.

Kosticovu asi o 2 týzdne ked dam dole tuto zdravotnu,neviem to sa ho opytam ked pojdem na dalsiu kontrolu

Ja viem,ze ho neohovaras,ja som len napisala vlasnu skusenost s nim. Dakujem ti inac.

za aky cas ti odpuchli?ked opuch opadne je to velky rozdiel?ako si na tom s bradavkami a sexikom?

Vies co ak ti mam pravdu povedat velky rozdiel po opuchu nevidim minimalny som mesiac po,mozno to este pride neviem,ale snad uz nie takto sa mi pacia.Bradavky citlive a stale mi stoja,ale to mi stali aj predtym a je to este viac sexi ked som bola bez podprdy a sex super,len mi ich priatel este nemoze moc stiskat…hihi papa a drzim palceky,ved potom pis ako si spokojna a aj skor ak sa chces este nieco popytat.